Изыди, нечистый!![]()
|
Изыди, нечистый!![]()
Павлик-Морозов, а ти з якої "преисподней" вийшов?
robie, чому ж ВИ не розмовляете рiдною мовою?
14 лет на форуме. 06.05.2005 - 06.05.2019
Шановний мольфарe! PUNISHER безумовно мае рацiю. Мало хто з одеситiв вам вiдповiсть. Бо, мабуть, не знатиме шо на те вiдповiдати. "Иных уж нет, а те далече...." Ось шо я вам скажу, чоловiче... таки собi власнi польовi дослiдження... Дуже рiзнi e одесити 1940-1960 рокiв народження та сьогоденнi. Першi не лише ради чути украiнську, але й часто iз задоволенням нею вiдповiдають. Жодного кривого слова повз гемби... Другi, ти, молодиши... де лише, за панабога, вони взялися..? Якась культурна дiсконтiнуалiта, чи шось таке вiдбулося... Важливе доповнення: мова йде лише за закордонних одеситiв.
Не переймайтеся дуже цiм, робiть якусь корисну для людей рiч, i вони вас завжди порозумiють iз задоволенням. Успiхiв!
:davjitdruzh:
А что подумал Кролик - никто не узнал. Потому что он был очень воспитанный.
Боже, Ви чого?! Нафіг знову когось ділити на "громадян" і "не громадян"?!
І власне, можна жити не в Україні бути більшим громадянином, аніж бі, хто тут живе...
І не обов'язково сплкуватися українською чи бути укранцем, щоб бути гідним громадянином України...
Я взагалі не розумію сенс цієї теми...
Навіть найкращі стають згодом катами
мольфар - Одесиит это не национальность, а стояние души.... и к месту проживания отношения не имеет! ТУт давеча смотрел предачу про Долину, так её дочь рассказывала, как мама преоброжается попав в Одессу - возвращается акцент, манера разговора и т.д.... Посему, к счастью, всё же Одесситов здесь большинство. Если не могут часто приезжать, так пусть хоть на форум заходят.
Iрися, ви уважно прочитали мій пост і чи зрозуміли ви тему?
Вас ображають, неповажають, а ви робите вигляд, що все добре!
мольфар, я зрозуміла про шо річ...
Я не хочу спускатися до рівня тих, хто ображає... А Ви спеціально всіх провокуєте... Сенс?!
До того ж, і я зараз не в Одесі... То шо тепер?!
Навіть найкращі стають згодом катами
мольфар, то есть, насколько я понял из твоего возмущенного постинга, настоящий украинец должен говорить по-украински, носить шаровары и ненавидеть Россию?
... и жить в Канаде :lol:Сообщение от Проффесионал
Павлик-Морозов, :xlop-xlop:
14 лет на форуме. 06.05.2005 - 06.05.2019
и надкусывать,надкусывать,надкусывать особенно когда в рот не лезет...Сообщение от Павлик-Морозов
Ну в этом и россияне могут помочь, если надо![]()
Tur, ти диви - навіть акцент повертається...Прочитав, ледве не розридався :gy: Вони всі, хто живе в Москві, Тель-Авіві, Лондоні... хочуть жити там, а в Одесу приїзджати як на дачу, щоб соплі пускати та по можливості гроші заробляти (Жванецький, Карцев, Доліна, Удовіченко...)
мольфар, если человек имеет смелость уехать из родного города, да ещё и добиться чего-то - честь ему и хвала! Уезжают не от хорошей жизни, человеку надо реализовываться... А если он ещё и родной город не забывает, тем более ура-3 раза.
Tur, якщо б всі хто хоче "реализовиваться" поїхали б з Одеси, у нас людей б не залишилось. Я так розумію для тебе "патріотизм", в усіх значеннях цього слова - порожній звук, головне щоб ковбаса була дешева.
мольфар, то есть, ты настолько патриотичен, что готов отвергнуть все предложения улучшения твоего материального и интеллектуального состояния, если при этом придется покинуть родную Вапнярку?
"патриотизм" абсолютно пустой звук, т.к. этим словом постоянно оправдывают убийства людей. А для человека вообще важно, быть сытым и спокойным за свою жизнь. Это нормально.
Проффесионал, якщо для тебе Одеса і Вапнярка одне й теж саме... Для мене Одеса - це занедбані, неохайні, але рідні пенати. І навіть заради "улучшения материального и интеллектуального состояния" я звідси нікуди не поїду. А ви "одесити" їдьте, їдьте, тільки потім нетреба скугліти по телебаченню. Жлоби :evil:
Социальные закладки