|
А мне покоя не дает рецепт греческого пирога со шпинатом и фетой, но шпинат наверное никакой сейчас? (там около 1 кг надо)
Всім привіт!
Дівчата, у кого індукційна плита, як ви на ній млинці смажите? Нова плита, ще тільки звикаю до неї і не можу приборкати ті млинці, зіпсувала вже гору тіста, витратила купу нервів, а результату немає - жодного якісного млинця. Хоча вони в мене завжди в будь-якому разі виходили з першого ж млинця. А тут не можу й все. Рятуйте, що робити?
Ніколи країна на гербі якої курка, не переможе країну на гербі якої виделка
у мене градація 14. на 11-12 сковорода ледве тепла для млинців і тісто просто прилипає до дна, на 13-14 млинці не просмажуються, але середина млинця знизу горить.
Дякую, буду шукати, поки що це блукання у темряві
Ні, сковорода та сама ,але вона тоненька, може в цьому справа?
Та ні, посуд має бути магнітним, тобто той який магнітиться, у мене бабусини емальовані каструлі прекрасно працюють на цій плиті. Можливо для млинців потрібна товста пательня/
Врешті-решт пішла і замовила пательню з суцільним товстим дном, не витримали мої нерви гратися, якщо і це не допоможе, тоді вже буду шукати засоби для індукційних плит, що дозволяють пекти млинці без оцих танців з бубнами.
Тепер треба щось з тим тістом робити, пішла в інеті шукати, чи можливо його ще кудись використати.
Последний раз редактировалось tapa; 27.01.2020 в 16:48.
Tapa, Тонкую сковороду для блинов я давно просто выбросила - какчества она была не очень, да и блины на ней получались вне зависимости от плиты просто плоские, а я люблю в дырочку), жарю на сковороде с толстым дном и пупырчатым "нутром"
Но я когда жарю на 6-7 из 9, даю прогреться сковороде и наливаю, раздается шкворчание, может еще и особенность твоей плиты.
Это у меня вторая индукция, и между ними тоже вижу разницу, блин, первая нра больше, мощнее она была, хотя на бАмажке пишется что такая же мощность, ан нет(
Собрать стадо из баранов легко, трудно собрать стадо из кошек. (с)
У меня плита индукционная с градацией 1-9. Сковородка лёгкая, алюминиевая с металлическим дном для индукции с керамическим покрытием. Пеку блинчики на 6-6.5. Тяжёлую сковородку с толстым дном тяжело крутить, переворачивать. Я со своей сковородки прямо в тарелку блинчики стряхиваю. Может дело в плите или рецепте?
Социальные закладки