По каналу н только что показали Донецк сегодня супермаркет полно продуктов базар тоже народ довольный никаких бомбежек .....я чего-то не пойму или там по районам бомбят
|
По каналу н только что показали Донецк сегодня супермаркет полно продуктов базар тоже народ довольный никаких бомбежек .....я чего-то не пойму или там по районам бомбят
Новый ролик Би-2. Ответ на кремлевскую пропаганду....Репект и Уважуха!
Правда или нет - неважно. Мы все знаем, что "Русский мир" и толерантность - несовместимы..
http://freejournal.biz/article5121/index.html
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
а где делась хабиба хасбулатовна?..хотел спросить шо львовяне кажуть за Садового...
Ви живете так, як обирали вчора...
а 51 бригаду таки судять --Василь Нагорний
Цікаво скільки Волинь дасть голосів за пропрезидентську партію, після того, що вони зробили з 51-ю. Отак, одним махом, ліквідувати нашу бригаду, за чиїмись доносами, брехливими, підтасованими, з похмілля, висновками. Наших дітей спочатку як худобу засунули в вагони, потім як собак розстріляли, як сміття розкидали по іншим бригадам (так зване прикомандирування), потім добивали декілька місяців, зрештою почали кримінальні переслідування та залякування. Замість того, щоб бійцям в ноги вклонитись та вибачитись за бездарне командування, їх намагаються просто викреслити з історії. Не вийде, панове, душі загиблих не дадуть... душі тих, кого просто закопали, кинули в чужих нам землях та соняшниках... Я колись Захарченку передбачив, що побиті діти будуть приходити у сні, сподіваюсь і цього разу не помиляюсь...
ПиСи: Якщо хтось з журналістів завтра їде на Володимир, можу забрати. Там будуть матері бійців, які перебувають в Запоріжжі. Сьогодні суд продовжив терміни розслідування для прокуратури ще на 1 місяць, бо доказова база у них сиплеться, а імідж якось треба рятувати...та й Президенту ж доклали, що вони зрадники...
Посмотреть перевод
Признавшись в своей слабости, человек становится сильным.
В связи с подготовкой Россией незаконного ввода в Украину очередного «гуманитарного конвоя» ожидается рост интенсивности обстрелов позиций украинских войск.
Тымчук отметил, что ранее градация обстрелов выглядела следующим образом:
Конвой 12.09: в день входа в Украину - 35 обстрелов, через день (время доставки боеприпасов, прибывших с конвоем, до позиций боевиков) - 63 обстрела.
Конвой 20.09: в день входа в Украину - 29 обстрелов, через день - 70 обстрелов.
http://censor.net.ua/news/304157/tya...ska_i_avdeevki
не каждый дебилт-ватник, но каждый ватник-дебил..
Японцы такие тупые.. Совсем не понимают, с кем дружить, а кого наказывать.
Им надо у великой Россиюшки учиться выстраивать внешнеполитическую линию
![]()
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
с.....ка б.....я услышь Донбасс
Социальные закладки