Дівчатка спасибі за допомогу!)
|
Дівчатка спасибі за допомогу!)
Дашуля! 15.09.2009
Алексей! 04.12.2000
И рыжее чудо Рона)
Викуль, по ВК раскидала везде где могла!
Лена дякую!
Хранитель_свеч, сьогодні запитаю і якщо треба буде кішці інсулін, то не відмовлюся від вашої пропозиції.
Дашуля! 15.09.2009
Алексей! 04.12.2000
И рыжее чудо Рона)
Кинула в ВК в группу МАЙДАН ОДЕССА, думала укр.мова Вики в сообщении подействует на патриотично настроенных людей группы. В итоге перевели пост на русский и интерпретировали по-своему. Но всё равно спасибо, что разместили)))))
https://vk.com/maidanod?w=wall-67689089_124766
И всё-таки интересно, почему не в оригинальном варианте? Чем "патриотам" помешал украинский язык?![]()
Жизнь учит до тех пор, пока не вынесут с занятий...)
Была утром у девочки и занесла на нее 50 гр.Оставила дентаведин.
Викуль, я крутая))))Меня опубликовали в самой большой Одесской группе в вк)))
Там почти никогда никого не публикуют))) http://m.vk.com/wall-32728983_5351537
Лена ну ти круть !!!
Тільки шкода, що люди думають над приспанням, а не над тим як кішці в хорошій обстановці дожити свої останні дні. Адже кішка почала їсти і вона жива !!!!!!!!!!!! Я не оди раз присипляла тварин і знаю як важко на це зважитися і я розумію яких тварин можна приспати. ТУТ НЕ ТОЙ ВАРІАНТ !!!!!!!!!!!!!!!! Вона стара, а старість що у нас вирок ??? Якщо залікуються рани в роті і завтра УЗД не покаже жодних потологии, то їй просто потрібен затишний куточок, гарне харчування і тепле серце!
Дашуля! 15.09.2009
Алексей! 04.12.2000
И рыжее чудо Рона)
Кішечку стареньку сьогодні підстригли. Навіть не знаю як їй краще і підстрижена вона страшненька. Апетит отлічній, сама спостерігала. Огризається, коли з нею лікарі роблять всякі маніпуляції. Т. е. В ній починає пробуджуватися життя!
Сьогодні на карту надійшло 100гр і barbaris11 нам допомогла 50 гр (ці гроші враховані в чеку). З карти зняла 300гр і погасила частину боргу. Залишок на карті 200гр зберегла на завтра на узі.
![]()
Дашуля! 15.09.2009
Алексей! 04.12.2000
И рыжее чудо Рона)
На карту зайшло зараз 35 і 30гр.
Дякую всім![]()
Дашуля! 15.09.2009
Алексей! 04.12.2000
И рыжее чудо Рона)
Увидела пост у себя в новостях в ВК.
у вас очень доброе сердце!пусть выздоравливает поскорее!
завтра постараюсь кинуть немного денежек
Раньше гулять отпрашивалась у мамы… Теперь у мужа. У мамы было проще…
Как кися?
Наташа спасибі за турботу.
Але наша киця і добре і погано.
Предпологаются діагноз: цукровий діабет і кальцівіроз.
Результати узі:
Дякую Лене butterfly1012 за допомогу з узі
Мені дуже важко було зібратися думками після узі, але одне радує що у коші немає пухлин! І після нашої прогулянки на діагностику у нас прокинувся "звірячий апетит". Ще у Фросі (так її назвала Лена))) взяли аналіз сечі і там теж був виявлений цукор (Та й цукор в крові сьогодні піднявся.
Чек за сьогодні приніс нам мінуса (
![]()
Последний раз редактировалось Vikuya; 09.09.2014 в 20:54.
Дашуля! 15.09.2009
Алексей! 04.12.2000
И рыжее чудо Рона)
Несподівано зустріли вчора Фросю. Що казати - дуже поважна особа. І серйозна - сказала, що не в настрої для фото - так і не вдалося умовити, з переноски виглядати не бажала, розверталася до об'єктиву, пробачте, хвостиком. В неї вже модна зачіска. Здається, киця не зовсім її уподобала, хоч, як на мене, виглядає вона значно краще
![]()
Для, такой особы я имя неправильное выбрала)
Викуль,все в твоих руках еще, можешь переназвать)))
Это просто первое имя,что пришло мне в голову после работы) У нас так кошку тут зовут просто![]()
Вика, сахар повышен, будем надеяться, временно, возможно после ее подбирания с улицы все восстановится!
Спасибо за Жизнь!
відправила з виставкових грошей 150 гривень
Социальные закладки