Фотки были выложены, так что нацикам стоит помолчать. А то опять пойдут отмазки про то, что "БАРС не дал к вам пробраться" и т.д.
|
Фотки были выложены, так что нацикам стоит помолчать. А то опять пойдут отмазки про то, что "БАРС не дал к вам пробраться" и т.д.
Сообщение от Norman
Какая интересная ссылка, спасибо большое. Я вполне серьезно, без всяких задних мыслей. Она мне как то раньше не попадалась на глаза, но очень интересная.
Закрийся вже! Своїх батьків можеш називати фашистами, раз виростили такого синочка!Сообщение от Ultrasonic
Щоб якийсь ******* про моїх предків, які воювали проти фашистів (прадід загинув на фронті), були рабами в комуняцьких колгоспах і на примусових роботах в нацистів, їли сухрарі з травою, щоб не вмерти з голоду після приходу "визволителів" таке писав...Отримав би ти немало за такі слова, якби жили в одному місті. Я не дозволю, щоб всякі ***** таке писали про мою родину!
Последний раз редактировалось STK; 18.10.2006 в 17:42.
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Ми перемоглитепер проти ментів готуємо позов до суду , за те що вони нам перешкоджали і перекрили майдан
пок аще нас можна зупинити залізним парканом , але наступного разу, може з драбинами прийдемо.
так що бандеровці вас барс вже не врятує)
Fman
Да, согласен, ваша помошь очень бы пригодилась, а если бы еще и Прорыв прорвался, так вообще чудесно было бы. Да вообщем-то и так все удачно закончилось.
А можно подробнее откуда такая информация и рассказать немного более детально? исторические ссылки такого громкого события остались белым пятном? По-моему, здесь этим интересуются у вас не первый раз, а вы нам не предоставляете данные.. Так что это было?Сообщение от B.O.S.S.
![]()
Последний раз редактировалось Cherry; 18.10.2006 в 20:31.
"Ми пахали" ти на себе в дзеркало дивився! Колишній націоналіст, прихільник УБ, а зараз член партії вітренко. Карьєра типового ренегата.Сообщение от Fman
ОМ МАНИ ПАДМЕ ХУМ
Коментарі були, ти їх прогавив.Сообщение от magentis
Особисто я не заперечую можливості злочинів будь-якої армії просто тому, що було би безглуздо заперечувати злочини у час війни, коли квітне безварність.
Інші питання - хто, кого, чому і т.п.
І саме тут вже починаються різні версії в кожної сторони, і кожна прикрашає все у вигідні для себе кольори, якщо взагалі не перебріхує факти.
Якщо брати польськи джерела, то для прикладу: http://www.artukraine.com/historical/volyn_trag2.htm
Там представлена, наскільки я зрозумів (а хіба можна інакше?), доповідь (report) конкретної особи (Jan Maksymiuk) з кількома гіпотезами (hypothesis) щодо сабжевих подій. Фраза "for academic use only", як я припускаю, говорить про призначення матеріалу та гіпотез для вивчення у колі відповідних науковців.
Тобто, узагальнюючи, хочу сказати що на істину, як документ фіксуючий фактичні події, поданий текст "не тягне".
Особливо мені сподобалося про розтягування-роздування кількості жертв до сотні тисяч. Їх, поляків, взагалі існувало там стільки?![]()
Нет лучшего средства для создания идиотов, чем алкоголь (Emil Kraepelin)
Я довідався хто сторив усі ці націоналістичні рухи, і хто їх фінансує якийби я толерантний і демократичний небув але мені непреемно бути хлопом евреїв та поляків.Сообщение от muha
фотки http://www.mignews.com.ua/categ496/articles/227649.html
там ще є 3 частини.
А ти хлопче знаєш дівоче призвище Наташи Вітренко? А чому передвиборчу кампанію Вітренко фінансував (і продовжує фінансувати, цьому є підтвердження) еврейський олігарх Пінчук?
Non pergam ad cetera!
Вишенка, ты вполне оправдываешь свое звание )))Сообщение от Cherry
Детально рассказать не могу, т.к. поведал мне это все мой товарищ, бабушка которого пережила оккупацию в Одессе, соответственно была очевидцев происходивших событий. Про подробности я его не спрашивал, оснований не доверять ему у меня нет.
Босс, цю казочку нам вже хтось розказував і теж жодних фактів, тільки посилання на якогось дідуся.
Non pergam ad cetera!
Ага, фанат!!! Ти краще на запитання відповідай, не мені, так хоча б собі.Сообщение от Fman
Non pergam ad cetera!
Ти що гадаешь Вітренко в нас головна? :0)))
До речі чому ваші не приеднались до пікетування посольства ізраєлю(проти бомбуваня дітей в лівані)? В Київі десь літом проводили(мітинг в підтримку Лівану).
Тай взагалі наші друзі Ірак Іран)
а ваші?
Ну и о чем можно говорить с таким твердолобым?Сообщение от Norman
А что у нас считается фактами, можно узнать?
Вузьколобий, факти - це документи!
Non pergam ad cetera!
Fman, ваші друзі це кауров, пінчук і божевільна наташка. А що стосується Лівану, то ми були проти ізраїлю, але з вами ми ніколи разом не будемо. Комуністи - вороги здорового глузду. Якщо б він в тебе був, ти б ніколи з ними не...
Non pergam ad cetera!
Придурок, для меня рассказ очевидца важнее любых документов, тем более, что достоверность любого документа нужно еще доказать.Сообщение от Norman
Розказати свідчення очевидців про злочини радянських партизан?Сообщение от B.O.S.S.
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Социальные закладки