Тема: Алчевск - город холода...

Ответить в теме
Страница 2 из 6 ПерваяПервая 1 2 3 4 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 21 по 40 из 106
  1. Вверх #21
    Какую Роль, ладно промолчу...

2. Вверх #22
    Посетитель Аватар для Greea
    Цитата Сообщение от Какую Роль
    Злое_Ведро, реально не все-ли равно что там в Алчевске? Почему это должно волновать кого-то кроме алчевцев и мэра Алчевска?
    Да действительно, кого ето должно волновать.
    Пока я вижу что ето волнует только Россию, а наше правительство думает что люди в 20 градусный мороз в квартирах сами выжевут.
    Да есть люди в деревнях без канализации,но у нох выгребные ямы, там смывать не надо;без газа,но они запаслись дровами, углем; без водопровода, но у нох колодцы не замерзнут, а представь себе , что у тебя в квартире произойдет если температура на улице -20, а у тебя в квартире хотябы -1.
    Трубы полопаются, отопления нет , воды в кране нет, туалета нет. Спать не возможно, а если есть дети.
    Болезни лечить надо отрезанием кабелей доступа в интернет

3. Вверх #23
    Какую Роль, меня ето волнует, потому как на месте Алчевска могла быть Одесса.

4. Вверх #24
    Не покидает форум Аватар для Iрися
    Greea,
    Пока я вижу что ето волнует только Россию, а наше правительство думает что люди в 20 градусный мороз в квартирах сами выжевут.
    Ви знущаєтесь?!
    З Ваших слів, так українська влада ВЗАГАЛі НІЧОГО не робить, а Росія з першого ж дня аварії туди гуманітарну допомогу надсилає.
    Подивіться хронологію подій та їх розвиток, а потім пишіть такі дурниці. :evil:
    Навіть найкращі стають згодом катами

5. Вверх #25
    Цитата Сообщение от Iрися
    Greea,
    Ви знущаєтесь?!
    З Ваших слів, так українська влада ВЗАГАЛі НІЧОГО не робить, а Росія з першого ж дня аварії туди гуманітарну допомогу надсилає.
    Подивіться хронологію подій та їх розвиток, а потім пишіть такі дурниці. :evil:
    Ирыся или Ирина (нужное подчеркнуть), я не признаю эмоций , мне пожалуста вынь да полож ФАКТЫ. Я не ратую за Россию, она без нас проживет, но мне обидно за людей с которыми камунальные службы заключили договора и не исполняют.

6. Вверх #26
    Greea,
    я не признаю эмоций , мне пожалуста вынь да полож ФАКТЫ. Я не ратую за Россию, она без нас проживет, но мне обидно за людей с которыми камунальные службы заключили договора и не исполняют.
    Нє, Ви таки знущаєтесь...
    Я не буду викладати щоденний звіт про роботу з ліквідації наслідків аварії. Буде цікаво, зайдете на будь-який інформсайт українській і почитаєте стрічку новин.
    Викладу лише перше повідомлення після аварії:

У мiстi Алчевськ (Луганська область) через аварiю на трубопроводi без теплопостачання залишилися майже 60 тис. жителiв.
    Як повiдомляє у вiвторок прес-служба Мiнiстерства з питань надзвичайних ситуацiй, аварiя сталася на однiй iз мереж магiстрального теплопроводу.
    Згiдно з попереднiми даними, внаслiдок аварiї без теплопостачання залишилося 337 багатоповерхових житлових будинкiв, у яких мешкають близько 60 тис. людей, а також 13 дошкiльних установ i 7 загальноосвiтнiх шкiл.
    До аварiйно-вiдновлювальних робiт залучено бригади комунальних служб мiста.
    З метою забезпечення нормальної життєдiяльностi населення i недопущення загрози життю та здоров'ю населення мiста спiвробiтники Головного управлiння МНС Луганської областi сформували загiн загальною кiлькiстю 250 осiб i 55 одиниць технiки.
    Крiм того, в Алчевськ направлено намети, польовi кухнi, ковдри й теплi речi для населення, що дало змогу встановити 8 автономних пунктiв обiгрiву.
    Станом на ранок 24 сiчня роботу котельнi, на якiй сталася аварiя, вiдновлено. Наразi роботи з перевiрки магiстральних i внутрiшнiх будинкових мереж теплопостачання тривають. До тепломережi пiдключено 9 житлових будинкiв (близько 1 тис. 800 жителiв), 19 будинкiв пiдготовлено для пiдключення до теплопостачання.
    На мiсцi подiї працюють спiвробiтники Головного управлiння МНС Луганської областi.
    й останнє за сьогодні:

В Алчевську у цілодобовому режимі триває ремонт внутрішніх тепломереж будинків та їх поетапне підключення до мережі теплопостачання. Станом на 10 лютого забезпечене теплопостачання 432 житлових будинків (за добу - 37), 16 дошкільних закладів та 16 загальноосвітніх шкіл. Ведуться роботи з підключення до системи теплопостачання 151 житлового будинку, 8 дошкільних закладів, 3 загальноосвітніх шкіл та 6 медичних установ. На ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, крім бригад комунальних служб і підприємств міста, додатково задіяні бригади зі спеціальним обладнанням з усіх областей та Укрзалізниці (всього 4576 чоловік та 127 одиниць спецтехніки. Підрозділами МНС і МО розгорнуті 12 пунктів обігріву та 10 автомобілів УМП-350 (універсальний моторний підігрівач – 350 ККал/год), а також 6 моторних підігрівачів МП-70, які забезпечують обігрів котелень та аварійно-відновлювальних бригад. З Алчевська у Криму, Донецькій, Закарпатській та Львівській областях на оздоровленні та навчанні перебувають 10497 дітей, з них 824 дитини дошкільного віку.
    Це звісно беззаперечно доводить те, що українська влада закрила на цю трагедію очі...

Щодо Росії, то я бачила жахливі репортажі на російських каналах про райони та селища Росії, де так само замерзають люди. Чому ж Москва своїм не допоможе?!

Щодо Вашої позиції, то нагадує відоме: "Пастернака не читал, но осуждаю"

7. Вверх #27
    Если там все так хорошо как передают в новостях, то почему там еще люди мерзнут.
    Интересно чего вы так к России прилипли она вам жизнь портит или глаза мозолит? :question:

8. Вверх #28
    The Cop Destroyer Аватар для Martyr A.D.
    Мне Тепло.......
    King Kong Died For Your Sins...

9. Вверх #29
    Greea,
    Если там все так хорошо как передают в новостях, то почему там еще люди мерзнут.
    А новини і не передають, що там все так добре. Передають все як є.
    Роботи тривають, ще не всі будинки підключили до тепломережі, тому і мерзнуть...
    Я от в Києві також вдома мерзла... І друзі мої з різних регіонів України також мерзли...
    Холодно було... І зараз холодно...

Интересно чего вы так к России прилипли она вам жизнь портит или глаза мозолит?
    Ну Ви перші почали... Це Ви поставили Росію як приклад того, хто насправді думає про Алчевськ. Я Вам в якості контраргументи й сказала, що в Росії подібних Алчевськів дофіга...

10. Вверх #30
    User banned Аватар для Observer
    Как бы тебе не было обидно, щирая украинка, но действительно ваша власть них.. не делает, а Россия откликнулась сразу же, когда ее об этом попросили. Когда в Сибири и на ДВ в эту зиму происходили аналогичные аварии, то работоспособность восстанавливали за несколько дней, причем при 40-50 градусных морозах. В Алчевске же копаются уже три недели! А поездка Юща туда мне напомнила инспекцию Буша в Нью-Орлеан - показуха чистой воды.

11. Вверх #31
    Павлик-Морозов, а Вам з Росії видніше, хто що робить?! :twisted:

12. Вверх #32
    Цитата Сообщение от Павлик-Морозов
    Как бы тебе не было обидно, щирая украинка, но действительно ваша власть них.. не делает, а Россия откликнулась сразу же, когда ее об этом попросили. Когда в Сибири и на ДВ в эту зиму происходили аналогичные аварии, то работоспособность восстанавливали за несколько дней, причем при 40-50 градусных морозах. В Алчевске же копаются уже три недели! А поездка Юща туда мне напомнила инспекцию Буша в Нью-Орлеан - показуха чистой воды.
    Что то меня тянет согласиться с етим

13. Вверх #33
    Я сужу по результатам. Вы только "технический отбор" быстро сумели организовать, да акцию "Не покупай российские товары" мигом собразили, да студентиков на маяк споро заслали, а вот своим соотечественникам помочь - "так, этож не в Одессе, смысл обсуждать, пущай мёрзнут, слава богу мы от этого далеко"...

14. Вверх #34
    Павлик-Морозов,
    Я сужу по результатам.
    Це по яким таким результатам?!
    Звідки Вам відома об'єктивна ситуація в Алчевську?! Джерела інформації, пліз. Бо без них, ваші слова - дезинформація та наклеп.
    Мої данні - це офіційна інформація від МНС та від власкора в Алчевську. Але то звісно, все фігня. Павлуші з Москви краще видно...

"так, этож не в Одессе, смысл обсуждать, пущай мёрзнут, слава богу мы от этого далеко"...
    Уті-путі... Я от на вихідних була в Одесі. В квартирі було було холодно, доводилось вмикати обігрівач.
    Вдома в Києві на кухні було мегше 10 градусів, а в кімнаті лише 14. Скажете тепло?!
    І не повірите, доводилось чути від супер-пупер забеспечених людей, які живуть в дорогих апартаментах, що купували обігрівачі.
    Ну холодна цього року зима, що поробиш. А скільки по Україні таких самих будинків, де немає опалення?! Та дофіга... Просто всім був потрібен піар, і його вирішили зробити на Алчевську.

Все, що я сказала про Україну, можу так само сказати і про Росію. От тільки у Вас ситуація гірше, регіони у Вас північніші... І скільки у ваші ЗМІ показували райони де не аварії заважали опаленню, а взагалі воно і не передбачалось.
    І в російських будинках різних регіонів було холодно, знайомі є, розказували...
    Тому перш ніж шукати соломинки в наших очах, підіть і пошукайте колоди у своїх!!!!

15. Вверх #35
    экс-miss Аватар для T0nic
    Каждый слышит в новостях то, что он хочет услышать!
    Я, например, услышала, что уже давно доставлены обогревательные установки из Кривого Рога в Алчевск, ими сейчас разогревают почву, чтобы поменять трубы.

Алчевск, газ - все это попытки окончательно поссорить украинское правительство и украинский народ. Типа, вот если бы был Янукович, все было бы хорошо, никаких проблем с газом, никаких проблем с теплом...

Думаю, если бы у власти был Янукович, и случилось бы такое с Алчевском (а это все равно случилось бы), первой бы среагировала Америка, а не Москва...

16. Вверх #36
    intway070
    гость
    Еслибы Был януэк то замёрз бы не алчевск, а Киев или Львов)))
    А, что в росии таких проблем не было?? да там каждый год целые регионы замерзают, а тут какой-то алчевск приморозило чуток и такую шумиху подняли...

17. Вверх #37
    Звідки Вам відома об'єктивна ситуація в Алчевську?! Джерела інформації, пліз.
    Отвечу Вам в Вашем же стиле: та, там много писали - поищите в сети, коль Вам это нужно
    Я от на вихідних була в Одесі. В квартирі було було холодно, доводилось вмикати обігрівач. Вдома в Києві на кухні було мегше 10 градусів, а в кімнаті лише 14. Скажете тепло?!
    Не выжимайте слезу - Вам не поверю.
    Просто всім був потрібен піар, і його вирішили зробити на Алчевську.
    И с таким отношением к соотечественникам вы хотите объединить нацию? Ну-ну... Зато как вас взволновала судьба россиянина Сычева!... :twisted:
    І в російських будинках різних регіонів було холодно, знайомі є, розказували
    А мне знакомые рассказывали, что на Украине младенцев едят... (Хичкок)

18. Вверх #38
    Цитата Сообщение от miss
    Думаю, если бы у власти был Янукович, и случилось бы такое с Алчевском (а это все равно случилось бы), первой бы среагировала Америка, а не Москва...
    А она уже отреагировала? Или она оперативно реагирует только на фальсификации на выборах? Если Вы внимательно следите за различными природными и техногенными катастрофами, то могли бы уже заметить, что российский МЧС одним из первых появляется на месте катастроф. Если не ошибаюсь, у США даже нет аналогичной выездной службы - ее заменяют американские военные. А уж подготовка наших мчс-ников одна из лучших в мире - к сожалению, печального опыта хватает.

19. Вверх #39
    Живёт на форуме Аватар для Dimichhh
    Злое_Ведро, [MOD] за "росию".

20. Вверх #40
    Павлик-Морозов,
    Отвечу Вам в Вашем же стиле: та, там много писали - поищите в сети, коль Вам это нужно
    Мені?! Мені не потрібно...
    Розумна людина сама зробить висновки, кому їй вірити.

Не выжимайте слезу - Вам не поверю.
    Боже мій, останнє, що мені потрібно, щоб Ви мені вірили.
    Вірите Ви мені чи ні, тепліше в моїй квартирі не стане...

И с таким отношением к соотечественникам вы хотите объединить нацию? Ну-ну... Зато как вас взволновала судьба россиянина Сычева!...
    З об'єднанням своєї нації ми і без Вас обійдемося.
    Перш ніж про наш Алчевськ писати, краще про свої "Алчевські" попіклуйтеся...

А мне знакомые рассказывали, что на Украине младенцев едят...
    Знов ж таки, Ви мені ніхто, і для України ви НУЛЬ, тому від вашої віри/впевненості/знань тут ані холодно, ані спекотно.
    Так само вірно й те, що від Ваших заперечень в Росії тепліше не стане.
    На цьому форумі є розумні люди, які вміють розрізняти інформацію від дезинформації.

Ответить в теме
Страница 2 из 6 ПерваяПервая 1 2 3 4 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права