Як ся маєш, Паскудо?
Це я до тебе, Путлєр-Х@йло!
Чи відчуваєш вже святковий настрій? Хоч в твоїх царських палатах витає Новорічний дух та дух Різдва? Ти ж, напевне, бачиш духів, карликовий Пу! Ти був хорошим хлопчиком в цьому році? Чи получив ти від Святого Миколая подаруночок під подушку? Мабуть, розіп`ятого немовля заслужив? Що за сни тобі сняться, Тварюко? Не дуже непокоять понівечені зловонні трупи твоїх злидарів-вояк? Не дуже набридає сплачувати мовчання їхніх батьків-алкашів? Я ж розумію, грошиків в тебе таки поменшало, бо бідолашна нафта, якої в тебе, ніби хоч греблю гати, досі дешевшає… До речі, ти її п`єш чи жереш? Бідолашний щур… Як ти живеш-поживаєш? Як ти переносиш прокльони, якими тебе нагороджують мільйони - українці, татари, грузини, чеченці та хіба мало ще хто?
Показать скрытый текст ...
Не дуже це відбивається на твоєму здоров`ячку, Хробак мерзотний? А на здоров`ячку твоїх діточок? В тебе ж не тільки дві доньки, адже так? Ти ж ще той щур-ловелас! Нехай довго живуть. Бо ж це їм спокутувати твої гріхи! Багато ж часу на це піде, їхніх життів не достатньо! Прокльони будуть діяти ще багато-багато та довго-довго! В тебе немає шансу відмити кров з твоїх загрибучих рук! Як ти, Гнида руська, доживаєш свій вік? Дуже щасливий? Сподіваюсь, що ти здригаєшся кожного разу, коли при тобі згадують мою Україну! Вважай дарунком долі те, що ти досі не харкаєш кров`ю кожного разу, коли ізригаєш спіч про мою любу країну, бо твоїх діточок це точно чекає, шваль Хуйловська! Чого це я вирішила тобі написати? Бо стало на мить шкода тебе… Подумалось – а може на людину порчу хтось наслав, або – головою десь дуже вдарився, з розуму з`їхав, а вправити назад його нема кому… Подумала – оце так багато твоїх співвітчизників тебе бояться, що не сміють тобі навіть допомогти… Не наважуються ліки прописати… То от що я пропоную тобі, Гніда недотріскана! Приїжджай до нас, в Україну! Ми тебе вилікуємо! Навіть лоботомію зробимо! Безкоштовно! Тобі зразу полегшає, Х@йло вонюче! Приїжджай, або здохни вже, Лайно Нікчемне! Передаю тобі вітаннячка до твого Новорічного столу – нехай все те, що ти бажаєш моїй Українї 100500 разів повернеться до тебе, до твоїх байстрюків, до твоїх шльондр, до твоїх поплічників та тупих прихильників! Здохни в страшних муках, президент проклятої Росії! Мучись страшними болями та корчись в страшних муках до останньої секунди твого бездарного життя, Х@йло-садист-шизофреник-збочинець! Гори в Аду, Диявол смердючий! Хай живе Україна!
Виктория Победа

Социальные закладки