Я же Вас не зря на привоз посылал за картошкой.Статистичних даних немає, ці базуються виключно на моїх спостереженнях. А ви інакшої думки?
Хотя мучает меня сомнение что и не понимаеете о чем это я ,для этого как минимум в одессе жить надо...
|
Знаю і розмовляю
Знаю, але не розмовляю
Знаю, але розмовляю, коли це необхідно
Погано знаю, тому не використовую
Погано знаю, але хочу знати краще
Погано знаю, але знати краще не потрібно
Не знаю, але хочу вивчити
Не знаю і не хочу знати
Яка українська мова?! Немає такої!!!
А что спрашивают?!
Я же Вас не зря на привоз посылал за картошкой.Статистичних даних немає, ці базуються виключно на моїх спостереженнях. А ви інакшої думки?
Хотя мучает меня сомнение что и не понимаеете о чем это я ,для этого как минимум в одессе жить надо...
Ви самі задали питання, самі на нього і відповіли. Дивна у вас манера спілкування. Я вам не заважаю?Сообщение от cape
Я не казав особисто про базар, тому що базар - це річ специфічна! Я казав про спілкування на вулиці, у маршрутці, магазині, ...Сообщение от ALKA
У вас є сумніви що я з Одеси?
mamay, а вы русский знаете?
А что подумал Кролик - никто не узнал. Потому что он был очень воспитанный.
Нет-нет, что Вы. Вы и не возражаете, что безусловно радуетСообщение от mamay
![]()
Да.Сейчас сумниви укрепились.У вас є сумніви що я з Одеси?
Кто прожил более менее долго в нашем городе знает что издавле очень много картошки у нас продают люди из винницкой области,да они этого и не скрывают,тот кто конечно прорывается сквозь перекупщиков.И наибольшее количество ЭТИХ людей можно увидеть как раз на базаре.
Это уже как часть городского колорита."ОГО" никогда не смотрели ?(а ну да,о чем это я)
Да ,а после базара они конечно садятся в маршрутки,идут в магазины но врядли у них два языка
"Для работы" и "для отдыха"
Видно там откуда Вы картошка своя.
Знаю, але розмовляю, коли це необхідно.
Просто обычно автоматически перехожу на язык собеседника.
Вы знаете,у нас в институте было несколько дефчат из-под Одессы и ребят с Черновцов,которые говорили на этом сельском языке.Вот ОНИ комплексовали,но к концу первого курса они уже начали горить как фсе в городе.Хотя по телефону и между собой,когда никого не было рядом ОНИ продолжали говорить на УМ.ВЫ правы в том,что научиться фсему можно быстро.Сообщение от mamay
14 лет на форуме. 06.05.2005 - 06.05.2019
Та невже. Я от не знала. Просто ніколи цим не цікавилась.Кто прожил более менее долго в нашем городе знает что издавле очень много картошки у нас продают люди из винницкой област
В дитинстві дивилася, а шо ще йде?!"ОГО" никогда не смотрели ?(а ну да,о чем это я)
Пам'ятаю ситуацію, коли жіночка в маршрутці намагалася спитати чи доїде вона до якогось місця. Але запитала українською. Її не розуміли. Повторювала кілька разів, але безрезультатно. Поки не запитала російською.
Хоча, наскільки я пам'ятаю, назви в принципі не відрізнялися.
Навіть найкращі стають згодом катами
Вітаю зі святом всіх хто любить і поважає нашу мову, незалежно від національності!
Iрися, поэтому то вы и в Киеве.Та невже. Я от не знала.
знаю, когда неоходимо, говорю.
А мені здається що ви з місць де горілку виготовляють з сосни яку опускають у стояк з дерьмом. Я у цьому майже впевнений.Сообщение от ALKA
Я на привоз забув коли ходив.
Pgas, лише довів мої слова.
Звичайно знаю, більш того це моя рідно мова. Ви здивовані?Сообщение от Проффесионал
"парниша хамит" "и это радует".Видно попал в десятку.А мені здається що ви з місць де горілку виготовляють з сосни яку опускають у стояк з дерьмом. Я у цьому майже впевнений.
mamay, да, очень. Тужиться и говорить на чужом языке, зная язык, на котором на этом форуме общается подавляющее большинство посетителей - как минимум удивительно!Звичайно знаю, більш того це моя рідно мова. Ви здивовані?
А что подумал Кролик - никто не узнал. Потому что он был очень воспитанный.
Проффесионал, шлифует для поступления в Ивано-франковский Университет.
ALKA,Та Ви шо...поэтому то вы и в Киеве
Це шо пункитик такий?! Якщо знаєш, що картоплю продають мешканці Вінниці - одесит, не знаєш - в сад.
Прикольно...
Навіть найкращі стають згодом катами
ALKA, гумор у вас якийсь тугуватий.Сообщение от ALKA
Социальные закладки