|
Давно уже думаю почему нет видеоканалов по всем предметам для всей страны.
Типа кто хочет учится - плз. вот программа вот уроки
А школы оставить для социализации и интерактива
А не вот это вот все
У меня ребенок в шоке от карантина. Это ж сессия теперь аж в июле будет .
Оставайся человеком, какие бы животные тебя не окружали.
До уваги батьків і колег!!!!
В Одесі немає підтверджених випадків коронавирусу. Але значно зросла кількість дітей, які хворіють грві та грипом. Закрито вже 223 класи, тому з завтрашнього дня школи закриваються НА КАРАНТИН , орієнтовно на три тижні, але в разі зниження небезпеки можливе відновлення процесу раніше.
Незабаром на сайті департаменту з'являться посилання на відеоуроки за поточними темами з основних предметів, я повідомлю про це додатково.
УВАГА, САДОЧКИ!!!! БАТЬКИ, у разі можливості- залиште дитину вдома!!!!! Далі багато тексту для дошкільників:
Щодо дошкільних навчальних закладів. У них вводиться особливий режим роботи:
- рекомендувати батькам за можливості не вести дитину до садочка на період значного поширення грві.
- зібрати терміново кількість тих дітей, батьки яких не мають можливості з кимось їх залишити і змушені вести до садочка . Відкоригувати замовлення продуктів.
-Жорсткий контроль стану здоров'я дітей при прийомі до садочка.
- категорично заборонити відвідування садків працівниками з ознаками грві.
- жорстке виконання вимог протиепідемічного режиму: санобробка, провітрювання тощо.
Я перепрошую, що не можу всім відповісти персонально. Намагатимусь відповідати на запитання, які стосуються навчання, в загальному вигляді. Якщо будуть зміни, повідомимо.
может, Бог и сотворил пустыню для того, чтобы человек улыбался деревьям
Я точно в этом участвовать не буду, у меня тупо денег нет на сметание всего)))))
А я только из Иверского монастыря- тоже людей нет, паники нет, очередей за свечами нет))
А в нашем Шаге тишина пока. никто ниче не говорит, дети ржут, шо пора проспиртовываться)))) говорят вискарь животворящий помогает)))
да уж.
жили мы во времена общенационального пиз..ца.
но во времена общемирового еще нет
заодно и поживем)))
Мое Счастье - 23.08.2008
мне кажется, они ввели этот карантин чтобы отмахнуться
типа - мы предупреждали, а дальше в случае чего - сами-сами
это как в инструкциях к стиральным машинам "домашних животных не стирать" ))
а если постираете - сами виноваты))) производителя не винить...
Мое Счастье - 23.08.2008
Социальные закладки