|
Виступ Порошенко перед українськими діаспорянами у Вашингтоні: Весь світ підтримує Україну. Ми переможемо! http://youtu.be/8mTJuoRIHVQ
Светлана Чабан. источник
19.09.14 13:46 Россия стянула на север Крыма 50 танков и 100 бронемашин, - СНБО
На территории Крыма находится 50 российских танков и 100 бронемашин.
Об этом сообщил сегодня на брифинге спикер СНБО Андрей Лысенко, информирует Цензор НЕТ.
"Российские подразделения на территории временно оккупированного Крыма, о развертывании которых на севере полуострова мы сообщили вчера, по сообщениям разведки насчитывают около 50 танков, 100 бронемашин и системы залпового огня", - сообщил Лысенко.
Бойовики на Донбасі вбивають патріотів за розстрільними списками
Пізно вночі стало відомо, що на окупованих територіях бойовики розстріляли двох активістів партії “Батьківщина”. 32-річного Олексія Платошина та 51-річного Віктора Омельяненка.
Вони їхали в Ясинувату, щоб забрати речі. Назад не повернулися.
Це син і сват керівника нашої міської партійної організації в Ясинуватій Ірини Платошиної.
Вона знайшла розстріляну машину біля блокпосту поблизу Ясинуватої, а тіла загиблих у морзі в Макіївці.
В Ірини троє дітей. Розстріляли старшого. І вона не знає, як їй жити на своїй Батьківщині далі. А я не знаю, якими словами висловити співчуття родині патріотів, яких в Україні убили просто за те, що вони – українці… Сьогодні похорон…
Наші донецькі соратники кажуть, що у бойовиків два дні тому з’явилися розстрільні списки, за якими вони виловлюють людей. А я думаю про те, що це жах, який відбувається на вулицях українських міст на Донбасі просто зараз, поки інша частина країни радіє ілюзії перемир’я.
І я хочу звернутися до президента та тих депутатів, які днями проголосували за закони про особливий статус захоплених територій на Донбасі та амністію бойовикам.
Ви розумієте, що ось вона – ціна вашого ганебного секретного голосування? Що це ви дали бандитам і відморозкам зі зброєю в руках відчути себе безкарними? Що це ви дали їм право складати розстрільні списки? Що це ви кинули напризволяще українців Донбасу, яких тепер відстрілюють тільки за те, що вони – за свою країну?
Що ж ви наробили? Це ж наша країна і наші громадяни! Їх не можна як кріпаків віддавати з землею… Інакше ми – не країна, а ви – не влада.
Пане Президенте, доки не пізно, скасуйте ці ганебні закони про капітуляцію Кремлю. Інакше вони принесуть набагато більше шкоди, сльоз і горя. Нам уже досить безглуздих смертей. Час встановлювати справжній мир.
Схиляючи голову перед героями,
з глибокою скорботою,
Юлія Тимошенко
Adesso comando io. Lei vada a bordo! E' chiaro? ©
Москаль хочет перенести Луганскую ОГА в Северодонецк
Вновь назначенный губернатор Луганщины хочет перенести Луганскую ОГА в Северодонецк. Такую информацию Геннадий Москаль озвучил в комментарии Зеркалу недели.
Нового руководитель региона отметил, что первоочередная задача – это возобновление работы ОГА. По словам Геннадия Москаля, областная администрация сейчас фактически существует только на бумаге.
После этого губернатор намерен разобраться с территориями, которые будут подконтрольны местному органу государственной исполнительной власти. Это связано, по его словам, с принятием закона об особом статусе отдельных районов Донбасса.
Среди приоритетных вопросов глава Луганской ОГА также назвал подготовку региона к зимнему периоду. В частности, Москаль намерен выяснить ситуацию с углем и газом в области.
Кроме того, губернатор пообещал решить вопрос с выплатами пенсий и зарплат.
Как ранее сообщалось на сайте газеты «Бизнес», Гарант Конституции Петр Порошенко вчера назначил Геннадия Москаля губернатором Луганщины. Об этом свидетельствует указ Президента № 736/2014 от 18 сентября.
Володимир Парасюк
7 мин. ·
Прийняв рішення балотуватись до Верховної Ради. Вчора підготували всі документи. Зараз в дорозі до Києва, їду в ЦВК.
Довго вагався, адже чув різні думки. Обрав між "один в полі не воїн", "туди знову поналазить багато старих політиків, регіоналів, не буде з ким працювати" і "не йти на вибори - це зійти на половині дистанції".
Вирішив йти самовисуванцем по мажоритарному округу, незалежним від партій, а отже, вільним в своїх рішеннях.
Я буду боротись за таку Україну, за яку стояв Майдан, за яку йде війна на Сході - сильну, незалежну, багату, з розвинутим громадянським суспільством, без корупції і, найголовніше, країну без війни і з твердою позицією стосовно східної держави-окупанта.
Все буде добре, з Божою допомогою і з підтримкою великого Українського народу.
Признавшись в своей слабости, человек становится сильным.
Фошизды и бандеровцы!
Кто хочет помочь деньгой злобным карателям Киевской Хунты - обращайтесь в личку, договоримся!
Передвигаюсь по Фонтану до Куликова поля, есть Коломойская карта)))
В субботу могу быть на Таирова (нет, это не то, что кто-то подумал, не дождетесь)
Обидел кота - запорол карму нахрен!
А что изменится милиция - полиция . Только денег втюхают , чтоб нашивки менят и т.п . Может это кому то выгодно ...
Це уже сверх наглости !!Ректор-утікач Мельник вирішив стати мером
Колишній ректор-утікач податкової академії Петро Мельник вирішив стати мером Ірпеня.
Про це повідомляє його прес-служба.
Мельник заявив, що йде на вибори, щоб показати владі, що справи проти нього політичні і нікчемні.
Щодо рішення балотуватись, то Мельник каже, що його "попросили".
"Мене попросили ірпінці, і я немаю права їм відмовити",- переконує він.
Як відомо, вибори мера Ірпеня відбудуться 26 жовтня, паралельно з виборами у Верховну Раду.
У липні 2013 року Мельник був затриманий співробітниками міліції у власному кабінеті при отриманні хабара.
7 серпня на нього одягли спеціальний браслет, який дозволяє відстежувати всі переміщення заарештованого. У ніч на 9 серпня Мельник зняв браслет і зник у невідомому напрямку, а згодом знайшовся у США.
http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/19/7038314/
Признавшись в своей слабости, человек становится сильным.
Социальные закладки