|
Дема, май совість...
Тобі нагадати %% "невпевненого електорату"?..
Окрім того, я багато разів вже розповідав про те, що фальсифікації були МАШТАБНИМИ, та СИСТЕМНИМИ навіть в маштабах хоч і великого, але села, де був спостерігачем мій батько. Все це фіксувалося в тому числі на мою відеокамеру, а докази були передані до місцевого виборчого штабу.
В накращих традиціях "каруселей", та "печенек" пройшов другий тур, що і викликало хвилю громадського обурення.
VIL-100
В Донецьку, на площі Леніна?"Алени" - это те кто бесновался в 2004-м, с выпученными глазами и в ржавых шапочках...
Я не можу стверджувати, на скільки прозрів особисто ти, але вже стопіццот раз ледве не кожен намагався донести, що відстоювали НЕ Ющенка, а ІДЕЮ.И судя по его рейтингу - "алени" прозрели. Ну наконец то.....
І той факт, що той, хто цю їдею довів до абсурду та власне займався лише її профанацією в результаті і не виправдав сподівань зовсім не означає що з ІДЕЄЮ щось не так.
Ви ж, зі святою наївністю, ще просто не розумієте, що ВАШЕ РОЗЧАРУВАННЯ ЩЕ ПОПЕРЕДУ.
Нажаль.
Последний раз редактировалось YOKO; 27.02.2010 в 20:22.
Тут могла бути ваша реклама
Оранжевые разделившиеся на разные партии и предали сами себя, это как змея которая пожирает свой хвост.
Жизнь карантин у входа в Рай.
Кто такой дурак - всякий инакомыслящий.
(с) Флобер
VIL-100, Дивуюсь вами, вам пояснили, що зрадили людям на майдані п.В.Ющенко і п. Ю.Тимошенко! Вони обманули народ. Біда трагична в тому, що цим прикладом народ втратив віру на майбутню можливість активними діями, мітингами, демонстраціями І громадянською непокорою владі захищати і відстоювати свої людські права. Людей будуть і далі використовувати як стадо
баранів за нищенські подачки самих проти себе. Бо дех то і заробляє гроші на цьому, як не опадаткованний "бізнес", а інші покращіти своє злидене існування! Ви VIL-100 по висотній суті зрадник свого народу.
Не ты один не поверил.
Зомбированые будут и дальше о какой то идее рассказывать. Оранж идеи подкидывал, что бы во власть ворваться, хотя и так были во власти, но им хотелось Большой власти и Больших денег. А зомби, все о идеях.
Им бы почитать о жизненном пути тех, кто на сцене Майдана стоял, может и раскодировались бы.
Будет оранжевая ментальность - продажная и грязная, оранжевый цвет от времени становиться коричневым - цветом фашистским, цветом "коричневой чумы".
Мой приятель с женой специально ездил на майдан, поддерживал оранжевую революцию. Человек он интеллигентный искренне верил в идеалы майдана. Потом великое разочарование на грани депрессии, в итоге мой приятель голосовал за Януковича дабы отомстить оранжевым обманщикам: наглым и вероломным играющим на наивной вере людей. У каждого своя правда.
Имеют наглость, заявлять от всего народа?
Случайно нашел, высказывания их мессии
Так шо, умеет отжигать.из лично услышанного по "Эре". Из интервью Ющенко перед 3-м туром:
"...акция на Майдани пройшла бэз рецидывив...".
Ну, путает человек слова "инцидент" и "рецидив", что поделаешь... или по Фрейду оговорочка вышла?
Ющенко по приезду в Москву:
"...в первую очередь нужно разобрать те вопросы, которые легко демонтируются..."
Интересно, как он себе представляет процесс "демонтажа"..
(прислал Roman).![]()
Треба демотиватор замутити "Я дивлюся на вас як на стадо".
Бо і є стадо.
Чому ви ви тут радієте?
Шо "Вітя-ни-бе-ни-ме" вас нарешті очолив?
У мене директор, великий бидлоненависник по своїй природі, проте таки проголосував в другому за Януковича, хоч як я сказав - погляди абсолютно протилежні.
А все тому, що іншого шляху показати людям як живеться в їх "голобому раю" просто немає - будуть же причитати що Янукович зробить і мову другу державну і горілку по 2,60. А так, хай розпробують...
А поки ваш "голубой вагон бежит-качается", нагадую - ВАШЕ РОЗЧАРУВАННЯ ЧЕКАЄ НА ВАС.
Виріжте цей відпис склорізом з монітора та згадайте про нього свого часу.
Тут могла бути ваша реклама
Ну так померанчевые за пеять лет кроме позора Украине ничего не дали. или у тебя есть на памяти какие-то достижения? Только к достижениям нет причесляй успехи в болтологии. Лучше примеры из достижений в борьбе с корупцией приведи, а также расскажи про достижения в модернизации средств производства, развитие наукоёмких производств и так далее.
![]()
Социальные закладки