А тим, хто ЩОСЬ робить, можна думками ділитися?
Дякую. Так от, і за меморіал, і за виставку дякую, це чудово! Але випадок з прапором - це зайве! Прислухайтеся і не ображайтесь.
|
А тим, хто ЩОСЬ робить, можна думками ділитися?
Дякую. Так от, і за меморіал, і за виставку дякую, це чудово! Але випадок з прапором - це зайве! Прислухайтеся і не ображайтесь.
"Раз добром нагріте серце вік не прохолоне!"
А какие цели преследует ваша группа и какие задачи вы перед собой ставите?Ми робимо те що вважаемо за потрібне.
Простыми словами кто вас финансирует и для чего?
Наша група це група волонтерів. Допомагаемо добровольчим батальйонам. Зараз це 1-ша штурмова рота 5-го батальйону ДУК ПС і 2-га штурмова рота Айдару. Одеські бізнесмени, які неодноразово і серйозно допомагали цим підрозділам і самі іздили в Піски під донецький аеропорт. Вони бачать наскільки одесити не розуміють що відбуваеться на Сході..таке враження що Одеса не в курсі, що в країні війна. Тому виникла така ідея створити меморіал воїнам , які загинули на цій війні. Спочатку ми на 8 е травні встановили банери, присвячені загинувшим одеситам на Алеї Слави... Тепер вирішили зробити фотовистаку. Бізнесмени профінансували створення і оплачують пальне і дають транспорт. Все інше на ідеї і бажанні робити справу!!! Фото роздрукували також по смішній ціні в патріотичному фотоателье. Дизайнер патріот створив банери і розтяжку. Самооборона нас охороняе звісно тому що треба охороняти) Ще що вас цікавить? Питайте.Розскажу
Просто я помню,как два года назад вы собирали бутылки с горючей смесью и покрышки для отправки на майдан(а теперь всех вокруг-сепаратистами называете).Ваши действия в г.Очаков,как бы беспристрастно не пытался оценить видео-провокация чистой воды,с целью подставить городскую власть или просто воду замутить.С выставкой-согласен все чин по чину,а вот действие в мирном городе-причем в момент городского праздника мне непонятно.Это не жители города на памятник полезли.Почему вначале опрос не устроить-может и поддержат вас,тем более бабуле,что на видео не бизнесмены вояжи по городам оплачивают,а пенсю и коммуналку гос-тво начисляет.Может она впервые поцеловалась в молодости,под этим памятником и он дорог ей,как память)
Так. два роки тому я закликала приносити покришки...бутилки... Щось я не вірне робила? А ви що в Маріінському парку сиділи? ну то тоді звісно вам Ілліч дорогий як пам"ять... А з леніним там мутна історія.... громада міста тіпа висловила свою думку..вони проти зносу пам"ятника. Тому якщо більшість там живе хворих на голову пенсіонерів, то ми допоможемо нормальним мешканцям Очакова знести на фіг це опудало... А патріоти там класні!!!!! Вони відчули підтримку і навіть плакали, коли ми їхали
А третьего или пятого нет варианта ответа:к примеру-лечил людей или учил студентов ну или развивал бизнес?А ви що в Маріінському парку сиділи?
Вы очень настроены агрессивно,если вы хотите донести до сердец людей идею,не подавайте ее в такой форме-это антиреклама.
На больше не способны,и с флагом так обращаться нельзя .во общем учиться учиться и еще раз учиться
Дикари
Я не понял,смысла создания данной темы.
Очередной волонтер пиарится чтоб попасть во власть?
Социальные закладки