KatrinA,о, це точно...меня вообще умиляет, когда я иду через переход, машин особо и нету (ну по крайней мере, в моем понимании), я себе так не плыву, а нормально иду, а оно едет, газу прибавлет (передомной чтоли хочет проскочить?....), сигналит мне и еще ругаеться! мол, что это я тут хожу, когда он тут ездит!
особливо мене тішить така тенденція в центрі Одеси... А ще більше тішить, коли на тебе в прямому розуміні цього слова наїжджають на Дерибасівській, яка апріорі ПІШОХІДНА!!!! От на Хрещатику ніколи не бачила машин...
А взагалі, не розумію чому тут такий Кіпіш підняли?!
Угу... З цього приводу класно Луценко сказав: жодна машина не є привілейованою, навіть якщо на її борту написано державний герб і державний номер, це працівники КМ. Всі вони без мигавок, без зупинки руху, їздять так само, як і всі, по Києву. Можливо, вам здається, що вони є привілейованими, але, повірте, так як я їжджу по Києву, в мене інколи складалося враження, що я один на червоне світло зупиняюся.они у нас к счастью исправно по переходам ездят - в смысле приучили их все же хоть притормаживать перед людьми. в отличие от вашего милого города
Социальные закладки