|
по данным опросов, которые не могу привести на данный момент, партия регионов в очень серьёзном пролёте, а БЮТ очень неплохое доверие имеет
НАШЕ ОПИТУВАННЯ підійде?![]()
Тут могла бути ваша реклама
Я не спорю. Приватизационные процессы иногда не вполне прозрачны. Но здесь есть очень хрупкие момент - доверие. Разрушить его можно моментально.
Я связан с Ижорским и Кировским заводами в Питере (арендую у них площадь, кое какие совместные дела по телефонии арендаторов стараемся иметь и т.д.). Ижорку в свое время Бендукидзе купил за мешок ваучеров. Сам хвастался.
В принципі, я проти. Це так, теоретично.
Але якщо зважити на те, що дехто за рік після виборів говорить вже зовсім інше ніж до виборів, а це пряма зрада виборців, то я за перевибори.
Народ не голосував за ТАКУ коаліцію.
Навіть найкращі стають згодом катами
Підтримую розпуск. Бо нинішній склад ВР жодним чином вже не відображає реальне співвідношення політичних симпатій населення.
Инше питання, що в разі набуття чинности цього указу, ситуація в країні різко загостриться. По суті, всі протиріччя, які є в країні на сьогоднішній день перейдуть із стаді приховуваних, штучно стримуваних в активну стадію, коли контролювати їх буде вже набагато важче. Адже на кін ставиться подальший устрій країни (хто буде приймати Конституцію, та яка вона буде), а також хто цією країною керуватиме. Загравшись в політичні ігри, політики знову (як 2004 року) можуть підвести країну до реального расколу чи громадянського конфлікту...
За два дні, Тимошенко обіцяє зробити важливу заяву на мітингу в Києві. Як мені казали, "марш на Київ" Луценка орієнтовно планувався також на кінець березня - початок квітня. В проекті приказу Президента стоїть дата нових виборів - 27 травня 2007 року, отже час свідчить про те, що введення в дію цього указу має відбутися в найближчий час. Таким чином, якщо коли і запускати процес детонації позачергових виборів - то саме зараз.
Я за роспуск парламента при условии, что все партии сегодняшнего парламента должны уйти с арены.
Янукович на базарах буде збирати гроші.![]()
А кто тебе сказал что все то же самое и будет, уже люди увидили и узнали что партия регионов -это полный лохотрон ты посмтори она уже 10% потеряла, соц партия в обще не попадает в парламент, а те депутаты которые на днях продались , то их в лицо уже все знают и на пушечный выстрел не подпустят , так все окей, розпуск и перевыборы , негайно!!!
Під секретаріатом Президента.
Социальные закладки