Какую Роль, ладно промолчу...
|
Какую Роль, ладно промолчу...
Да действительно, кого ето должно волновать.Сообщение от Какую Роль
Пока я вижу что ето волнует только Россию, а наше правительство думает что люди в 20 градусный мороз в квартирах сами выжевут.
Да есть люди в деревнях без канализации,но у нох выгребные ямы, там смывать не надо;без газа,но они запаслись дровами, углем; без водопровода, но у нох колодцы не замерзнут, а представь себе , что у тебя в квартире произойдет если температура на улице -20, а у тебя в квартире хотябы -1.
Трубы полопаются, отопления нет , воды в кране нет, туалета нет. Спать не возможно, а если есть дети.
Болезни лечить надо отрезанием кабелей доступа в интернет
Какую Роль, меня ето волнует, потому как на месте Алчевска могла быть Одесса.
Greea,Ви знущаєтесь?!Пока я вижу что ето волнует только Россию, а наше правительство думает что люди в 20 градусный мороз в квартирах сами выжевут.
З Ваших слів, так українська влада ВЗАГАЛі НІЧОГО не робить, а Росія з першого ж дня аварії туди гуманітарну допомогу надсилає.
Подивіться хронологію подій та їх розвиток, а потім пишіть такі дурниці. :evil:
Навіть найкращі стають згодом катами
Ирыся или Ирина (нужное подчеркнуть), я не признаю эмоций , мне пожалуста вынь да полож ФАКТЫ. Я не ратую за Россию, она без нас проживет, но мне обидно за людей с которыми камунальные службы заключили договора и не исполняют.Сообщение от Iрися
Greea,Нє, Ви таки знущаєтесь...я не признаю эмоций , мне пожалуста вынь да полож ФАКТЫ. Я не ратую за Россию, она без нас проживет, но мне обидно за людей с которыми камунальные службы заключили договора и не исполняют.
Я не буду викладати щоденний звіт про роботу з ліквідації наслідків аварії. Буде цікаво, зайдете на будь-який інформсайт українській і почитаєте стрічку новин.
Викладу лише перше повідомлення після аварії:
й останнє за сьогодні:У мiстi Алчевськ (Луганська область) через аварiю на трубопроводi без теплопостачання залишилися майже 60 тис. жителiв.
Як повiдомляє у вiвторок прес-служба Мiнiстерства з питань надзвичайних ситуацiй, аварiя сталася на однiй iз мереж магiстрального теплопроводу.
Згiдно з попереднiми даними, внаслiдок аварiї без теплопостачання залишилося 337 багатоповерхових житлових будинкiв, у яких мешкають близько 60 тис. людей, а також 13 дошкiльних установ i 7 загальноосвiтнiх шкiл.
До аварiйно-вiдновлювальних робiт залучено бригади комунальних служб мiста.
З метою забезпечення нормальної життєдiяльностi населення i недопущення загрози життю та здоров'ю населення мiста спiвробiтники Головного управлiння МНС Луганської областi сформували загiн загальною кiлькiстю 250 осiб i 55 одиниць технiки.
Крiм того, в Алчевськ направлено намети, польовi кухнi, ковдри й теплi речi для населення, що дало змогу встановити 8 автономних пунктiв обiгрiву.
Станом на ранок 24 сiчня роботу котельнi, на якiй сталася аварiя, вiдновлено. Наразi роботи з перевiрки магiстральних i внутрiшнiх будинкових мереж теплопостачання тривають. До тепломережi пiдключено 9 житлових будинкiв (близько 1 тис. 800 жителiв), 19 будинкiв пiдготовлено для пiдключення до теплопостачання.
На мiсцi подiї працюють спiвробiтники Головного управлiння МНС Луганської областi.
Це звісно беззаперечно доводить те, що українська влада закрила на цю трагедію очі...В Алчевську у цілодобовому режимі триває ремонт внутрішніх тепломереж будинків та їх поетапне підключення до мережі теплопостачання. Станом на 10 лютого забезпечене теплопостачання 432 житлових будинків (за добу - 37), 16 дошкільних закладів та 16 загальноосвітніх шкіл. Ведуться роботи з підключення до системи теплопостачання 151 житлового будинку, 8 дошкільних закладів, 3 загальноосвітніх шкіл та 6 медичних установ. На ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, крім бригад комунальних служб і підприємств міста, додатково задіяні бригади зі спеціальним обладнанням з усіх областей та Укрзалізниці (всього 4576 чоловік та 127 одиниць спецтехніки. Підрозділами МНС і МО розгорнуті 12 пунктів обігріву та 10 автомобілів УМП-350 (універсальний моторний підігрівач – 350 ККал/год), а також 6 моторних підігрівачів МП-70, які забезпечують обігрів котелень та аварійно-відновлювальних бригад. З Алчевська у Криму, Донецькій, Закарпатській та Львівській областях на оздоровленні та навчанні перебувають 10497 дітей, з них 824 дитини дошкільного віку.
Щодо Росії, то я бачила жахливі репортажі на російських каналах про райони та селища Росії, де так само замерзають люди. Чому ж Москва своїм не допоможе?!
Щодо Вашої позиції, то нагадує відоме: "Пастернака не читал, но осуждаю"
Если там все так хорошо как передают в новостях, то почему там еще люди мерзнут.
Интересно чего вы так к России прилипли она вам жизнь портит или глаза мозолит? :question:
Мне Тепло.......
King Kong Died For Your Sins...
Greea,А новини і не передають, що там все так добре. Передають все як є.Если там все так хорошо как передают в новостях, то почему там еще люди мерзнут.
Роботи тривають, ще не всі будинки підключили до тепломережі, тому і мерзнуть...
Я от в Києві також вдома мерзла... І друзі мої з різних регіонів України також мерзли...
Холодно було... І зараз холодно...
Ну Ви перші почали... Це Ви поставили Росію як приклад того, хто насправді думає про Алчевськ. Я Вам в якості контраргументи й сказала, що в Росії подібних Алчевськів дофіга...Интересно чего вы так к России прилипли она вам жизнь портит или глаза мозолит?
Как бы тебе не было обидно, щирая украинка, но действительно ваша власть них.. не делает, а Россия откликнулась сразу же, когда ее об этом попросили. Когда в Сибири и на ДВ в эту зиму происходили аналогичные аварии, то работоспособность восстанавливали за несколько дней, причем при 40-50 градусных морозах. В Алчевске же копаются уже три недели! А поездка Юща туда мне напомнила инспекцию Буша в Нью-Орлеан - показуха чистой воды.Сообщение от Iрися
Павлик-Морозов, а Вам з Росії видніше, хто що робить?! :twisted:
Что то меня тянет согласиться с етимСообщение от Павлик-Морозов
![]()
Я сужу по результатам. Вы только "технический отбор" быстро сумели организовать, да акцию "Не покупай российские товары" мигом собразили, да студентиков на маяк споро заслали, а вот своим соотечественникам помочь - "так, этож не в Одессе, смысл обсуждать, пущай мёрзнут, слава богу мы от этого далеко"...
Павлик-Морозов,Це по яким таким результатам?!Я сужу по результатам.
Звідки Вам відома об'єктивна ситуація в Алчевську?! Джерела інформації, пліз. Бо без них, ваші слова - дезинформація та наклеп.
Мої данні - це офіційна інформація від МНС та від власкора в Алчевську. Але то звісно, все фігня. Павлуші з Москви краще видно...
Уті-путі... Я от на вихідних була в Одесі. В квартирі було було холодно, доводилось вмикати обігрівач."так, этож не в Одессе, смысл обсуждать, пущай мёрзнут, слава богу мы от этого далеко"...
Вдома в Києві на кухні було мегше 10 градусів, а в кімнаті лише 14. Скажете тепло?!
І не повірите, доводилось чути від супер-пупер забеспечених людей, які живуть в дорогих апартаментах, що купували обігрівачі.
Ну холодна цього року зима, що поробиш. А скільки по Україні таких самих будинків, де немає опалення?! Та дофіга... Просто всім був потрібен піар, і його вирішили зробити на Алчевську.
Все, що я сказала про Україну, можу так само сказати і про Росію. От тільки у Вас ситуація гірше, регіони у Вас північніші... І скільки у ваші ЗМІ показували райони де не аварії заважали опаленню, а взагалі воно і не передбачалось.
І в російських будинках різних регіонів було холодно, знайомі є, розказували...
Тому перш ніж шукати соломинки в наших очах, підіть і пошукайте колоди у своїх!!!!
Каждый слышит в новостях то, что он хочет услышать!
Я, например, услышала, что уже давно доставлены обогревательные установки из Кривого Рога в Алчевск, ими сейчас разогревают почву, чтобы поменять трубы.
Алчевск, газ - все это попытки окончательно поссорить украинское правительство и украинский народ. Типа, вот если бы был Янукович, все было бы хорошо, никаких проблем с газом, никаких проблем с теплом...
Думаю, если бы у власти был Янукович, и случилось бы такое с Алчевском (а это все равно случилось бы), первой бы среагировала Америка, а не Москва...
Еслибы Был януэк то замёрз бы не алчевск, а Киев или Львов)))
А, что в росии таких проблем не было?? да там каждый год целые регионы замерзают, а тут какой-то алчевск приморозило чуток и такую шумиху подняли...
Отвечу Вам в Вашем же стиле: та, там много писали - поищите в сети, коль Вам это нужноСообщение от Iрися
Не выжимайте слезу - Вам не поверю.Я от на вихідних була в Одесі. В квартирі було було холодно, доводилось вмикати обігрівач. Вдома в Києві на кухні було мегше 10 градусів, а в кімнаті лише 14. Скажете тепло?!И с таким отношением к соотечественникам вы хотите объединить нацию? Ну-ну... Зато как вас взволновала судьба россиянина Сычева!... :twisted:Просто всім був потрібен піар, і його вирішили зробити на Алчевську.А мне знакомые рассказывали, что на Украине младенцев едят... (Хичкок)І в російських будинках різних регіонів було холодно, знайомі є, розказували
А она уже отреагировала? Или она оперативно реагирует только на фальсификации на выборах? Если Вы внимательно следите за различными природными и техногенными катастрофами, то могли бы уже заметить, что российский МЧС одним из первых появляется на месте катастроф. Если не ошибаюсь, у США даже нет аналогичной выездной службы - ее заменяют американские военные. А уж подготовка наших мчс-ников одна из лучших в мире - к сожалению, печального опыта хватает.Сообщение от miss
Злое_Ведро, [MOD] за "росию".
Павлик-Морозов,Мені?! Мені не потрібно...Отвечу Вам в Вашем же стиле: та, там много писали - поищите в сети, коль Вам это нужно
Розумна людина сама зробить висновки, кому їй вірити.
Боже мій, останнє, що мені потрібно, щоб Ви мені вірили.Не выжимайте слезу - Вам не поверю.
Вірите Ви мені чи ні, тепліше в моїй квартирі не стане...
З об'єднанням своєї нації ми і без Вас обійдемося.И с таким отношением к соотечественникам вы хотите объединить нацию? Ну-ну... Зато как вас взволновала судьба россиянина Сычева!...
Перш ніж про наш Алчевськ писати, краще про свої "Алчевські" попіклуйтеся...
Знов ж таки, Ви мені ніхто, і для України ви НУЛЬ, тому від вашої віри/впевненості/знань тут ані холодно, ані спекотно.А мне знакомые рассказывали, что на Украине младенцев едят...
Так само вірно й те, що від Ваших заперечень в Росії тепліше не стане.
На цьому форумі є розумні люди, які вміють розрізняти інформацію від дезинформації.
Социальные закладки