| ||
Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(
Начиная с 6.3.1. почитай![]()
вот это?
Податкова соціальна пільга застосовується за місцем отримання
платником податку основного доходу (визначеним у трудовій книжці)
на дату набрання чинності цим пунктом, без подання заяви про
застосування пільги.
ну не написано же, что я должен был подать с 1 января 2004 г. заявление о неприменении НСЛ? а я должен делать только то, что прямо предусмотрено законом (ст 19 Конституции)![]()
Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(
Что сказать, корявенько написано, но ИМХО смысл ясен:
6.3.4. Якщо у порушення норм цього пункту платник податку подає заяву про застосування пільги більш ніж одному працедавцю або якщо платник податку при отриманні доходів, визначених у підпункті 6.3.3 цього пункту, подає таку заяву іншому працедавцю, внаслідок чого податкова соціальна пільга фактично застосовується також при отриманні інших доходів протягом будь-якого звітного податкового місяця, то такий платник податку втрачає право на отримання податкової соціальної пільги за всіма місцями отримання доходу починаючи з місяця, у якому мало місце таке порушення, та закінчуючи місяцем, у якому право на застосування податкової соціальної пільги відновлюється.
Платник податку може відновити право на застосування податкової соціальної пільги, якщо він подає заяву про відмову від такої пільги всім працедавцям із зазначенням місяця, в якому мало місце таке порушення, на підставі чого окремий працедавець розраховує та утримує відповідну суму недоплати податку та штраф у розмірі 100 відсотків суми такої недоплати за рахунок найближчої виплати доходу такому платнику податку, а при недостатності суми такої виплати - за рахунок наступних виплат. Якщо з будь-яких підстав сума недоплати та штрафу не була утримана за рахунок доходу платника податку до спливу граничного строку, встановленого законом для подання річної декларації з цього податку, то сума такої недоплати і штрафу стягується податковим органом у порядку, визначеному законом. При цьому право на застосування податкової соціальної пільги до доходу платника податку відновлюється з податкового місяця, наступного за місяцем, в якому сума такої недоплати та штраф повністю погашаються.
...
6.3.5. Працедавець, який на підставі належним чином отриманої заяви платника податку про застосування пільги застосовує таку пільгу, не несе будь-якої відповідальності за порушення таким платником податку вимог підпункту 6.3.1 цього пункту, за винятком, коли такий працедавець і такий платник податку є пов'язаними особами або коли суд встановлює факт змови між таким працедавцем і таким платником податку, спрямованої на ухилення від оподаткування цим податком.
ну тогда пусть эту корявую статью и попробуют применить ко мне
другому работодателю (при его отсутствии) я заявление о применении льготы я не подавал. налоговую льготу нигде больше не применял. получается - работодатель не несет ответственность за мою НСЛ, а я не обязан был подавать заявление о неприменении льготы. кто ж виноват то? тупик однако
слава форуму!!! я так много нового узнаю, оказывается 5й год граблю государство![]()
Давно хотел спросить... есть ли какой-то смысл в покупке личного авто через юрлицо?
Вносим через кассу материальную помощь какую-то юрлицу...а это же юрлицо покупает машину на свой баланс...и дает доверенность или что-то еще..а?
Можно ли так что-то выиграть? НДС например? Или в чем смысл? Есть ли он вообще.
Ничего я не хочу менять (с)
Для легковых автомобилей (если твой юрлицо не оказывает услуг такси, а он их не оказыветиз смысла только гембель. НДС по легковухам непрямую законом в налоговый кредит запрещено ставить, правда, разрешено в валовые расходы, но то ж закон по НДС и налоговая так не понимает без суда. Да и остальные расходы не полностью зачитываются в уменьшение налогов... Вот с грузовым транспортом - другое дело.
Нда... спасибо)
Ничего я не хочу менять (с)
Какие налоги платит рекрутинговое агенство?
спасибо
Люди подскажите плиз где находится фонд по нечастным случаям Суворовського района, надо срочно там зарегистрир
Николаевская дорога 311-а/Красная (р-н Лузановки), тел. 756-57-59
Да пребудет с тобою Сила!
Превратим Конфузию в Викторию!
аудитор, НЕ врач
Может кто то еще сможет ответить, мне нужны реквизиты на уплату НДФЛ физ-лицо спд по намным работникам, Суворовский р-н, так не охото туда ехать, а по телефону не хотят говорить![]()
Подскажите, пожалуйста, может ли юр. лицо на общей системе налогообложения приниммать платежи наличными при отсутствии кассового аппарата? Если не может, то какой выход из ситуации?
Социальные закладки