|
Закрылась Обжора на Ришельевской/Троицкой. Скорее всего с концами, ибо видел писали что помещение сдаётся в аренду. Видимо нерентабельно иметь совсем маленькую Обжору
Дай людині рибу – і вона буде сита один день.
Дай людині одну суперсуботу – і форель буде зі знижкою 36%.
Тільки цієї суботи, 22.02.2025, форель патрана охолоджена 0,5–2 ПР зі знижкою – 29,90 грн за 100 г.Показать скрытый текст
Клац
If lovin' you is wrong I don't wanna be right
Последний раз редактировалось ПЧ.Петро Чорномор; 21.02.2025 в 19:54.
Даже большая королевская печать не сможет повлиять на реальность.
Мама сегодня прокололась на вонючей капусте из АТБ, хотя я ее предупреждал. Воняет капуста как в цветочном павильоне жидкость чтобы цветы дольше стояли.
Moscovia delenda est!
Сегодня в Сильпе на Французском взяла форель по 299/кг , моя затянула 1,7 кг . Есть и побольше , до 3кг доходят тушки .
Если кому интересно , поспешите , её хорошо разбирают .
Траншею выкопали метра 1,5 глубиной
Звернув сьогодні увагу в маршрутці на рекламне оголошення Varus - запрошення на роботу:
касири, продавці, пекарі, кондитери, вантажники, спеціалісти по обробці м'яса та риби.
Французький бульвар, 22
Небесної Сотні 100-1 (здається)
Правда, мене більше вразила неграмотність тих, хто складав цю об'яву та хто її друкував - помітив щонайменше 3 граматичні помилки.
І це - обличчя фірми!
"Рускій карабль, іді нахуй!" (захисники острова Зміїний)
Последний раз редактировалось Rus; 27.02.2025 в 10:57.
"Рускій карабль, іді нахуй!" (захисники острова Зміїний)
Привіт, друзі! 📣🛒📢.
Цієї суботи, 01.03.2025 на нас та наших Гостей чекає одноденна Акція "Супер Субота" в усіх магазинах Сільпо (окрім LeSilpo)! . Буде супер-пропозиція по ціні на Віскі Hankey Bannister Original, 0,7 л🥃, Засіб для прання Perwoll для кольорових речей, 2970 мл🧺 та Хамон «Порхас» серрано с/в 9–11 міс., 240 г. ❗️Увага❗️На Віскі та Засіб для прання Perwoll акційна пропозиція діє тільки із застосунком. В суботу за покупками тільки в Сільпо, пропозиція дуже дуже крутезна 🔥, а ще — поділіться цією вигідною новиною з друзями, знайомими та рідними! 🤩Показать скрытый текст
Клац
If lovin' you is wrong I don't wanna be right
Социальные закладки