|
Нет, Вы не слышали о стандартах демократии и об Адольфе Гитлере, который тоже говорил, ну мы всего лишь будем отбирать людей по национальному признаку, но больно никому не будет. )) Я уже писал, но повторюсь, что нацию(!!) надо объединять, а вообще, экономикой лучше пусть занимаются. Что г-н Тягнибок собирается делать с экономикой, а то все так активно обсуждают национальный вопрос...Ведь от одного осознания себя украинцем, русским, евреем, поляком и т.д. экономика не заработает и зарплаты не поднимутся или...?
Угу, какую вики будем пользовать? У разных частенько показания не сходятся. Не ходите по помойкам
Ок.кожен громадянин зможе двома шляхами визначити свою національність: або за старим свідоцтвом про народження, або за власним побажанням
Я определяю себя к примеру, индейцем майя.
Что дальше?
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
А кто говорит, что нацисты не любят свою землю и народ? Ещё как любят!
Сильное чувство, не правда ли?"ОУН должна действовать так, что все, кто признал советскую власть, были уничтожены. Не запугивать, а физически уничтожать! Не нужно бояться, что люди проклянут нас за жестокость. Пусть из 40 миллионов украинского населения останется половина - ничего страшного в этом нет". Герой Украины Р.Шухевич
Последний раз редактировалось biafra; 13.12.2009 в 22:35.
Слава українським українцям української України!
Последний раз редактировалось Sklif; 13.12.2009 в 22:36.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Щоб винести на всенародне обговорення проект Закону про пропорційне представництво в органах виконавчої влади українців та представників національних меншин.
Окрім цього, ВО Свобода пропонує
- запровадити мажоритарну систему виборів для депутатів сільських, селищних та міських рад
- зменшити строк повноважень президента до 4 років
- скасувати недоторканність
- скоротити кількість народних депутатів до 300
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Alarmo
Да читали мы его программу, уже наизусть знаем. Вот только большинство разделов нас не устраивает. И агитировать нас голосовать за Тягнибока -это все равно что висельника попросить самого засунуть голову в петлю.
Я - электорат. Правильно?
Вот, я как возможный избиратель заявляю, что мне глубоко ср** на всенародное обсуждение графы "национальность" на пропорциональное представительство в ОИВ, на 300 депутатов и 4-летний срок.
Я хочу получать хорошую зарплату и жить в процветающей (экономически) стране...
Последний раз редактировалось Igor Shavrov; 13.12.2009 в 22:49.
Потрібно для початку здолати корупції, зокрема в правоохоронних органах.
Як зазначив представник ЄС в Україні , основна наша проблема це адміністративно-кланова(мафіозна) структура влади.
Зокрема, Президент України має вплив на СБУ та прокуратуру. Президент Тягнибок тільки виконуючи свою програму, тобто показуючи реальні результати боротьби з корупцією зможе набрати очки рейтингу для отримання його партією мандатів у ВРУ, а також другого строку. В іншому випадку його і всю партію чекатиме доля: Ющенка, Нунс, Пори, коммі, Мороза ...
Також, проведення інших реформ можливе шляхом референдуму.
На слід забувати і про механізми противаги - якими наділена ВРУ, це зокрема процедура імпічменту. Тобто зловживань з боку ПУ теж не буде.
Конкретно по з/п:
- Запровадити єдиний соціальний податок з доходів громадян у розмірі 20% замість ряду існуючих податків і платежів.
- Знизити споживчі ціни на товари першої необхідності шляхом додаткового оподаткування предметів розкоші.
- Обмежити законом лихварські відсотки за банківськими кредитами для населення та підприємств України.
- Заборонити видачу кредитів в іноземній валюті; виняток – суб'єкти господарювання, які здійснюють зовнішньоекономічну діяльність.
- Забезпечити безвідсоткові цільові державні кредити на відкриття власної справи та максимально спростити дозвільну систему. Запровадити державну програму економічної просвіти громадян.
- Забезпечити пільгове кредитування на придбання та будівництво житла в сільській місцевості за умови участі позичальника у сільськогосподарському виробництві.
- Ухвалити новий Пенсійний кодекс. Встановити пряму залежність розміру пенсії від стажу роботи та допустиме п'ятикратне співвідношення між максимальною і мінімальною пенсією.
- Надавати неповносправним громадянам та дітям-сиротам адресну допомогу у розмірі, не меншому ніж розмір прожиткового мінімуму коштом державного соціального страхування.
- Узаконити розмір неоподаткованого мінімуму, який би дорівнював розмірові мінімальної заробітної плати.
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Социальные закладки