Люблю Україну
|
Люблю Україну і її громадян, тому що сам українець.
Не люблю Україну, бо не українець.
Люблю Україну але нерозумію (або ненавиджу) її владу.
Як неукраїнець ненавиджу Україну, її мову, культуру, громадян і т. і.
Як українець комплексую і ненавиджу все українське
Маяк,Не пойму - это вы мне на что-то намекаете? А что ж вам не понятно-то? Я люблю ЭТУ ЗЕМЛЮ и ЭТИХ ЛЮДЕЙ. Вы обозвали совокупность этих факторов Украиной? Окей - я люблю Украину. Обзовете южными регионами Украины? Окей - я люблю и их. А вот, если вы начнете рассказывать, что Украина - не Россия, и вообще Русь - это только Киевская, без Донбасса, без Южной Пальмиры и еще без многих вещей - я скажу, что это "ваша личная Украина", до которой мне дела нет...Да щось я якось не подумав про ваше бачення, і що це я прямо затьмарення найшло...
Что же здесь не понятного? Я всегда придерживался этих взглядов...
Истина всегда естественна, но не всегда очевидна...
Люблю Україну тому що Українець, хоча відверто ненавиджу владу, як я помітив більшисть зі мною погоджується.
а кто эту владу любит то? вместо того чтоб руководить должным образом страной она занимается неизвестно чем, верней известно, но не тем чем следовало бы
В цілому зрозуміло, типова реакція на перехідний період, Україну люблю - державу ні, так і повинно бути, коли у владі не українці... За що любити Україну? І справа не втому, що закидають нібито причому тут національність. Справа в відношенні людей до своєї країни, якщо вони громадяне іншої, або належать до інших націй, то чому і за що, їм, можновладцям любити свою країну?
Владу в Україні ніколи не любили і любити не будуть (у переважній більшості), можуть призначити другий термін прибуття у влади але любити все одно не будуть! У цьому полягають менталітет українців – на противагу нашому ставленню до влади можна як приклад привести росіян. Російський народ завжди у всі часи любив та шанував владу, будь то цар чи президент.Сообщение от Гимюза
“Слава Богу на небе и государю на земле” – ця теза пройшла через всю Російську історію. Розумілось це так – цар є відображенням Божественної влади на землі, а тому прогнівити високу особу все одно що богохульство.
“Царь-батюшка” батюшками – як правило називають як царів, так і священиків, духовних людей, які е посередниками між чоловіком на землі та Богом на небі.
Можна привести декілька прикладів:
Опричники тиранили російський народ, але цар про це (по думці того ж народу) нічого не знав. На “сталінських соколів” скаржились у листах особисто Сталіну. Писали Сталіну навіть з таборів.
Все це пояснює чому у Росії так шанують Путіна :) і тому коли ви побачите чергові данні соц. опитування у Росії не дивуйтесь!
Висновок – Не люблять в Україні владу, тому що вона влада :)
Україна понад УСЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
І цим всем сказано .
Странно слышать про любовь к власти, когда речь может идти только об уважении.Сообщение от mamay
Я кажу саме про любов а не про повагу. Сталін казав “Боятся значит уважают”,саме тому я не розглядаю повагу.Сообщение от Observer
Ще у часи Гетьманщини українці звикли жити по більш-менш демократичним засадам і тому у край негативно сприймають будь який замах на свої свободи. Спочатку козацтво повстало проти польських панів, згодом з’явилися інші пани - з півночі. Але все одно наш народ не звик жити під авторитарною владою і рано чи пізно небажання жити у такій системі вироджується у діях. Знов для приклада візьмемо північного сусіда – у російський літературі та фольклорі проглядається мрія о царі якому притаманні якості доброти та справедливості, надія що цар може змінити на краще життя. Українці про таке навіть не мріяли - підсвідомо е противниками будь якої влади.
:xlop-xlop: :xlop-xlop: :xlop-xlop: :xlop-xlop:Сообщение от Net-man
Поэтому и сделала вывод!Вам, видимо,нужен был пункт:люблю Америку и горжусь ею! :lol:Сообщение от Indeets
Не делайте выводов за меня, делайте их за себя - точно не ошибётесьСообщение от duska
.
Гордиться за Америку мне нечего - я не американец. А Вам всё неймётся, всё ищете, как бы меня "объярлычить"?
Мне не 40, мне 18+22 года опыта :)...
Мне почему-то изначально опрос не понравился...
1-й вариант...
ЗЫ Не нравится сам факт, что можно за что-то ненавидеть Украину
Зло нельзя победить, ибо борьба с ним и есть жизнь
Wolf,Я думаю, проблема здесь в том, что под словом "Украина" подразумевалось всеобъемлющее понятие "Родина", которое, в принципе, разными людьми может истолковываться по-разному. Очевидно, таким образом людей попытались поделить на "хороших патриотов" и "плохих предателей". Как грится, от "советского" к "украинскому", но к Европе ближе не стали - в душе мы все те же...Не нравится сам факт, что можно за что-то ненавидеть Украину
Истина всегда естественна, но не всегда очевидна...
Net-man, таке трактування - "всеобємлющее понятие Родина" неправомочно.
Конечно!У каждого Родина своя.Для меня,кроме Одессы ,нет другой![]()
duska, а якже твоя улюблена Росія?
А кто говорил за Россию?Може написати українською?Я люблю мою милу Одесу!!!!!Крім неї вмене немає Родини! От так! :box:
Ребята, давайте жить дружно
Мы же все из Одессы, из города, где все любят не страну, а город!!!
Улыбнись! И мир станет лучше.
Социальные закладки