Тема: Українська національна ідея

Ответить в теме
Страница 2 из 20 ПерваяПервая 1 2 3 4 12 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 21 по 40 из 387
  1. Вверх #21
    Не покидает форум Аватар для KSS26
    Цитата Сообщение от _Shao_ Посмотреть сообщение
    ЯКЩО НАС СВИНЯ НЕ З'ЇСТЬ - МИ З'ЇМО СВИНЮ!

Таке моє бачення нашої національної ідеї.
    Наводящий вопрос. Свинья - это Путин?
    МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!

2. Вверх #22
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от парабеллум Посмотреть сообщение
    Трохи не згоден з вами . Країна без "стрижня" (національної ідеї) не є повноцінною країною ,це скоріш територія на якій проживає не нація а населення . Таке більш притаманно "колоніальним країнам" .
    Та чого це? Просто країна спихає занадто нацiонально заклопотаних на узбiччя та йде собi далi своїм шляхом.
    От скажiть менi: у Швейцарiї яка нацiональна iдея?

3. Вверх #23
    Цитата Сообщение от АТ Посмотреть сообщение
    Есть такая детская игра: Кто в этом перечне лишний?
    Якщо ви про Симона Петлюру ,Богдана Хмельницького то вони в свої часи еволюцінували з вассальної покорності до борців за українську державність .

4. Вверх #24
    Жемчужные россыпи Аватар для КРИСТАЛЛ-7
    еще одна ветка ни о чем.Есть уже курс на единую нацию Украины,про шовинистов закрыли ибо круговерть риплей.Так нет,и тут об том же.Не наговорились еще или не понимаете,что к единому мы не придем.Пока вы,прикрываясь властями и законами будете потешаться выдавливая из себя сарказм и иронию,которые как известно,являются масками для слабых.

5. Вверх #25
    Не покидает форум
    Ми маємо незалежну Україну , українські герої досягли, посмертно , того за шо боролись у різні часи .
    Тепер цю країну нам треба розбудовувати ,зміцнювати ,піднімати міжнародний авторитет. Для цього потрібна нова ідеологія .
    Для цього потрiбно хоча б за минуле не брехати.
    У вашому списковi Богдановi Хмельницькому нема чого робити. Вiн об'єднав Україну з Росiєю, а всi iншi Росiю ненавидiли й з нею боролись. Це перше.
    А друге - ви що ж хочете сказати, що ми нинi живемо в бандерiвськiй Українi? Це Бандера нам її виборов?

6. Вверх #26
    Та чого це? Просто країна спихає занадто нацiонально заклопотаних на узбiччя та йде собi далi своїм шляхом.
    От скажiть менi: у Швейцарiї яка нацiональна iдея?
    Швейцарія це унікальна країна . Їхня національна ідея полягає в нейтралітеті підкріпленому кількістю міжнародних банків по відношенню на одного швейцарця . Жодна країна в світі не насмілиться образити національну гідність чи зазіхнути на територіальну цілісність Швейцарії . Так як ображені швейцарці можуть швиденько заморозити рахунки в своїх банках деяких недоброзичливців .

7. Вверх #27
    Мистер Сарказм

Ми маємо незалежну Україну , українські герої досягли, посмертно , того за шо боролись у різні часи .
    Тепер цю країну нам треба розбудовувати ,зміцнювати ,піднімати міжнародний авторитет. Для цього потрібна нова ідеологія .
    Зачем новая идеология? Она уже вырисовывается, и, мало того, она очень знакома. Кальки прочерчены. "Цели определенны, задачи поставленны - за работу, товарищи!" Н.С.Хрущёв

8. Вверх #28
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от КРИСТАЛЛ-7 Посмотреть сообщение
    еще одна ветка ни о чем.Есть уже курс на единую нацию Украины,про шовинистов закрыли ибо круговерть риплей.Так нет,и тут об том же.Не наговорились еще или не понимаете,что к единому мы не придем.Пока вы,прикрываясь властями и законами будете потешаться выдавливая из себя сарказм и иронию,которые как известно,являются масками для слабых.
    Да почему? Тут один человек хочет нас учить, как нам жить.
    Только с самого начала неверную информацию даёт.
    Думаете, ему можно верить?

9. Вверх #29
    Живёт на форуме
    С ума сойти...То мне распинаются про славные подвиги упистов "во имя и за", а теперь оказывается что они с самого начала ничего себе и не думали-ни как жить,ни кто собственно живет,- оказываются ничего о себе не знают...Во что нас втравливают?!Я по-крайней мере помню еще как меня зовут...Кстати, всегда туго соображала, но теперь до меня дошло чего вдруг Скворца на Шпака взялись переделывать, т.е. фамилии переводить.Чтоб окончательно все перепутать и для других."Ничего себе, все-людям"...

10. Вверх #30
    Жемчужные россыпи Аватар для КРИСТАЛЛ-7
    Да почему? Тут один человек хочет нас учить, как нам жить.
    Только с самого начала неверную информацию даёт.
    Думаете, ему можно верить?
    Я бы на вашем месте устала говорить об одном и том же,в разных ветках по сто раз.Ветка скатиться вникуда,ругань,территориальную принадлежность,и кто был раньше,яйцо или курица.Правда у каждого своя,в данном случае.Они не верят нам,мы не верим им,пока штурвал в руках такой власти и их народа,дельного не получится.

11. Вверх #31
    Для цього потрiбно хоча б за минуле не брехати.
    У вашому списковi Богдановi Хмельницькому нема чого робити. Вiн об'єднав Україну з Росiєю, а всi iншi Росiю ненавидiли й з нею боролись. Це перше.
    А друге - ви що ж хочете сказати, що ми нинi живемо в бандерiвськiй Українi? Це Бандера нам її виборов?
    Богдан Хмельницький бачив Росію як союзника в війні проти Польщі . До того він укладав подібні союзи з Кримським ханством,Туреччиною. А ще раніше Запорізькі козаки разом із польськими військами активно воювали проти московського царства .

Ми живемо зараз в Україні волю якої виборювали багато героїв у різні часи . Це не може бути країна якоїсь персони . Степан Бандера це просто символ бородьби українських повстанців ,таким же символом був Іван Мазепа і інші великі українці.

12. Вверх #32
    СуперПабло
    Alfa-самец
    Нова національна ідея повинна бути замішана на чомусь, що лежить удалечині від політики, мови й взаємної "любові" українців до росіян. Я вважаю, що за основу треба взяти спорт. Футбол відразу відпадає - ми усі бачили наші "успіхи" як клубів, так і збірної. На мій погляд, майбутнє нової національної ідеї за автоспортом. А саме за Ф-1. Зробити команду, яка буде спроможною на рівних виступати поруч з "West McLaren Mercedes'" та "Scuderia Ferrari Marlboro" на базі АвтоЗАЗу, побудувати сучасний автодром під Одесою, пилота виховувати в Тернополі... І коли відбудеться перша перемога цієї команди с цим пилотом на цьому автодромі, усі будуть радіти й забудуть про всілякі негаразди...
    Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».

13. Вверх #33
    Не покидает форум
    Я бы на вашем месте устала говорить об одном и том же,в разных ветках по сто раз. ...
    Зачем вам моё место? Вы и на своём уже сто раз могли устать...

PS. А вот есть же неутомимые люди! Как розовые зайчики с импортной батарейкой!

14. Вверх #34
    Цитата Сообщение от L'autre Посмотреть сообщение
    С ума сойти...То мне распинаются про славные подвиги упистов "во имя и за", а теперь оказывается что они с самого начала ничего себе и не думали-ни как жить,ни кто собственно живет,- оказываются ничего о себе не знают...Во что нас втравливают?!Я по-крайней мере помню еще как меня зовут...Кстати, всегда туго соображала, но теперь до меня дошло чего вдруг Скворца на Шпака взялись переделывать, т.е. фамилии переводить.Чтоб окончательно все перепутать и для других."Ничего себе, все-людям"...

Наведу приклад обєднавчої ідеї . Наприклад Чемпіонат з фудболу Євро 2012 .

Я бы на вашем месте устала говорить об одном и том же,в разных ветках по сто раз.Ветка скатиться вникуда,ругань,территориальную принадлежность,и кто был раньше,яйцо или курица.Правда у каждого своя,в данном случае.Они не верят нам,мы не верим им,пока штурвал в руках такой власти и их народа,дельного не получится.
    Тема створена для Вас . Які ваші життєві цінності ,яке ваше бачення українського майбутнього ... будь ласка не треба сперечатись просто покажіть своє бачення ...

15. Вверх #35
    Мистер Сарказм

"Ми живемо зараз в Україні волю якої виборювали багато героїв у різні часи . Це не може бути країна якоїсь персони . Степан Бандера це просто символ бороДьби українських повстанців ,таким же символом був Іван Мазепа і інші великі українці."

Хорошее место! Главное -"бороТьба"! И символ. А всё остальное - пустое.
    Главное, символы единения общие - Бандера, и Мазепа. А народ подтянется.

16. Вверх #36
    Не покидает форум
    Вот лягу я сегодня спать пораньше, и пусть мне приснится бачення українського майбутнього ...

17. Вверх #37
    Наведу приклад обєднавчої ідеї . Наприклад Чемпіонат з фудболу Євро 2012 .
    Эта тема, таки да обьединит чиновников со всех уголков страны. Бабло нужно быстро распилить.

18. Вверх #38
    СуперПабло
    Alfa-самец
    Цитата Сообщение от KSS26 Посмотреть сообщение
    Эта тема, таки да обьединит чиновников со всех уголков страны. Бабло нужно быстро распилить.
    Тю, що за дурна звичка бачити в усьому лише погане? Тобі що, не хочеться піти у рідному місті подивитися футбол дійсно європейського рівня, чи ти з "Чорноморцем" зовсім забув, що це таке?
    Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».

19. Вверх #39
    Цитата Сообщение от Pablo Escobar Посмотреть сообщение
    Тю, що за дурна звичка бачити в усьому лише погане? Тобі що, не хочеться піти у рідному місті подивитися футбол дійсно європейського рівня, чи ти з "Чорноморцем" зовсім забув, що це таке?
    В том то и дело, что желание есть а никто ничего не делает. Парадокс нашей действительности.

20. Вверх #40
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Pablo Escobar Посмотреть сообщение
    А я вот бачу погане!
    За такие бабки можно на бразильский чемпионат съездить. Непосредственно.

Ответить в теме
Страница 2 из 20 ПерваяПервая 1 2 3 4 12 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права