это не тебе решать!!!Сообщение от Zlun
![]()
|
это не тебе решать!!!Сообщение от Zlun
![]()
Проблема вирішується елементарно європейським цивілізованим шляхом - ПРОВОДИТЬСЯ РЕФЕРЕНДУМ. Чого ви не хочете так все вирішити, а вимагаєте прийняття не питаючи думки громадян України, боїтесь побачити яка ви більшість?Сообщение от Zlun
Мій любий, а як Ви пропонуєте розвивати українську мову, якщо всюди кричать, що починається українізація?! Вирішили робити дублювання й україінською мовою (я вже мовчу про те, що СКІЛЬКИ років україномовна частина населення України не могла дивитися фільми дубльовані рідною мовю), так одразу крики: Ґвалт, українізація!!!Сообщение от Zlun
А Ви кажете, розивати... Пропозиції... Прошу...
Це було, по-перше.
По-друге, щодо Фінляндії. А чом би нам, мій любий, не взяти приклад пречудової країни Італії, яка також не так вже й давно об'єднувала свою країну саме за допомогою ОДНІЄЇ мови. І це при тому, що в різних місцевостях говорять на різних мовах. Але проти однієї італійської ніхто не протестує. Пропоную брати приклад з цієї країни.
По-третє, сонечко, а чому НІКОГО з моїх російськомовних друзів ніхто й ніде не обмежує. І всі себе спокійно в Україні почувають. Чому на них ніхто не тисне?! Може тому, що є одне золоте правило: не можете змінити ситуацію, змініть до неї своє ставлення. І почувайтеся пречудово.
А хто сказав, що всі одесити виступають за другу російську?!Сообщение от КоБа
Не повірити, але й серед ти, хто вважає російську мову рідною є багато зі здоровим глуздом, які не пдтримають російську як другу державну.Сообщение от КоБа
В Україні більше 100 нацменшин. І всім надавати право?! Це ж буде божевільня...Сообщение от Павлик-Морозов
До речі, а як в Росії?! Є досвід надання всім нацменшинам право оформлювати документи, дивитися фільми рідною?! Я не переводжу стрєлкі, я просто хочу дізнатися про російський досвід вирішення цього питання.
Навіть найкращі стають згодом катами
В Україні більше 100 нацменшин. І всім надавати право?! Це ж буде божевільня...
До речі, а як в Росії?! Є досвід надання всім нацменшинам право оформлювати документи, дивитися фільми рідною?! Я не переводжу стрєлкі, я просто хочу дізнатися про російський досвід вирішення цього питання.[/QUOTE]
Не відповість, я вже питав. Зробив вигляд що не зрозумів і понеслось про офіційний статус в регіонах.
вот все-таки хотелось бы услышать конкретно чем ВАМ помешает второй государственный русский?Сообщение от STK
Мені насправді він аж ніяк не заважає, але мені цікаво: нафіг?!Сообщение от Lia-sun
Я не бачу реальних причин для того.
Так само, до речі, мені не заважає болгарська мова, румунська, польска та інші мови нацменшин України.
Я говорю на русском, думаю на русском и все мои блихайшие родственники говорят на русском, но я против придания ему статус второго гос языка. Любовь к своей стране не выражается в языке, просто у нас ситуация особая и это нужно учитывать. Переход должен быть постепенный и это займет не один десяток лет. Я враждовать из-за этого - тупо! У меня троюродные сестры живут на западной Украине и я всегда с удовольствием езжу к ним в гости и не хочу, чтобы это прекрашалось из-за языковой розни. По моему эта вражда началась из-за политиков, которые при возможности ставят вопрос ребром (это касается всех партий). Давайте любить страну, в которой мы живем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
ДАФАЙТЕСообщение от Мафаня
![]()
Сообщение от Bear_man
Вот вот! И пока будут слышны подобные высказывания разных мурзилок и чебурашек дорвавшихся до власти - искуственно созданная проблема будет висеть....
А она и нужна-то им , что бы у кормушки с властью как-то удерживаться , держа в стрессе граждан. Долго ли? Думаю нет.
Судьба оранжево-тюлевой своры на хорошем содержании это доказывает. и попытки разделить Украину также проваляться. Реальная власть не любит истерик..... А у нас появиться реальная власть, просто нет другого выхода.
Сильной Украине быть! С нормальной властью, вменяемыми законами и возрождающей свою национальную культуру и язык. А тявкание нынешних провокаторов когда-то будет забыто.
І хто тут у нас "реальна" влада?! так, просто, цікавлюся...Сообщение от Zlun
А вот еще одна....
Это те, кому нужен конфликт, а не решение вопроса. Конфликт позволяет им выжить. Но вопрос все-равно будет решен, невзирая на кровососущих.....
так подібні лозунги кидати я й сама можу...Сообщение от Zlun
Ви мені імена, прізвища, паролі, явки...
Країна ж повина знати своїх героїв.
І, мій любий, я Ва не "ще одна". Більше поваги...
ну если реальная власть сейчас на майдане, почему Вы здесь?Сообщение от Iрися
де тут?!Сообщение от вечный странник
Не хотят они ничего делать. Хотят просто болтать и стравливать граждан. Вот разделение Украины придумали, дескать если мы не будем у власти то Украину поделят. Славо богу , что эта оранжево-тюлевая тряпица уже износилась и скоро станет половым ковриком.....
Прям "Америка заметает следы".Сообщение от Zlun
Ви можете конкретно відповісти на питання?!
Пожно подробнее ? я не понял хода мыслей. Спасибо!Сообщение от Zlun
А хто сказав, що всі одесити виступають за другу російську?!
А это наверное одесситы вроде Вас, тоже из семьи мигрантов.
Конечно не поверю! "зі здоровим глуздом" такого быть не может!Сообщение от Iрися
Може це ви пан КоБа із сім,ї репатреантів в Одесі, за всіх не розписуйся, за себе тільки відповідай.
Я себя психом не считаю, но против - не вижу смысла во втором государственном. Региональные языки - возможно, но никаких государственных не нужно. В западных регионах никто на русском не говорит, там многие общаются кроме украинского и на языках государств-соседей. Их можно было бы сделать региональными тоже, но почему-то столько шума не поднимают.
Социальные закладки