не курю.
но оочень редко балуюсь трубками..люблю запах табака с яблоком)
|
М. Курю.
М. Не курю.
Ж. Курю.
Ж. Не курю.
Не определился Мэ или Жо.
не курю.
но оочень редко балуюсь трубками..люблю запах табака с яблоком)
курил 27 лет
НЕ КУРЮ! ЕМ! ХОРОШЕЮ!![]()
Кальян вбиває в 60 разів швидше за цигарки
Чим більш модніше засіб релаксації обирає наша молодь, тим більшу загрозу для життя воно становить. Раніше вважалося, що тютюновий дим в кальяні менш шкідливий, ніж цигарковий, оскільки встигає охолодитися у воді. Проте група єгипетських медиків і інженерів вирішила переконатися чи так це насправді. Для цього вони сконструювали спеціальний прилад. Він складається з циліндра, об'єм якого рівний об'єму легенів людини. Всередині нього рухається поршень, що імітує вдихання і видихання тютюнового диму. Після повного циклу руху поршня в апараті залишається стільки шкідливих речовин, скільки осідає в легенях курця. Вони, у свою чергу, піддаються фізичним і хімічним аналізам.
Проте, перш ніж перейти до дослідів, учені довго спостерігали за шанувальниками кальяну, щоб з'ясувати, скільки часу йде на куріння, і як довго затримується дим в легенів після затягування. Потім отримані дані обробили і ввели в комп'ютер, який управляє вищеописаним апаратом.
Результати виявилися невтішними. Дослідження показали, що викурювання звичайної порції кальянного тютюну (25 грамів) можна прирівняти до 60 сигарет. До всього іншого з'ясувалося, що температура тліючого вугілля складає більш 450°С. Це означає, що дим, проходячи через воду, не встигає остигнути до безпечної температури. А його постійне вдихання у розмірі 500-600 куб. см призводить до того, що легені втрачають еластичність, збільшуються і перестають ефективно позбавлятися від шкідливих речовин.
Результатами досліджень єгипетських вчених, а також їх новим апаратом вже зацікавилися деякі країни. Зважаючи на це багато хто поспішив назвати це початком боротьби з курінням кальяну у всьому світі.
http://hvatitbuhat.info/?p=148
И Президент бандит и пиво дорожает
правильно, давно пора нашу молодь
"пересадить" на трубки с крэком...
а то шо лохи кальянят))
ну, недолго ждать...
fit & gesund
Курю.
Вы верите в любовь с первого взгляда или мне прийти еще раз?
Помощь бойцам АТО и ВСУ
Котята ищут дом - только в ДОБРЫЕ руки.
schumacher Исследование, очевидно, было заказано производителями сигаретКальянный табак не содержит смол (а именно они больше всего вредны для организма), а никотина содержит максимум 0,05% и то не все сорта.
Все сначала бы - мы были бы другими? НИ-КОГ-ДА!
курю(
не курю schumacher ужасть..надеюсь это не правда. потому что кальян иногда курила, да и дома у меня его курят часто. муж в новом доме даже специально кальянную комнату будет делать..........
я верю в то что чудо свершится... нет, не так, Мы его свершим!!
А вот действительно, я сигареты вообще не курю, а кальян и сигары редко, но регулярно, это значит я курю или нет в формате опроса?
!FIRST MAN, THAN MASHINE!
Ж
курю уже 16 лет,
только сигареты,правда бывали перерывы,максимум 2 года
зачем себе отказывать в этом,какая разница от чего умирать
много случаев знаю когда люди вели здоровый образ жизни и рано умирали
Последний раз редактировалось МАРУСЕНЬКА; 24.03.2009 в 19:36.
когда мне хочеться подымить - кальян
когда вокруг меня сосреоточено слишком много курильщиков сигарет - я их уничтожаю сигарами
!FIRST MAN, THAN MASHINE!
ноу смокинг)
Я так люблю свою страну и ненавижу государство! (с)
Пока еще курю(((
Курю, очень хочу бросить так надоело просто до ужаса но пока не получается.
Какая печальная статистика. Курящих женщин почти на треть больше чем мужчин. М - 20, Ж - 29.
Социальные закладки