|
Если честно то с тем графиком по которому работает наш бухгалтер, я к ней попасть не могу (((
Книжку передавать не хочется, хочется личной беседы.
Так что не знаю. Я в этом месяце заплатила по старым (высоким) тарифам. С надеждой о том, что таки будет перерасчет.
Говорят, что Домсервисом в субботу намечается какое-то собрание. Домовой комитет, Вы гдееееее? Вы что-то знаете?
Згідно ст. 7 Закону України "Про житлово-комунальні послуги" та ст. 28 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" органи місцевого самоврядування наділенні повноваженнями щодо встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги (зокрема, і тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій).
При цьому, тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій встановлюються для виконавців/виробників послуг відповідно ст.31 Закону України "Про житлово-комунальні послуги", вимог Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869).
Відповідно ч. 3 п.2 Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 №869, тариф на послуги розраховується окремо за кожним будинком залежно від запланованих кількісних показників послуг, що фактично повинні надаватися для забезпечення належного санітарно-гігієнічного, протипожежного, технічного стану будинків і споруд та прибудинкових територій з урахуванням переліку послуг згідно з додатком до цього Порядку.
Своїм рішенням Красносільська сільська рада не лише скасувала тариф для будинку 35, а й встановила для нього тариф іншого будинку. На думку ТОВ "Мікромегас Домсервіс-1" це рішення суперечить вимогам чинного законодавства (деякі норми наведені вище). Враховуючи зазначене, ТОВ "Мікромегас Домсервіс-1" вважає за необхідне звернення до суду про скасування цього рішення.
Щодо проведення перерахунку по оплатам за попередній період, повідомляємо, що в переговорах з ІГ (дом.ком.) було узгоджено поетапний перерахунок, який буде проводитись після досягнення згоди по фактичних тарифів, що мали діяти в той період.
Соседи, подскажите, пожалуйста, после сдачи в эксплуатацию секции для чего нужно вызывать сантехника?
Социальные закладки