класно тебеСообщение от Iрися
на презентации ходиш
завидую![]()
я на Lюk ходил![]()
|
класно тебеСообщение от Iрися
на презентации ходиш
завидую![]()
я на Lюk ходил![]()
З останнього, що варте прослуховування - це МетаMoreFozzey "Mono".
Навіть найкращі стають згодом катами
ух тыСообщение от Iрися
у него вышел второй альбом?
Угу. Вже кілька тижнів як вийшов...Сообщение от Bear_man
А заздрити мені не тре. Я одеські концерти більше люблю. В Києві публіка мажорна ще й зажралася суттєво...
ну у нас просто редкоСообщение от Iрися
![]()
надо дета найти альбом Фоза![]()
Рідко - не те слово...Сообщение от Bear_man
Вже набридло артистів до Одеси зазивати. Завжди чую одне й те саме - не запрошують... Сумно...(((\Шукай. Хочу почути ще чиїсь враження про цей альбом, бо все ніяк не народжу рецензію на нього...
как ток,так отпишусь))))Сообщение от Iрися
А хто не хоче... Харчишин така лапочка... Чула щось про тур Україною. Може й до Одеси дістануться...Сообщение от Valuta
я поставил его качать, но он есть только у пары человек в осле, так что качать будет долго, возможно легче дождаться на инфосторе![]()
А как же поддержка отечественых музыкантов ?? нет чтоб купить лицензию... ))
King Kong Died For Your Sins...
Иришка дело не в зазывают...дело в площадке нормальной. Негде...Сообщение от Iрися
Билеты не продаю!
We Are Electroheads!
Floodbots Team
Триндець якийсь... В Києві не виступають, бо нема клубів нормальних. В Одесі не виступають з тих самих причин....Сообщение от Mephisto
Фігня це....
Була в інших містах на концертах. Зокрема в Сумах в театрі на концерті ТНМК. Абсолютно адекватно. Було б бажання.
Ир..как это в Киеве никто не выступает? Позвольте не согласится....чуть ли не каждый месяц кто-то приезжает через 1 точно - ДС, ЦКИ НАУ, Барвы...но там могут себе это позволить.
У нас же - ДС - можно влететь. Космо - дорабатывать надо. В театрах рок играть?...ну не знаю...извращение как над зданием так и над слушателями и звуком. Куликово поле - зимой? А кто пойдет? Дворцы Культуры Политеха и ОНУ - ну смотря для кого...
Билеты не продаю!
We Are Electroheads!
Floodbots Team
Ну це як на мій смак не виступають...І тут насправді немає нормальних клубів саме концертних.
Та й ті площадки де є концерти також не дуже до того призначені. Але що робити...
Про Одесу взагалі мовчу... І справді виступати нема де... Але мова про публіку, публіка в нас краща...![]()
Ну те кто побывал - таки да не жаловалисьдаже из "приезжих"...
Билеты не продаю!
We Are Electroheads!
Floodbots Team
Був у Франківську, там виступал гурт "Пікардійська терція" - суперово! А у нас про них навіть не чули.
Як це не чули?! Суперовий гурт!!!Сообщение от muha
Чули, чули...Сообщение от muha
Лев Константиныч 18.08.2012
Да... знаем....![]()
Билеты не продаю!
We Are Electroheads!
Floodbots Team
Социальные закладки