|
тем более, что она уже давно есть в основном форуме
Представниця України на Євробаченні поки посідає передостаннє місце
Вчора відбулася друга репетиція української представниці на "Євробаченні 2010" Альоші.
Як повідомляється на офіційному сайті пісенного конкурсу, українська співачка показала "справді дивовижний вокал".
Проте, як показало внутрішнє голосування в столиці Норвегії, Альоша серед сімнадцяти учасників другого півфіналу посідає шістнадцяте місце, що не дозволить їй пройти у фінал пісенного конкурсу.
Проте заступник президента Нацональної телекомпанії України Валід Арфуш заявив, що такі результати дуже непогані. "На мій погляд, чудові результати для молодої співачки, яку ще взагалі ніхто не знає. Я упевнений, що коли Альоша виступатиме перед глядачами, її позиція ще мінятиметься і вона точно потрапить в сімку (другого півфіналу - ред.)", - зазначив він.
За словами В. Арфуша, до репетиції Альоша була ще на нижчих позиціях."Тому те, що вона піднялася на декілька позицій - це добре", - підкреслив президент НТКУ.
В. Арфуш наголосив, поки що все це попередні результати. "Буде все добре видно на виступі перед глядачами. Мене не засмучує будь-яка позиція. Мені дуже подобається Альоша. Я дуже радий, що така співачка з'явилася в українському шоу-бізнесі", - зауважив він.
"Якщо цього року Україна не посяде найвище місце, в цьому нічого страшного немає. Головне, що ми правильно беремо участь, красиво, демократично", - підкреслив В. Арфуш.
На другій репетиції Альоша вперше показала своє вбрання, в якому вона виступить на конкурсі. Співачка вийшла на сцену в бежевій сукні, яка розвівалося від вітродувів. На ній також був одягнений чорний плащ з капюшоном і червоні прикраси. Як зазначила сама Альоша, її команда довго думала, в чому вона виходитиме на сцену. В результаті вирішили, що виступ буде "антигламурним".
За матеріалами: Газета по-українськи
ht tp://www.golosua.com/suspilstvo/2010/05/24/predstavnicya-ukrayini-na-yevrobachenni-poki-posid/
Впечатлен выступлением российского коллектива Петра Налича. Вот это настоящая живая музыка и вокал! Куда там Алешам...
"Циники-это уставшие романтики..."
Судя по видео её песни, голос у неё хороший. А вот с харизмой - напряжёнка.![]()
Что-то не понял, при чем здесь "поющие трусы", "жопы-сиськи", политика...оО
Алеша выбрана через конкурс, где явно она была лучшей (слава богу не выбрали Козловского). Голос у нее отличный, наконец-то первый исполнитель от Украины с нормальным английским произношением, песня средняя, на победу не тянет.
По моему некоторым в этой теме нужен принудительный стационар... во всем видеть политику это уже клиника.
Гринджолы - это была явная политика, а Васька Лазарович - большие деньги или связи.
Пффф, ну и? Произношение ужасное, песня еще хуже...А ничего, что у Васьки в дополнение к "большие деньги или связи" потрясающий голос? )
I love you, i love youuuuu, ахахахаха.))) Такие даж в финал не проходят.
У Алёши голос не хуже.
Последний раз редактировалось KATERINA_KOTIA; 25.05.2010 в 12:56. Причина: Гы
Боже, храни Одессу! (с)
Социальные закладки