| ||
Тема: МТС - Vodafone
Спасибо всем![]()
С 1.12.2013
• В региональных тарифах линейки «3D Ноль», а также «Команда 3D»:
дешевый тариф на внешсеть — услуга «Звонки абонентам других мобильных операторов Украины по 25/35 коп/мин», в пределах территорий действия тарифа, — подключается только после первого пополнения счета от 40 грн одним платежом.
- В случае отсутствия первого пополнения счета от 40 грн одним платежом, стоимость звонков и в домашнем регионе составит 1,33 грн/мин.
• Уточнено (проверено на практике) — в региональных тарифах линейки «3D Ноль» в домашнем регионе изменилась стоимость звонка на городские номера — 1,28 грн/мин.
- На другие мобильные сети в домашней зоне — 0,27 (0,37) грн/мин.
Что за дикие тарифы 1,28 / 1,33 такие были лет десять назад ((
Кстати, сколько стоит отправить смс-ку по ТП "Супер МТС 3Д 0" на номер МТС?
так случилось приехали родственники вставил карточку резервную 066 в старый телефон
сказал людям более пяти гривен за раз не пополнять...
пополнили на 10 .. вчера (ничего не пишите ... сам ругался)
проверяю сегодня ... три грн. с копейками.. звонили только 050
понимаю что сняли за новогодний мега супер шаровый самазаказывающийся безлим... звоню 111.0.3 мы вам рады ожидайте 20 минут ... и мы ответим на все ваши вопросы... через минут 25 скидываю, перезваниваю захожу в 111.0."общие вопросы" там соединяет через минут 5... особь женского рода говорит что она не с того раздела... нихера не знает.. и предлагает перезвонить.. ну я боец старый... добился с пятой попытки чтоб она перевела меня на "специалиста".. ок. перевела.. 21 минуту жду в ожидании... ноль на массу... кладу трубку )))))) вывод... таки в умс. есть приоритет ибо с моим пакетом... 050 я больше 1 минуты никогда не жду...
Ad notam
Qui habet aures audiendi, audiat.
Последний раз редактировалось Skey; 01.12.2013 в 21:48.
Ad notam
Відтепер абоненти МТС Передплата можуть отримати додаткові подарунки, просто поповнивши свій рахунок на сайті МТС через платіжний сервіс-провайдер Portmone.com або через термінали самообслуговування компаній «iBox», «24nonStop», «City-Pay».
Акція на сайті МТС через сервіс-провайдера Portmone.com
Щоб отримати подарунок, просто поповніть свій рахунок на сайті МТС у розділі «Поповнити рахунок» через партнера Portmone.com.
Під час поповнення Ви отримаєте повідомлення про можливість отримати подарунок - телекомунікаційні послуги на суму до 20 грн.
Подарунок буде зарахований на додатковий рахунок протягом 5 календарних днів після поповнення. Щоб перевірити рахунок, набирайте *101*10# або користуйтесь системою «Інтернет-помічник».
Мінімальна сума поповнення - 5 грн.
Максимальна сума поповнення - 2100 грн.
До оплати приймаються картки Visa, Visa Electron, MasterCard усіх українських банків, а також карти Cirrus/Maestro, випущені банками «Аваль», «Укрсоцбанк», «Надра» та «Укрінбанк».
Акція на терміналах самообслуговування компаній «iBox», «24nonStop», «City-Pay»
Щоб отримати подарунок, просто поповніть свій рахунок через термінали самообслуговування «iBox», «24nonStop», «City-Pay» у Вашому місті (детальний перелік розташування терміналів - у оператора за безкоштовним номером 111).
Під час поповнення Ви отримаєте повідомлення про можливість отримати подарунок - телекомунікаційні послуги на суму до 20 грн.
Подарунок буде зарахований на додатковий рахунок протягом 5 календарних днів після поповнення. Щоб перевірити рахунок, набирайте *101*10# або користуйтесь системою «Інтернет-помічник».
Подарунок надається за додатковий платіж на суму, вказану на екрані.
Акція триває з 29 листопада 2013 року і до 29 листопада 2014 року для всіх абонентів МТС Передплата.
Социальные закладки