|
Если убрать весь пафос и пропагондоновскую блда-бла-бла... то с падением гривны почти в 3 раза, полным развалом экономики, новыми проектами реформ (которые как и при Януковиче бьют не по олигархам, а по простому населению), терактами и борбьой с внешним врагом с помощью вил и украинской символики, то я не думаю, что Украина как государство долго протянет. Нужна быстрая и конкретная помощь запада. Те копейки что они дают - это просто насмешка. Штаты решили вставить пистон России и использовать Украину как член? Пусть за это платят. Не хотят платить - пусть ищут себе другой член: Грузию, Польшу и др.
Последний раз редактировалось Vermietung; 29.12.2014 в 07:27.
А тем временем расползается чума по Украине...без крайних мер трудно будет что-то противопоставить
Ночью в Киеве прогремел мощный взрыв
9:05, — Украина
Взрыв прогремел примерно в 23 часа.
Об этом сообщается в соцсетях, пишет elise.com.ua.
«Около 23-х часов мощный взрыв — слышно было на Троещине, Воскресенке и дальше до Лесного и Оболони. На всем протяжении проспекта Ватутина на стоянках орут машины, возле озер на стоянках по Закревского — тоже. В соцсетях в группе Троещина пишут, что взрыв на Закревского, на форумах сообщают, что на Ватутина. Вертолеты летают», - сообщает блогер v_n_zb.
В ГСЧС факт взрыва подтвердили и заверили — на месте происшествия нет ни пожара, ни пострадавших. Однако пользователи социальных сетей в течение ночи сообщали о громком взрыве, в некоторых домах звенели стекла и случилось массовое срабатывания автомобильных сигнализаций.
http://www.charter97.org/ru/news/2014/12/29/132958/
П'яний Бойко своїм виступом розвеселив депутатську залу
Понеділок, 29 грудня 2014 08:04
Вночі з 28 на 29 грудня у Верховній Раді України було місце не тільки спорах за бюджет і інші законопроекти, а й місце веселощам. Так, лідер "Опозиційного блоку" Юрій Бойко виступивши на трибуні парламенту отримав на свою адресу жарти і критику.
Як повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі нардеп Андрій Лозовий: "Лідер" Злодійського блоку "Юрій Бойко Виступає у Верховній раді геть п'яний. Зал регоче. Навіть колеги Бойка зі "Злодійського блоку".
Нардеп і радник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко порівняв свого пяного колегу з відомим персонажем старого радянського фільму і порадив закушувати: "З трибуни виступає лідер опозиційного блоку Юрій Бойко. Виступ у стилі знаменитого лектора з культового радянського фільму" Карнавальна ніч "." Чи є життя на Марсі, чи немає життя на Марсі, для науки це не має значення! "Закушувати треба Юрій Анатолійович!"
http://podii.com.ua/podiyi/item/1591-p-ianyi-boiko-svoim-vystupom-rozveselyv-deputatsku-zalu?lang=uk
Налоги с населения не единственный доход государства. Повторюсь, все стратегически важные предприятия, обеспечивающие жизнедеятельность страны + недра не должны быть в частных руках. Этих денег хватит с головой и на инвалидов и на армию.
Толку с того, что пользуясь светом мы пополняем карман ахметки? Один вред.
Володимир Парасюк
Сьогодні ми сиділи у ВР до "переможного", бо деякі депутати не могли відмінити свої чартери на святкування Нового року і це правда. Хто не вірить, поїдьте зранку в Бориспіль і переконаєтесь, що це так. Але біда навіть не в цьому.
Найгірше те, що сьогоднішнє голосування за бюджет - це чергова і наймасштабніша афера Яценюка зокрема і Народного фронту загалом. Арсеній Петрович виборов собі кардбланш для написання такого бюджету, який йому заманеться. Сьогодні ваші обранці проголосували за чистий листок паперу, на якому можна писати свої корупційні схеми і виділяти кошти тим, хто буде ділитись через відкати.
Щоб ви розуміли, ми прийняли зміни до Податкового кодексу та до ряду інших законів, а усі ці зміни суттєво впливають на формування бюджету, виникають зовсім інші розрахунки та, як наслідок, ми отримуємо зовсім інші цифри. Усе це потрібно було заново порахувати, внести відповідні зміни до проекту і лише тоді приймати бюджет-2015. А сьогодні бюджет переписувався та приймався просто на коліні: жодних порівняльних таблиць, жодних роздаткових матеріалів. Усе, що отримали депутати - це короткий виступ пана Прем'єра, в якому він просто зачитував поправки: якісь зачитав, якісь забув. Усе, що нам залишалось - це сприймати на слух головний закон, за яким країна житиме весь наступний рік.
Це нечуваний прецидент. Теперішній міністр поводиться ще гірше, ніж азаров, а депутати ще гірше, ніж риги. Ніколи б не міг подумати, що люди, які так голосно кричали про зміну системи будуть поводитись настільки цинічно і нахабно. Вони порушують все, що можна і не можна. Вони не змінять країну, бо вони не хочуть нічого міняти.
Дорогий український народе, Вас розвели на рік вперед. Бо рівно через рік вийде кулявлоб і скаже: я працював як міг, дайте мені ще шанс. Я мрію, щоб він і всі його підручні депутати поховали себе як політично, так і морально. І перший камінь для цього вони вже заклали.
Тепер відповідь на питання "Що робити?" - А я не знаю. Думати треба було, коли йшли голосувати на виборах. Вітаю. 2015 рік - це рік виживання, хоча міг бути роком розвитку.
З Новим роком і Різдвом Христовим.
Єгор Соболєв
4 ч. · отредактировано ·
Я голосував проти розподілу грошей платників податків у такий спосіб.
Добре, що оподаткували олігархів: добре, що зобов'язали Генпрокуратуру та МВС звільнити 23 тисячі службовців; добре, що зрізали хоча б частинку пострадянських пільг, які в умовах війни є аморальними.
Дуже добре, що дали шанс бізнесу, який припинить платити зарплатню в конвертах, сплачувати з неї не 41, а 16% соціальних внесків.
Дуже-дуже добре, що виділили більше 80 мільярдів гривень на оборону.
Це важливі результати.
Але так поводитися з грошима платників податків, яких тепер більше збиратимуть і з власників квартир, і з власників великих машин, і з усього імпорту, НЕ МОЖНА. Мільярд сюди, 100 мільйонів туди без чіткого розуміння - НА ЩО САМЕ - це збереження корупції.
Завдання наступного року - провести закон "кожна платіжка за рахунок платників податків - в Інтернет"
ну не все наши рантье Уорены Баффеты и Мэдоффы, если закон будет прописан правильно то лазеек не будет или будет мизер - все туда не пролезут.
Но это ненормально когда челы имеют пяток другой квартир, сдают их в аренду и вообще никаких налогов не платят, ни с аренды ни с излишнего жилья на одну жопу.
Нормальный закон.
Социальные закладки