я же говорил - нацисты !!!!Поясніть мені ось ці чудові перли сволотівської програми:
- Призначати на звільнені після люстрації вакансії молодих фахівців, випускників українських вишів, відібраних за критеріями патріотизму і професіоналізму.
- Запровадити обов'язковий іспит з української мови для держслужбовців та кандидатів на виборні посади.
- Регламентувати вживання української мови у ЗМІ відповідно до кількості українців – не менше ніж 78% від друкованої площі та ефірного часу.
- Визнати вояків ОУН-УПА учасниками національно-визвольної боротьби за державну Незалежність України. Оголосити 14 жовтня – День створення УПА – державним святом.
А ось від цього я просто заливаюся сльозами вдячності:
- Ухвалити новий Закон про громадянство, згідно з яким громадянство надаватиметься тільки тим особам, що народилися в Україні або є етнічними українцями.
- Диверсифікувати джерела постачання енергоносіїв: не більше як 30% від одного експортера (интересно, откуда???).
- Зобов'язати кандидатів на всі виборні посади вказувати в офіційних біографіях національну приналежність
- Повернути в паспорті та свідоцтві про народження графу "національність".
- Винести на всенародне обговорення проект Закону про пропорційне представництво в органах влади українців та представників національних меншин.
- Відновити ядерний статус України.
Социальные закладки