|
Ну нарештi!
Значить, ви, захiдняки, з дiда-прадiда козаки.
А схiдна i пiвденна Україна - виключно свинопаси.
PS. А чого це ви в центральну Україну лiзете? Западенцiв там зроду не стояло!
PPS. Не знаю, де ви там в чорта на Захiднiй Українi козакували, а в Запорiзькiй Сiчi свинопасiв зроду не було. Були козаки i гречкосiї, бо й козакам щось їсти треба було. Так що покозакував - та й гречку сiяти, до наступного ворога...
Да, Восточная Украина говорит, в основном на русском языке, на нем думает и родившись, слышит именно его. Надеюсь, так будет и впредь. Причем, так было с самого начала, никогда не было иначе. Поэтому, насильственное внедрение, в общем-то чужого, не родного нам языка, естественно, вызывает ответную реакцию. Это глупость, т.к. в ряде развитых стран пользуются многиим языками и многоязычие считается верным решением всяких положений о правах человека.
Я такого не казав . Свинопаси (гречкосії) є в західній україні так само як козаки в східній . Я написав "... з історичними обставинами що склалися... " . Розшифрую. Я мав на увазі голодомори , масові заслання козаків і їх нащадків в Сибір починаючи з часів Катерини другої . Після такої винищувальної політики російської імперії а потім СССР на теренах сходу і півдня України лишилось мало корінних українців - нащадків славних запорізьких козаків . Ті хто зараз там проживає це в основному українці в другому - третьому поколінні . Про історичний звязок із козацькою славою цих нащадків російських поселенців годі говорити.
Це вже неправда, є перепис населення 1897 року і там зовсім інші дані (Херсонська губернія - 21% російськомовних, Катеринославська - 17%, Харківська - 18%, Таврійська - 28%. Навіть в вашій Одесі людей з рідною російською мовою було тільки половина населення міста) http://demoscope.ru/weekly/ssp/rus_lan_97.php
Последний раз редактировалось STK; 10.05.2008 в 16:05.
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Бред. В "одесском вестнике" начала 20-го века я видел перепись национальностей города - болгары, евреи, русские, армяне... много разных национальностей. так вот, украинцы были в графе "и другие нации", так их было немного. Но дело не в этом. дело в том, что вне зависимости от этого, в Одессе вообще не говорили по-украински. Родной язык - тот, что ты слышишь с детства, на котором мыслишь. Для одесситов - это русский. Всегда. С момент основания города.
Последний раз редактировалось Fudo; 10.05.2008 в 16:19.
Людина привела Вам факти які можна легко перевірити . А ви відписали в фантазійно- казковому стилі . Я теж можу привести посилання деяких російськи істориків що Росія це частина колишньої Атлантиди , росіяни нащадки атлантів , наступний месія народиться в Росії і спасе весь світ . Давайте Седьмой по серйозному це ж не дитячий садочок .Сообщение от [B
Есть хорошая тема про языки, зайдите туда и все прочитаете. Скажите до какого года в Одессе существовало Порто-франко,граница которого была определена рвом по улице Старопортофранковской (Комсомольской)? И в каком году были образованы села Усатово,Нерубайское,Х.Балка,Фомина балка,которые находятся в 15 км. от Одессы и основаны были козаками-запорожцами,бежавшими после разгрома Сечи?
Социальные закладки