Вечная память.
|
Вечная память.
На видео. Те, на которых свозили массовку.Спасибо, поблевал.я також не ставила свічку на підвіконня, але на ході була... мою родину зачепила ця трагедія...бабуся розповідала, що їх було 10 дітей у сім"ї... і мама взнала, що у сусіда здохла корова і вона пішла в ліс..відкопала труп і носила потрохи додому м"ясо мертвечини... бабуся каже що до цих пір пам"ятає запах вареної тухлятини удома....Ну вот пусть "циничные совкодрочеры", как Вы изволили выразиться, сюда и не заходят.цинічним совкодрочерам краще не заходити у цю тему... бо намагання спаплюжити пам"ять це як плюнути в самого себе... і залишаєтесь запльований саме ви...
Админ, вытрите пожалуйста всех кремле-троллей отсюда.
Так в Поволжье тоже украинцы страдали, переселённые.
http://ru.wikipedia.org/wiki/Жёлтый_Клин
День памяти жертв ГолодоморОВ
http://ru.wikipedia.org/wiki/Голод_в_Поволжье_(1921—1922)
Ну да, ну да. Тапочки передать. Это ведь даже в названии темы отражено, голооморов. Их, оказывается, много было.
Что, и 1603-1606-х годов включительно?
А голод 1943-го года в Бенгалии Вы сегодня тоже вспоминали? Жертв огораживания в Британии? Там, конечно, пухли с голодухи не украинцы, но вроде как тоже люди.
Вы меня извините, но держать окружающих за идиотов - это заранее обреченная на провал тактика.
Последний раз редактировалось Turanchox; 24.11.2013 в 03:01.
Дуже важко говорити, відносно Голодомору!!!, Коли якась падлюка, намагаеться приліпити до нього "Поволжье"?! Особливо, коли знаеш, що там від голоду, гинули в масі своїй, німці...
Навіть говорити про це не можу.. Коли б сталася громадянська війна, то стріляв би вас комуняк, з відчуттям виконаного обов'язхку..з задоволенням.
Зараз сидів і говорив з хлопцем із західної України, де голоду не було, і там ніхто про це навіть уявлення не має..Так він хрестився і співчував, а така наволоч як ти, співає пісні Путіна та Глазьєва, живучи поряд з людьми, батьки та діди яких, страшною смерттю померли... Наволоч!!!
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Социальные закладки