Маяк . Ты идентифицируешь себя , как сторонника Во Свобода . Объединения , где в первой пятерке присутствует сс-овский недобиток . Так якого визнання тобі ЩЕ треба ?
|
Маяк . Ты идентифицируешь себя , как сторонника Во Свобода . Объединения , где в первой пятерке присутствует сс-овский недобиток . Так якого визнання тобі ЩЕ треба ?
тягнибок, В нашій країні НКВСівських недобитков набагато більше ніж воякив УПА, і вони ветерани які отримують гроші від країни яку знищували на протязі десятирічч. То невже літні люди не заслуговують на справедливість? В чому ви особисто бачите вихід, якщо позиціонуєте себе як реакціоніст поряд з котрим я український націоналіст виглядаю добровольцем червоного хреста?
Мова йде не про ветеранів УПА , не пересмикуйте.
тягнибок, Маяк, може краще вам повернутися у роздiл Полiтика?
Wild White Water
Геть з української землі бандеровских недобитків.Дарка у вічний БАН!Забрати з Одеського форуму всю цю заразу.Слава Україні!
лютый, ты на самом деле такой л..х или только на форуме?
Non pergam ad cetera!
хыыыы... низачот, нах с пляжаГеть з української землі бандеровских недобитків.Дарка у вічний БАН!Забрати з Одеського форуму всю цю заразу.Слава Україні!
Норман , ты в самом деле такой тупорылый или только на форуме? Просили же на чистой украинской мове - вернись в раздел Политика.
Лютый - ты кусок долба*ба...
Так що на рахунок підтримки попереджень ярличників за образи?
стули пельку , ображений
Пішов на йух, псевдо-тягнибок!
тягн...к, "Переєбись ти трийобаним проєбом трипіздоблядська проєботина!" - нажаль в форумі я не можу користуватись подібними словами з тим щоб відповідати на образи тому просто ІГНОР!
сраний маяк , що , зачепило? Стривай , приємніше ще попереду . У вас , брудних фашистських покидьків , ще буде горіти земля під копитами . А свій ігнор засунь рогатому вегану в пельку , або відразу фаріону у піхву - їй буде приємно![]()
еще раз такое повторится - и я отправлю в перманентный БАН всех, до кого дотянусь. И больше на этом форуме при здоровом и здравомыслящем мне никто из вас не появится.
Социальные закладки