Ирыся, какая у тебя партия, говоришь?
|
Ирыся, какая у тебя партия, говоришь?
Партія гальм України (об'єднана).Сообщение от Cherry
Навіть найкращі стають згодом катами
прошу автора этой темы переимоновать "Кто поможет Украине?" в "Кто поможет Ирысе?" )))))
Ирыся! Каким образом твоя партия сумеет обеспечить благосостояние и процветание?![]()
та.. тогда тему ф топку.. здесь флуд развели
Желаем выяснить кто поможет Украине. Только и всего!
А ми просто будемо працювати заради добробуту України, а не себе.Сообщение от yaga
От сиджу й дивлюся круглий стіл і аж моторошно. Це просто фарс. Про яку Україну вони думають?! Вони ж її не знають... Вони ж не знають СПРАВЖНЮ Україну. На жаль. Хоча може воно й не допомогло...
Насправді, нічого надзвичайного робити не треба. Треба просто працювати. Всім. Адже добробут України - це наша спільна справа. Все залежить від кожного з нас. І треба не плювати в Україну, а вкладати в неї свої сили.
Я просто звикла не чекати поки мені допомагатимуть, а щось РОБИТИ. Можна асболютно спокійно організувати якийсь культурний чи мистецький захід власними силами. Просто потрібно це робити. Саме не прийде.
Мені пощастило мати за друзів саме тих людей, які самі себе робили і роблять.
Повторюю, ані я, ані моя партія нічого зробити не зможуть, якщо решта населення України того не захочуть. Політиків набагато менше аніж звичайного народу. НАБАГАТО. Нас більше, і це МИ - сила. І думати треба не про свої інтереси, а про інтереси УКРАЇНИ. Бо якщо інтереси України завжди дотримуватимуться, то і ми жити будемо добре.
Все починається з малого. Давайте просто хоч не смітити довкола. Бо моторошно стає від усього того сміття, в якому гине НАША держава.
психушка какая - то ... Ирыся - ЙАДУ!
Я тоже смотрю круглый стол..
Ирыся! Верно всё говоришь, только всё равно грустно....![]()
Восхищаюсь твоим оптимизмом! Но откуда он?![]()
из дурдома, где бегают наполеоны, зайцы, фаусты, принцессы и т.д. и т.п.Сообщение от yaga
"Повторюю, ані я, ані моя партія нічого зробити не зможуть, якщо решта населення України того не захочуть. "
Почти тоже самое говорит и Юля.
Подтверждение моих выше написанных словСообщение от Cherry
![]()
Возможно ли такое, чтобы все или большинство захотели? Вот в чём вопрос!
Вот и посмотрим, когда распустят парламент..
Я думаю меньшенство, т.к. психов хватает.Сообщение от yaga
Если парламент распустят, то Ирынка может там оказаться при следующих выборах. Ты хочешь допустить такое?)Сообщение от Cherry
Просто мені в цій країні жити, в цій країні народжувати і виховувати дітей. І кожен з нас хоче, щоб в їх дитини була гарна кімнатка, в якій було б все необхідне. Щоб власне квартира була супер-пупер. І всі все для того роблять.Сообщение от yaga
А для мене Україна - це та сама квартира. І я хочу, щоб тут було класно жити, бо не хочу жити у смітнику.І не дозволю іншим робити з моєї країни смітник.
Оптимізм в мене від мого народу. Українці, й російськомовні, й україномовні та іншомовні, коротше, всі - класні люди. Просто в нас немає віри у себе. Але навіть просто перебуваючи тут на форумі, оптимізм з'являється. Є тут і моральні уроди, але нормальних людей набагато більше. Звідти й оптимізм.
Я бачу, що вже пройшов той час, коли хтілося працювати, щоб просто отримувати гроші. Тепер люди хочуть ПРАЦЮВАТИ, щоб їх робота була корисною. А це - розвиток.
Значить все буде добре.
А Юля. Юля не політик, Юля - екстрімал. Вона класна для революції, для барикад, але не для мирної політики.
ТИм не менш, її можна поважати. Але для України я б її не радила в керівники.
Для этого как минимум надо быть депутатом.. или мэром..
Социальные закладки