|
перейти всей страной на древнесловянский??![]()
Последний раз редактировалось *КЕКС_ЛЕДИ*; 18.03.2010 в 15:56.
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Новини
Колесніченко обіцяє довести справу Фаріон до завершення
16:12, 18.03.2010
Народний депутат України від Партії регіонів Вадим Колесніченко має намір зустрітися із прокурором Львівщини Олексієм Баганцем щодо притягнення до кримінальної відповідальності депутата Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Ірини Фаріон за порушення прав дитини і за статтею 161 ККУ «Порушення рівності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії». Про це народний депутат повідомив під час прес-конференції у Львові 18 березня.
«Я звернувся до Генпрокуратури, вони скерували справу до обласної прокуратури. Тому я хочу зустрітись із прокурором. Також зустрінусь із директором садочка, щоб вона пояснила, як така ситуація могла взагалі виникнути і до дітей допустили сторонніх. Зустрінусь із батьками. Я вимагаю, щоб цей факт не залишився непокараним, немає значення якого роду це буде відповідальність, це може бути навіть попередження. Щоб не було відповіді – немає складу злочину. У такому випадку я звертатимусь до Генпрокурора», - зазначив нардеп Вадим Колесніченко.
Водночас депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода» Василь Павлюк, який також був присутній на прес-конференції, повідомив, що директора садочка та батьків дітей залякують представники Партії регіонів, зокрема помічниця Вадима Колесніченка. На це нардеп відповів, що у нього немає помічників і йому невідомі такі факти.
Нагадаємо, 19 лютого львівський мовознавець, член всеукраїнського об’єднання "Свобода" Ірина Фаріон пояснювала дітям старшої групи львівського дошкільно-навчального закладу №67, як правильно звертатися один до одного, і чому неправильно говорити "Міша", "Наташа", "Альона".
Ну не все ж коту масленица!
Пора бы уже было бы после 20 лет ожидать ответной реакции от русскоязычных на некоторые особенности отношения мовных...)))
Или вы думали, что безропотное молчание будет продолжаться вечно?
Я бы вообще, объявил мове джихад на юго-востоке, после такого отношения со стороны мовных...
![]()
Да! Именно так. Злачными местами, где Заглядывающий вероятно предпочитает общаться мовою, так как здесь от него посты все на русском происходят!))))
Еле вылез из под стола, плачу от смеха, ей богу!!!!...)))))))))))))))))
Вы хоть предупреждайте о ваших внезапных титульно-свидомых позывах в прямой эфир!
А то от неожиданности, смехом можно грыжу заработать!!!)))
Давайте, выдайте еще что нибудь! конспектирую!!!![]()
Последний раз редактировалось Pablo Escobar; 18.03.2010 в 16:36.
Ну тааак, звичайно, всі 20 років у Івано-Франківську спалювали російські книжки, у львівському метро били росіян (до речі, мій колишній колега живе у Львові і спілкується виключно на російській, що ж ці галіцаї ні разу йому не вломили?).
Вітренко треба притягти до відповідальності, як провокаторшу і СВІДОМУ істеричку![]()
Лысый0, при чому тут Ужгород, не зрозумів запитання?
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
А вам лично можно перейти хоть на идиш, хоть на язык планеты хренорезок.
Ваши космические титульные предки скоро прилетят за вами...
Так что вас никто ни в чем не ограничивает и вы уже давно никому не интересны со своей космической титульной идеологией...Так что можете изголяться на идише, на языке жестов, хоть языком флюидов...)))
Социальные закладки