Тема: Білочка і 8 більченят+

Ответить в теме
Страница 2 из 15 ПерваяПервая 1 2 3 4 12 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 21 по 40 из 282
  1. Вверх #21
    Большое сердце
    дайте номер карточки или как передать вам денежку?

2. Вверх #22
    User banned
    У меня знакомый хочет большую собаку в частный дом, думаю кто-то из этих щенков должен подойти, напишите которые из них остались.

3. Вверх #23
    Посетитель Аватар для К0ЛЮЧКА
    щенков много,нужно было сфотографировать по возможности каждого отдельно или хотя бы нескольких и давать побольше объяв.По щенкам звоночков достаточно просто не все адекватные,но пристраивать можно.А у вас тем более еще мальчики есть-их всегда в первую очередь берут без всякой стерилизации.Время идет ,они растут а подростков уже берут неохотно ,а тут еще от плохого питания, условий да и может чего от взрослых собак -они начали болеть,сейчас совсем вам сложновато будет.Нельзя затягивать с пиаром, при большом количестве нужно давать почти каждый день и везде.

4. Вверх #24
    Постоялец форума Аватар для Ch.Lady
    Цитата Сообщение от oksana-1965 Посмотреть сообщение
    дайте номер карточки или как передать вам денежку?
    А гроші для чого саме?Для лікування? Я поки що даю їм "Ентерофуріл". Сумних побільшало =(

Маленький цуцик з покаліченою лапкою вночі помер(вранці знайшла). Шкода. Я його не змогла врятувати і лапку не встигла вилікувати. Хай біжить на веселку, хай там всі лапки будуть здорові. Бігай там і грайся з м"ячиками. Посмертне ім"я - Бімчик.
    Попросила С. М., щоб поховав Бімчика.
    Значить, цуценят всього залишилось 10: 9 - в садочках, 1 (Тіна) вдома у мене.
    Я спробую завтра зателефонувати в НП сама, послухаю,що скажуть і чи погодяться прооперувати їх, а як ні, то доведеться волонтерів просити,щоб за мене поручились. А взагалі я не знаю що мені робити.

5. Вверх #25
    Цитата Сообщение от Фертилочка Посмотреть сообщение
    У меня знакомый хочет большую собаку в частный дом, думаю кто-то из этих щенков должен подойти, напишите которые из них остались.
    Залишилось 10 всього. З них великими виростуть 7 (мої здогадки). Я завтра пофоткаю цуценят. Не люблю під час хвороби фоткати, а доведеться.

6. Вверх #26
    Постоялец форума Аватар для infiniti_od
    Если договоритесь с НП по поводу стерилизации, постараюсь помочь с перевозкой,телефон в ЛС.

7. Вверх #27
    Большое сердце
    Деньги на лечение не нужны? Как хотите- ваше право...везти не здоровых щенков , не привитых в НП и пускать под стерилизацию...может я чего-то не понимаю? Уже можно их не считать. И вы не ответили-есть пиарные темы по щенкам отдельно? Где можно посмотреть какие мальчики? Каждый день практически звонят ,ну хоть в села можно было отдать-лучше так,чем считать сейчас в минус.
    Щенок с кривой лапкой выглядел буцматеньким,жалко.

8. Вверх #28
    Цитата Сообщение от oksana-1965 Посмотреть сообщение
    Деньги на лечение не нужны? Как хотите- ваше право...везти не здоровых щенков , не привитых в НП и пускать под стерилизацию...может я чего-то не понимаю? Уже можно их не считать. И вы не ответили-есть пиарные темы по щенкам отдельно? Где можно посмотреть какие мальчики? Каждый день практически звонят ,ну хоть в села можно было отдать-лучше так,чем считать сейчас в минус.
    Щенок с кривой лапкой выглядел буцматеньким,жалко.
    Мені гроші потрібні, а особливо зараз, але я знаю,що у вас дуже багато тваринок, яким потрібна допомога.
    Я не кажу,що повезу нездорових, непривитих, я просто хочу їх туди відвезти,коли все минеться. Хочу точно знати,що в нас буде шанс на щасливе життя, бо прооперованих заберуть охочіше і ви це знаєте.
    Немає тем окремих, я просто не встигаю. Вдома завал повний(навіть зараз пишу з роботи і швидко, бо керівництво все контролює). Але у мене одне бажання - аби тільки вижили.

Писатиму коротко, після пережитого за декілька днів не хочеться розмовляти (і буквами також) зовсім.
    Позавчора в Маркветі помер ще один хлопчик - не змогли врятувати.
    Вчора двох слабеньких забарала в клініку на Бочарова, 1, бо в Маркветі саме в той час, коли ми помирали, на годину була об"явлена технічна перерва. Не чекала- поїхала на Бочарова.
    Після крапельниць забрала обох додому. Близько опівночі дівчинка померла. Це горе - не буду описувати, як вона мучилась. Хлопчику теж погіршало і я раніше встановленого часу почала робити крапельниці. Складність в тому, що хворобу підчепив цуцик, якого я підібрала 2 місяці назад(живе у мене третьою собакою). Я думаю заразився від Тіни. Його я теж вчора віднесла,щоб поставили катетер. Прокапала сама. До 3 ночі я спасала цих двох песиків. Вранці - в клініку, бо я на роботі, а там під наглядом.
    На жаль, треба колоти дорогі препарати Гіскан і Контрікал.
    В клініці я боржник, але домовилась,що віддаватиму частинами - за це не переживаю. Препарати купляю для собак сама,щоб дешевше було.
    В "садочках" залишилось 6 цуциків і Білочка. Перетримку тепер оплачуватиму частинами, баба не дуже задоволена, але мої гроші - мої капризи.
    А, ще...заразився і пес С. М. Його і так машина 1,5 місяці назад збила. Я йому уколи робила, бо лапа розпухла до гігінтських розмірів. Операцію я б не потягнула, а С. М. би наврядчі гроші дав. Видужав наче, хромає тільки, але от знову біда.
    Все. Виписалась.

9. Вверх #29
    Цитата Сообщение от infiniti_od Посмотреть сообщение
    Если договоритесь с НП по поводу стерилизации, постараюсь помочь с перевозкой,телефон в ЛС.
    Дякую за чуйність! =)

10. Вверх #30
    Большое сердце
    И все-таки предлагаю помощь,напишите в личку свой телефончик.Нельзя одной такую ношу нести, и вы потеряли много времени по пиару.Жаль малышей.

11. Вверх #31
    Знову пишу з роботи.
    До сих пір продовжую робити по 2 крапельниці собачкам. Вже паралельно капаю,щоб швидше виходило, бо кожен раз до 3-х ночі капаємся. Живі, одужуємо.
    Більчин цуцик був заслаб в суботу зовсім. Дивлюсь, а він ледве дихає, голову беру в руки, а вона як нежива,холодний. У мене опустились руки. На секунди вперше в житті я задумалась чи варто далі боротись, чи хай спокійно помре. На той момент напевно якісь невидимі крила розправились і я зі сльозами на очах вирішила - будемо боротись до останнього. Вже суботнього вечора цуцик встав і виляв хвостиком-ось така винагорода за багаточасову крапельницю. Ми потрошку одужуємо. Навіть трішки гирчим на Тіну, коли вона лізе до нього =)
    Сьогоднішня ніч була "варфоломіївською". До 3-х крапельниця, а потім всю ніч він вив,нив, крутився. До того ж всі три собаки(2 після процедур і Тіна) спали на моєму дивані.А я скраєчку примостилась. Дожилася. Але і вигнати з дивана їх не могла =( В 6 ранку згадала,що не зробила укол фуросеміду, встала, зробила, трохи понив і заснув. І так проспали ще трішки. Від гріха подалі на ранкову крапельницю віднесла в клініку. Другий песик залишився вдома.
    Чому нив: напевно слід міняти катетер + укол вікасолу на ніч, так сказали в клініці. Контрікал, контрівен я не маю змоги більше купувати, довелось замінити болючим вікасолом, щоб позбавитись кров"яної діареї. =(((

Щодо допомоги - дякую!
    У мене питання: у когось є вдома сухарі? Я б Білочці і цуценятам з бульоном би розмочувала. Дуже важко мені їх прогодувати зараз. Великі кошти вкладені в одужання собачок.

Вибачаюсь,що все пишу тут, але і поділитись мені немає з ким.

12. Вверх #32
    Большое сердце
    Щенки на поселке? Я вам сегодня позвоню.Ребята,нужно поддержать человека хоть чем-то,новичкам всегда тяжело и не все всегда правильно и не все получается.Но когда болеют подопечные-хоть чуточку.
    Последний раз редактировалось oksana-1965; 04.11.2013 в 14:49.

13. Вверх #33
    Постоялец форума Аватар для likastar
    Давайте номер карты, немного подкину денег, купить крупы( или что там им можно варить)

14. Вверх #34
    Не покидает форум Аватар для Nickolette
    И мне дайте номер карточки, пожалуйста!

15. Вверх #35
    Дякую за бажання допомогти!)
    Номер карти Приват Банка 5211 5373 0757 9396 (Петровська Христина Святославівна).За отримані гроші я відзвітую копіями чеків : куплю ліки.
    Ні, кашку не треба. Ми купуємо пшеничну (доступну по ціні) і варимо, даємо з бульйоном.

16. Вверх #36
    Посетитель Аватар для Lesya_r
    ...Очень больно читать про умирающих щеночков. Напишите, пожалуйста, № карты либо дайте свой тел, чтоб можно было с Вами встретиться передать денежки или корм. спасибо!
    уже увидела.

17. Вверх #37
    Посетитель
    В какой клинике вы лечитесь? И где можно посмотреть щенков?

18. Вверх #38
    Цитата Сообщение от Lesya_r Посмотреть сообщение
    ...Очень больно читать про умирающих щеночков. Напишите, пожалуйста, № карты либо дайте свой тел, чтоб можно было с Вами встретиться передать денежки или корм. спасибо!
    уже увидела.
    Не можу вам особисте повідомлення надіслати - ви перевищили ліміт. Мій номер моб. 067 93 10 869. Христина

19. Вверх #39
    Цитата Сообщение от Ласт0чка Посмотреть сообщение
    В какой клинике вы лечитесь? И где можно посмотреть щенков?
    Ми лікуємось вдома. Консультуємось і іноді на ранкові крапельниці йдемо в клініку на Бочарова, 1.Це найближча до мене. Там зараз знаходиться Харт (так я назвала більченятко, бо на носі в нього плямка у вигляді серця). Десь о шостій вечора я заберу його додому (як з роботи приїду).

Для перевірки можете запитати прямо в клініці (мене звати Христина),щоб не думали,що я обманюю.
    А цуценята живуть в Крижанівці (6 штук). І двоє з Крижанівки у мене (Тіна і Харт).
    Последний раз редактировалось Ch.Lady; 04.11.2013 в 15:43.

20. Вверх #40
    Постоялец форума Аватар для likastar
    Цитата Сообщение от Ch.Lady Посмотреть сообщение
    Дякую за бажання допомогти!)
    Номер карти Приват Банка 5211 5373 0757 9396 (Петровська Христина Святославівна).За отримані гроші я відзвітую копіями чеків : куплю ліки.
    Ні, кашку не треба. Ми купуємо пшеничну (доступну по ціні) і варимо, даємо з бульйоном.
    Зачем тогда вам сухари ???

Ответить в теме
Страница 2 из 15 ПерваяПервая 1 2 3 4 12 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права