Результаты опроса: Західні українці навязують Вам свої цінності?

Голосовавшие
945. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Так

649 68.68%
  • Ні

207 21.90%
  • Схід навязує свої цінності ЗУ

50 5.29%
  • Інше

39 4.13%

Тема: Чи нав'язує західна Україна одеситам свої цінності?

Ответить в теме
Страница 2 из 367 ПерваяПервая 1 2 3 4 12 52 102 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 21 по 40 из 7321
  1. Вверх #21
    Живёт на форуме
    Меня не устраивает именно то, что Вы изволили привести в качестве примера. А за фантазию "браво" поскольку я не слышал, что бы кто то из моих друзей знакомых предлагал ввести единым госом у нас русский. Хотя как от языка реального межнационального общения у него для этого оснований никак не меньше, чем у украинского. Может даже и побольше.

2. Вверх #22
    User banned Аватар для ALKA
    Саре.Плюсомет сломался....

3. Вверх #23
    Частый гость Аватар для wertu
    Цитата Сообщение от cape Посмотреть сообщение
    Меня не устраивает именно то, что Вы изволили привести в качестве примера. А за фантазию "браво" поскольку я не слышал, что бы кто то из моих друзей знакомых предлагал ввести единым госом у нас русский. Хотя как от языка реального межнационального общения у него для этого оснований никак не меньше, чем у украинского. Может даже и побольше.
    Не чули про єдину державну російську ? Дивно... Проголошена депутатом від ПР Левченком ця ідея набула широкого розголосу.

Мовою міжнаціонального спілкування зазвичай стає найбільш поширена та загальнозрозуміла мова - в українському варіанті це безперчно українська.

4. Вверх #24
    Постоялец форума Аватар для Operator
    Західна Україна нав'язує КОМУСЬ ЯКІСЬ цінності. Я валяюся...

В двух словах: для ЗУ если человек не признает "героизм" УПА и является русскоговорящим, то к украинской нации он уже не относится....
    karabass-у: напевно слід просто розділяти поняття громадянства і нації.

Наприклад: якщо євреї не бажають асимілюватися, створюють і свою державу, і свою мову з небуття відроджують. Це я розумію нація.

Ну а таким як ти і держава "на голову впала" без крові, і мову піднесли на тарілочці - а ви (узагальнюю) все тіки бухтіти та бухтіти невдоволено.

Яка ж ви нація? Я таке називаю звичайно про себе національним бомжом...

[MOD] Предупреждение за переход на личности. Gloomy Wolf
    Последний раз редактировалось Gloomy Wolf; 06.08.2007 в 08:50.
    Нет лучшего средства для создания идиотов, чем алкоголь (Emil Kraepelin)

5. Вверх #25
    Цитата Сообщение от Operator Посмотреть сообщение

Наприклад: якщо євреї не бажають асимілюватися, створюють і свою державу, і свою мову з небуття відроджують. Це я розумію нація.

Ну а таким як ти і держава "на голову впала" без крові, і мову піднесли на тарілочці - а ви (узагальнюю) все тіки бухтіти та бухтіти невдоволено.

О знаток географии и истории ! Вы в курсе что в Израиле второй государственный -арабский ?
    Ааа ,Не знаете...
    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BB%D1%8C
    Не по бычачи, тупо.
    Вот это я разумею нация.

6. Вверх #26
    Живёт на форуме
    Насчет безперечности - не нужно быть столь категорично настроенным. Поскольку (предупреждавю сразу, что искать и что-то докузывать не собираюсь, старожилы форума наверняка помнят и подтвердят, что подобные ссылки в свое время были) совсем не так давно, русский понимало практически все население Украины (99%?). А вот с украинским дела обстояли намного хуже.

И еще о безперечности. Посмотрите на опрос, хотя у меня к этим результатм у самого отношение прохладное, но все же: соотношение 1 : 3 не заставляет Вас задуматься, что может все же господин поручччччик идет не в ногу? И лезет со своими ценностями и установками туда, где его никто видеть не хочет? И не звал и не ждал? Или подобный взгляд на вещи не соответствует политдоктрине "демократической"? Это которая все для народа и во имя оного?

7. Вверх #27
    предупреждавю сразу, что искать и что-то докузывать не собираюсь
    Я й не сумнівався
    русский понимало практически все население Украины (99%?). А вот с украинским дела обстояли намного хуже.
    99% ? А чому не 101% ?
    Цифри зі стелі не найкращий аргумент

И еще о безперечности. Посмотрите на опрос, хотя у меня к этим результатм у самого отношение прохладное, но все же: соотношение 1 : 3 не заставляет Вас задуматься, что может все же господин поручччччик идет не в ногу? И лезет со своими ценностями и установками туда, где его никто видеть не хочет? И не звал и не ждал? Или подобный взгляд на вещи не соответствует политдоктрине "демократической"? Это которая все для народа и во имя оного?
    Чи побачу я від когось приклад цього навязування ?
    Наскільки я побачив на цей момент проблема є тільки з українською мовою яу деякі відвідувачі форуму не дуже люблять. Хоча це навряд чи можна віднести до теми українська - мова більшості українців, а не тільки заходу і по праву є офіційною в україні.

8. Вверх #28
    Не покидает форум Аватар для lens
    [QUOTE=wertu;1548490]Чи побачу я від когось приклад цього навязування? Наскільки я побачив на цей момент проблема є тільки з українською мовою яу деякі відвідувачі форуму не дуже люблять. /QUOTE]

Так вже склалося, що найбільш дражливі приклади містяться саме в гуманітарній сфері. Це і згадана вами проблема української мови (в різних її аспектах - від наруги над правописом до дублювання дитячих фільмів), і питання про урівняння в правах ветеранів Великої Вітчизняної та вояків УПА (згодьтесь, ставлення до них на загал на заході України і в південно-східних регіонах, м'яко кажучи, різниться), і модна останнім часом теза "про радянську окупацію".
    И это пройдет.

9. Вверх #29
    Борзописецъ Аватар для Скептик
    Шоб вам всем хорошо было. Раньше просто против рекламы протестовали, а теперь, оказывается, реклама всем нравится, только вот на украинском языке - вот, блин, незадача. Не удивлюсь, если вскоре, вместо литературных произведений мы будем обсуждать рекламные паузы, восславлять рекламу как двигатель прогресса, возвеличивать ее создателей. Тьфу!
    Кому тут в телевизор?

10. Вверх #30
    Почетный старожил

Цитата Сообщение от Скептик Посмотреть сообщение
    Шоб вам всем хорошо было. Раньше просто против рекламы протестовали, а теперь, оказывается, реклама всем нравится, только вот на украинском языке - вот, блин, незадача...
    Для меня реклама на украинском - благо! Уже писал - отсекается на уровне подкорки...
    Но ведь есть еще и рекламодатели.
    Кто такой дурак - всякий инакомыслящий.
    (с) Флобер

11. Вверх #31
    Цитата Сообщение от Ant Посмотреть сообщение
    Для меня реклама на украинском - благо! Уже писал - отсекается на уровне подкорки...
    Но ведь есть еще и рекламодатели.
    Стоп, а вы - защитник их интересов?
    Кому тут в телевизор?

12. Вверх #32
    Цитата Сообщение от wertu Посмотреть сообщение
    Чи побачу я від когось приклад цього навязування ?
    .
    Мля...ну типа такого "от мольфара".
    Нарахував 8 опонентів, чи може шакалів? Міг би відповісти кожному окремо, але краще всім разом. Всі ви заражені вірусом холуйства і русофілії, яка недає вам можливість об'єктивно оцінити реальність.
    На бедняшку из "бильшисти" в восьмером из "меньшости" навалились...
    ЗЫ.А сколько толерантности у представителя "бильшости" !
    ЗЫЗЫ а вот более конкретно:
    Це виглядає смішно: купка українофобів намагається навязати свою думку цілому місту. А одесити не такі дурні, щоб купуватися на цю фігню.
    Правда потом все посмеялись....
    Последний раз редактировалось ALKA; 05.08.2007 в 18:00.

13. Вверх #33
    Почетный старожил

Стоп, а вы - защитник их интересов?
    Я - нет! Но ведь они тоже стараются продать свой товар. Я просто могу их понять.
    Кто такой дурак - всякий инакомыслящий.
    (с) Флобер

14. Вверх #34
    Цитата Сообщение от lens Посмотреть сообщение
    Так вже склалося, що найбільш дражливі приклади містяться саме в гуманітарній сфері. Це і згадана вами проблема української мови (в різних її аспектах - від наруги над правописом до дублювання дитячих фільмів), і питання про урівняння в правах ветеранів Великої Вітчизняної та вояків УПА (згодьтесь, ставлення до них на загал на заході України і в південно-східних регіонах, м'яко кажучи, різниться), і модна останнім часом теза "про радянську окупацію".
    Регіони України різняться собою в першу чергу за критеріями ставлення до гуманітарних питань, як от мови, історії, культурної спадщини. Це наслідок їхнього тривалого перебування в різних культурних та соціальних системах Польщі, Росії, Австрії. Я думаю, що примирення, особливо по питаннях історичної оцінки ДСВ та зокрема УПА та радянської армії навряд чи настане, принаймні у тих поколінь, що зараз складають средню й старшу вікові категорії. Але з часом прийде розуміння того що ми можемо по-різному оцінювати події що минули, але ми маємо спіьне майбутнє, що будуємо разом. Не треба називати вшанування воїнів УПА навязуванням західноукраїнських цінностей, бо це є вшанування воїнів, що вважаються героями великою кількостю українців, так само воїни армії радянської можуть бути оцінені галичанами не лише з позитивного боку, але ж на всій Україні відзначається День перемоги і щось я не чув, щоб це хтось назвав це навязуванням цінностей схoду галичині. Так само з часом утвердиться і українська мова як єдина державна, бо немає наша держава іншої альтернативи, якщо хоче зберегти свою національну самобутність, розмови про офіційну російську припиняться як тільки всі українці почнуть поважати свою країну з її великою історією та нацональною культурою, повага ж прийде тоді коли і держава почне поважати всі мовні й національні спільноти, що є в Україні, поважати право на користування рідою мовою, для чого ніяких конституційних змін не потрібно, а лише створення сприятливих умов для їхнього життя, як от школи з російської й іншими мовами викладання, спілкування громадянина з чиновником на рідній мові (громадянина), вільне використання рідної мови громадянина в суді чи будь-якому іншому місці.
    Держава має діти так щоб не виникало питань про навязування цінностей сходу і заходу, а був консенсус та взаємоозуміння.

15. Вверх #35
    Цитата Сообщение от Ant Посмотреть сообщение
    Я - нет! Но ведь они тоже стараются продать свой товар. Я просто могу их понять.
    Полагаю, что реклама, прежде всего, должна быть качественной и ненавязчивой, а уже потом - на каком-то языке. Вы думаете по другому?
    Кому тут в телевизор?

16. Вверх #36
    Не покидает форум Аватар для lens
    wertu

Регіони України різняться собою в першу чергу за критеріями ставлення до гуманітарних питань, як от мови, історії, культурної спадщини. Це наслідок їхнього тривалого перебування в різних культурних та соціальних системах Польщі, Росії, Австрії.
    Абсолютно згодна з цією Вашою тезою. Однак, вже тут у мене виникає питання в контексті нашої теми: чому перебування Галичини під цісарем не вважається окупацією, а от коли йдеться про схід і південь у складі Російської імперії, а потім СРСР, чомусь віддається перевага саме цьому терміну?

Не треба називати вшанування воїнів УПА навязуванням західноукраїнських цінностей, бо це є вшанування воїнів, що вважаються героями великою кількостю українців.
    Але ж водночас велика кількість українців (я вперто користуюсь цим визначенням не як ознакою приналежності до українського етносу, а говорячи про громадян України) їх за героїв не має...

Розмови про офіційну російську припиняться як тільки всі українці почнуть поважати свою країну з її великою історією та нацональною культурою, повага ж прийде тоді коли і держава почне поважати всі мовні й національні спільноти, що є в Україні, поважати право на користування рідою мовою, для чого ніяких конституційних змін не потрібно, а лише створення сприятливих умов для їхнього життя, як от школи з російської й іншими мовами викладання, спілкування громадянина з чиновником на рідній мові (громадянина), вільне використання рідної мови громадянина в суді чи будь-якому іншому місці.
    Ці перспективи можуть набути реальності лише тоді, коли російська мова матиме офіційний статус. Інакше, пробачте, це "сон Веры Павловны".

Держава має діти так щоб не виникало питань про навязування цінностей сходу і заходу, а був консенсус та взаємоозуміння.
    А от під цим готова підписатися - під кожним словом. Тільки де вони, такі державні діячі?..
    Последний раз редактировалось lens; 05.08.2007 в 17:58. Причина: исправила ошибку
    И это пройдет.

17. Вверх #37
    Постоялец форума Аватар для kabasss
    Цитата Сообщение от Operator Посмотреть сообщение

Ну вот ..
    Я другого от тебя и не ожидал..

Значит если я хочу разговаривать на родном русском языке..
    Если я не признаю УПА..

Значит я нац.бомж...

Ну ..понятно..кто не с вами ..те не украинцы....
    Сделаем добро из зла.
    Другого материала нет.

18. Вверх #38
    Постоялец форума Аватар для kabasss
    Полагаю, что реклама, прежде всего, должна быть качественной и ненавязчивой, а уже потом - на каком-то языке. Вы думаете по другому?
    Если территория русскоязычная ...то делать рекламу исключительно на украинском--просто маразм...неуважение к населению..

А качество --это вопрос рекламодателя...всем не угодишь..
    Сделаем добро из зла.
    Другого материала нет.

19. Вверх #39
    Цитата Сообщение от kabasss Посмотреть сообщение
    Если территория русскоязычная ...то делать рекламу исключительно на украинском--просто маразм...неуважение к населению..

Угу. Я просто возмущен. Не позволяют мне наслаждаться рекламой, черт возьми...) Как это прекрасно - пялиться в телевизор, смотреть на рекламные щиты, слушать про замечательные квартиры по радио. Да меня просто не уважают, лишая этого удовольствия...
    Кому тут в телевизор?

20. Вверх #40
    zodchiy
    Цитата Сообщение от kabasss Посмотреть сообщение

Любая реклама - обман. Так какая разница на каком языке?
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

Ответить в теме
Страница 2 из 367 ПерваяПервая 1 2 3 4 12 52 102 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права