У него право на такой рекламный ход - он его первый употребил![]()
|
У него право на такой рекламный ход - он его первый употребил![]()
"Если Бог с нами, то кто против нас?" - было пораньше. Продолжение не самое лучшее.
Партия Союз.
Если бог с ними то кто же с нами ?"З нами Бог і Росія".
ALKA, а Ви звідки знаєте, який в них Бог?!
Навіть найкращі стають згодом катами
Iрися,
Вопрос :Есть ли бог на Марсе ? давно интересует ученых,оставим для философии.
Депутат Харківської обласної ради Денис ШЕВЧУК сьогодні на очах перехожих та місцевих журналістів на одній з вулиць Харкова заклеїв рекламний щит партії "Союз" з портретом її лідера Олексія КОСТУСЄВА та написом "З нами Бог і Росія".
Замість цього на біг-борді розміром 3м х 6м партії "Союз" тепер на білому тлі видніється великий напис: "Українські інтереси". Коментуючи журналістам свої дії, Д.ШЕВЧУК зазначив, що він це зробив з метою "привернути увагу думаючих харків'ян і гостей міста", і закинув владі щодо її бездіяльності. На думку Д.ШЕВЧУКА, розповсюдження таких "провокативних гасел" може дестабілізувати суспільство, і особливо, вважає він, над цим треба замислюватися після сутичок минулими вихідними у Києві на Хрещатику.
Депутат Д.ШЕВЧУК оприлюднив офіційну заяву, у якій зазначив, що розміщення у Харкові біг-бордів партії "Союз" з гаслом "З нами Бог і Росія" відбувається "на тлі останніх економічних прорахунків колишнього уряду України у внутрішній та зовнішній політиці", і "використання такого роду гасел перед виборами є небезпечним і може зашкодити відносинам двох країн√. Наслідком цього, йдеться в заяві, може стати "погіршання економічної ситуації в Україні і порушення громадського спокою в суспільстві", на що, як вважає депутат, і "розраховане використання таких антиукраїнських і антиросійських слоганів". "Мене, як громадянина України та депутата обласної ради, обурюють такі провокації, відсутність реакції влади на них. Саме це призвело до сумнозвісних суботніх подій на Хрещатику, коли певні реакційні сили з обох боків при мовчазному сприянні влади, використавши громадян, влаштували бійку", - йдеться у заяві.
На думку депутата, "наші країни гідні того, щоб будувати взаємовигідні та добросусідські відносини між собою". Він висловив сподівання, що "прийде час, коли українські політики замість дешевого популізму у своїй діяльності будуть керуватися виключно українськими інтересами".
Вообще у "Союза" пиар никудышний...
А что подумал Кролик - никто не узнал. Потому что он был очень воспитанный.
Проффесионал, Зато на редкость "народный"..)
Кому тут в телевизор?
Союз - это Костусев?
Если проблемы решаются деньгами, то это не проблемы, а расходы
Эшли, угу...
Плакатов не видел (повезло), но г-на Костусева помню еще со школьных пор - до того, как в Донецк уехал.
Заочно готов засунуть ему эти плакаты куда-нибудь в интимное место.
Iрися, вопросов нет, Костусев тот еще флюгер!
Если проблемы решаются деньгами, то это не проблемы, а расходы
Объясните, пожалуйста, человеку, для которого украинский неродной: где в слогане "З нами Бог і Росія" уважаемый депутат увидел "антиукраїнських і антиросійських" чертей? Может я что-то неправильно перевожу? Или в украинском языке данный слоган является идиомой?Сообщение от Iрися
По-моему именно данный депутат своими высказываниями и разжигает межнациональную вражду. Или я не прав?
Павлик-Морозов, про цією заявою партія декларує, що Росія саме з нею... Тіпа оберіть нас, і Росія завжди буде з нами.
Щодо антиукраїнських інтересів, то якщо з нами Росія, то вона навряд піклується про наші, українські інтереси... Вона думає про свої... А вони далеко не завжди співпадають з українськими.
Щодо антиросійського, то уяви собі Росію, яка раптом дізнається, що вона з якимось там "Союзом"... Решта їй, нібито абсолютно паралельна...
Коротше, слоган ДУЖЕ сумнівний і неоднозначний...
То-то и оно, что неоднозначный. Вы под ним поняли одно, я - другое. Причем и Ваш смысл и мой могут оказаться совсем не тем, который вкладывали авторы слогана. НО! Слоган есть слоган и если его текст не нарушает законов, то он вполне легитимен (аналогично сомнительному слогану "Так! Ющенко!"). Нравится он кому-то или нет - дело сугубо личное и нечего этим спекулировать.
Павлик-Морозов, ну вибачте, але слоган у "Союзу" більш ніж неоднозначний...
Ну її, ту Росію, але нафіг було туди Бога пихати?! От це вже вони загнули...
Iрися, Павлик-Морозов, это мы здесь такие умные ,рассуждаем.
А на улице эффект 25-го бигборда работает.
ALKA, ну... Там ще велика фотка Костусєва... Він там такий огидний...
Тому не знаю, що краще як антиреклама працює бігборд чи обличчя Костусєва... :twisted:
Моя теща говорила о Боделане:"Он такой красивый!" О вкусах не спорят.
ALKA,На то она и теща!Моя теща говорила о Боделане:"Он такой красивый!"![]()
Социальные закладки