У меня такая ситуевина: работал с человеком в торговле, скидывались деньгами, но получал деньги на выходе он. Сейчас трубку не берет, свою часть денег забрать не могу. Причин кидать меня я не давал..Кто что посоветует в ситуации.. как быть..
|
У меня такая ситуевина: работал с человеком в торговле, скидывались деньгами, но получал деньги на выходе он. Сейчас трубку не берет, свою часть денег забрать не могу. Причин кидать меня я не давал..Кто что посоветует в ситуации.. как быть..
xorxor56, як закінчилась історія з тою фірмою?
Я працював у них програмістом з кінця січня 2008 по кінець лютого 2009. Закінчились мої з ними стосунки тим, що ... перестали видавати зарплату (мотивуючи, що криза, клієнти не платять, грошей вистачає тільки щоб сплатити подати і на інтернет Київстара). Коротше кажучи, перед Новим роком отримав останню зп (за листопад), а так як працював по недосвідченості (це була моя 1-а робота) не по трудовій...
Последний раз редактировалось BJ; 28.11.2009 в 08:34. Причина: додав уточнюючу інформацію
4000 грн.
Скооперуватися - хороша думка. Ти маєш які-небудь ідеї, як можна повернути гроші?
Якщо щось, можеш писати і email, я його частіше перевіряю...
Социальные закладки