|
Последний раз редактировалось Созидание; 16.08.2010 в 18:01.
Панове, не забывайте про закон о правах на интеллектуальную собственность.
Для вас немає різниці між поняттями "гастарбайтер", "наймит" і скажімо "рабочий"? Та й контекст в тому пості передбачав зневагу..
Розумієте я знаю цих людей дуже близько, і знаю чому вони їдуть, і знаю, що нікуди б вони не їхали якби була нормальнооплачувана робота вдома, вони нікому нічого не винні і заробляють на життя ЧЕСНО..на відміну від першого ліпшого чиновника...і коли якийсь придурок чи дурна курка (конкретно нікого не маю на увазі, загальний образ) починає розбовідати про "уборщіков туалєтов, гастарбайтеров нєграмотних" відпускати "шутачкі" і т.д. і т.п. при чому думаючи, що має право засуджувати їх я просто кажу, що не фіга не має права він когось засуджувати чи писати про них зі зневагою, тому що він просто придурок і ніхто більше.
Последний раз редактировалось Liubertas; 16.08.2010 в 18:03.
Ты-ж сама утверждаешь, что они неплохо зарабытывают... Как думаешь, способны в ридну нэньку (в бюджет) по такой мелочи, как гривен 200 внести? Наверно способны (но пока не хотят, не осознали нужности). А ведь это 6 млн. человек (треть работоспособных), а если умножить на 200 в месяц, а в год...(копейка к копеечке - глядишь и дефицит-то и поубавился)
п.с.Может не тех сознательными-то нарекли...?
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
В 2008 году решили замерить бизнесактивность населения в Украине. За параметр взяли количество СПДшников на 1 тыс. работающего населения.
Некоторые цифры по регионам я запомнил. На первом месте Одесса - 14 СПДшников на 1 тыс. работающих.
На втором - Киев, 11.
Далее шли области Западной Украины - 7-9
На Востоке 2-5, причем на предпоследнем месте Донецкая область - 3 СПДшника на 1 тыс.
А последнее место за Харьковской обл. - 2.
Так, что в этом плане с сознательностью на Западе нармально, в отличие от Востока. Ну и вместе порадуемся за Одессу.
Оф. сайт
Консолидированные расходы по налогу на прибыль Группы СКМ в 2009 году составили $0,186 млрд.
186 000 000 / 200 000 = 930$ за рік. Приблизно за місяць = 77,5$ = 612 грн.
Але узагалі чудовий у нього бізнес, от би мені так. Я б відплив в море, кинув сітку , зловив риби - а на березі уже держава тебе чекає з ціною на рибу в 10 разів вищою за ринкову - і все до останку скуповує ... мрії ...
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Социальные закладки