Guffy
Та я власне з задоволенням би. Але замовлень катастрофічно мало.Вообще я уже подустал морально "под диктовку" и "на дядю" и "на заказ"...
вот чего YOKO не сидится? вольные хлеба... только на себя...
У мене є основна робота, а програмування як би хоббі та додатковий заробіток. В таких випадках сам розумієш, від сумнозвісної формули, що 30% роботи - це власне програмування, а 70% роботи - це зуміти продати програму не втечеш.
Просто ці 70% роботи на себе бере керівництво компанії і увесь час знаходять собі нових клієнтів.
Пишу автоматизовані системи обліку товару на торгівельних точках та на складах, врахування грошових коштів, як витрачених, так і виручених, та всього іншого, чого захоче клієнт. Все це супроводжується багаточисельними перевірками "від дурака", щоб вберегти клієнта від нього самого.
Відомий на форумі Indeets, а якщо бути точним, то його мама, вже рік користується моїм "Торгівельно-складським обліком" і не нарадується.
З жахом згадуючи, що колись те, що зараз робится автоматом, приходилося годинами робити на папері з калькулятором. Але їй пощастило, що у неї "продвинутий" син, який розуміє переваги нових технологій. А як продати подібну програму іншим власникам малого бізнесу, коли з ранку до вечора на роботі?
Та й де їх шукати?.. Корочше кажучи, ти мене думаю зрозумів.
lexar
Та ні, не настільки ж у мене все запущено.Это хреново.
Читай чужие коды - очень полезно.
Например, попробуй взять что-то из открытых соурсов и улучшить.
Работа в команде - это всегда взаимозаменяемость,
что предполагает работу с чужим кодом.
Це я так, для "красного слівця".
Малося наувазі, що писати потрібно не тільки так щоб працювало, а щоб тебе і інші легко розуміли. А коли, як в моєму випадку, читати код окрім мене нікому, то дісципліна, сам розумієш кульгає.
Потім проходить якийсь час і ти годину витрачаєш на те, щоб зрозуміти, що то за перемінна і де вона використовується.
Це тестером чи що?Есть вариант,
устроится куда-нибудь на QA
Социальные закладки