| ||
ой вей (ни ... себе)
Ну ты и покоррректировал
Все оплюю, все збриджу,
Все сквашу, все розстрою,
Всіх гіркістю напою.
Де треба, влізу в душу,
Де схочу, честь нарушу,
На кождого подвір’я
Посію недовір’я,
На кождого підсіння
Положу підозріння —
І все те, все буквально,
Я вчиню так формально,
Спокійно, і прилично,
І вповні методично,
Що все уйду скандалу,
Не нюхну криміналу.
А хто би мав охоту
Назвать мою роботу
Яким поганим словом,
Я судом гоноровим
Йому прикручу роги
І чистий, без тривоги,
Неначе пес за плотом,
Все буду патріотом.
Совершенно верно. Коммунизм в одной Украине, даже несмотря что на коммунизме настаивали такие корифеи как Франко и Леся Украинка, и Коцюбинский, это нонсенс.
В лучшем случае , коммунизм в одной Украине - это форма превращенная: казарменный коммунизм (критику казарменного коммунизма Бакунина или Нечаева , как и Прудона см. у Маркса и в Манифесте , и в других работах.
Поэтому я и настаиваю и ратую за Украину от Калифорнии до Берлина и не меньше.
новость. Певца кпссников - патриота Украины: Павличко нагородили.
Кстати, сын Стуса Павличко руку не подае....
А шо тут смотреть? Вот такое кино будет, если дать фоксу балалайку:
http://www.youtube.com/watch?v=HoQikmGOPY8
Последний раз редактировалось ~Amalia~; 25.01.2016 в 20:14.
Корифеї корифеїли доти, доки більша половина населення мріяла про те, щоб ЩОДНЯ наїстися досхочу ПІСНИМ ХЛІБОМ.
Технічний прогрес перекреслив тезу від КОЖНОГО за можливостями. Нині десь 90% робочих рук і мізків зайві. За різними технологіями їх використовують у форматі паразитних трибків (шестерень), щоб не вешталися без діла)))))
Послухай, а ти випадково не Павличко?
це та кпссна сволота що кричала слава кпсс, а зараз Слава Україні. а коли на сайті ЮНЕСКО в честь 150 річчя Франко вивісили інформацію що це саме Франко був одним з родоначальників соціал-демократичного руху в Україні так тоді називалися комуністи ( прекладав Капітал Маркса, пропагував Маніфест. До речі переклала Маніфест комуністів українською - Леся Українка, навіть перший процес над соціалістами (комуністами) в Україні (в Австро-Угорщині) був над Франко та Терлецьким), то Павличко поперся в Швейщарію опротестовувати інформацію ЮНЕСКО. Його чемно послали.
Телепні, закінкуйте вчити історію України по короткому курсу Сталіна
В Украине окончательно запретили Коммунистическую партию - Минюст
Ура!25.01.2016
ВАСУ установил, что кассационная жалоба КПУ является необоснованной, а изложенные в ней доводы не вызывают необходимости проверки материалов дела.
Высший административный суд Украины отказал в открытии кассационного производства по жалобе Коммунистической партии Украины. Об этом сообщает пресс-служба Минюста.
КПУ в судебном порядке пыталась оспорить правовое заключение комиссии по вопросам соблюдения закона об осуждении коммунистического и национал-социалистического (нацистского) тоталитарных режимов в Украине и запрете пропаганды их символики.
"Вывод установил несоответствие деятельности, наименования и символики Коммунистической партии Украины требованиям украинского законодательства", - сообщили в Минюсте.
ВАСУ установил, что кассационная жалоба является необоснованной, а изложенные в ней доводы не вызывают необходимости проверки материалов дела.
Постановление ВАСУ обжалованию не подлежит.
"Административные суды пришли к выводу, что доводы представителей и адвокатов Коммунистической партии Украины не являются обоснованными. То есть окончательно подтвердили правомерность вышеупомянутого правового заключения и соответственно запрета КПУ", - резюмировали в Минюсте.
Напомним, 16 декабря Окружной админсуд Киева запретил деятельность КПУ. В тот же день Киевский апелляционный админсуд отказался удовлетворять иск КПУ к Министерству юстиции.
21 мая 2015 года в Украине вступили в силу четыре закона о декоммунизации, которые, в частности, запрещают пропаганду советской и нацистской символики.
Источник![]()
У Вашій редакції? Знайдіть мені поета, котрий би писав у три і чотири рядки?
Я зараз Вам видам з Вашими граматичними особливостями Пушкіна, у котрому ніхто не признає автора...
Франка потрібно читати і розуміти у тій мові, в якій він писав, а недолугі "переклади" Вам подібних з тієї місцево-української на сучасну загально-українську (частково окацаплену) навертають на Вашу грамотність і лише...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 25.01.2016 в 20:49.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Не бреши кажу скотиняка кремлівська....революційні настроі в суспільстві того часу, та принаймні опосередковану участь майже всіх активних членів суспільства в тих чи іньших подіях, не дають тобі права стверджувати то чього не було, та нахабно прикрашати свою брехню усілякими ствердженнями.
Та й ще гніда навмисно та нахабно підміняє соціал-демократичний рух, на своє коммуняцьке лайно. Ви й просрали все вже історично, бо зухвалі брехуни, людожери, та людське лайно за походженням.
Павличко тобі в дупу...манкурт та моксельскій поліцай.
ПС. Я тебе чмо болотне запитав, за твоїм же ствердженням, де Леся чи Франко наполягали на комунізмі? Де відповідь, посіпака москальська?
Культурою? Пан Віть мабуть вважає себе вельми культурною людиною, може ще й цивілізовано толерантною...ви пан Віть нічього не переплутали? Може по вашому потрібно цьомкати в дупу коммуністів та кремлівських посіпак? В цьому ваша особа незалежна культура? Чи я щось привратно зрозумів?
Социальные закладки