Тема: ищем пострадавших

Ответить в теме
Страница 2 из 2 ПерваяПервая 1 2
Показано с 21 по 23 из 23
  1. Вверх #21
    Не покидает форум Аватар для zverek
    То-то я думаю, что это рекламщицы дверей как липучки клеются - не отдерешь: "В рассрочку сделаем, а Вы заплатите первый взнос, а остальную часть, когда сможете!"

2. Вверх #22
    Постоялец форума Аватар для zantoninaz
    Цитата Сообщение от locco Посмотреть сообщение
    Для желающих заказать где-либо двери сообщаю имена "героев": МОНАКУ ВАЛЕРИЙ АНТОНОВИЧ - это имя указано в договоре, БОЙКО А.И. (Алена) -продавец и "лапшевес"-замерщик ВАСИЛИЙ.

Ой, отец моего мужа заказывал у них двери. Даже написали заявление в милицию (но до отделения недовезли)
    Текст был такой

23 січня 2008 року я з метою придбання внутрішніх дверей у квартиру звернувся до магазину №1 на ринку Меркурій, де зі мною поспілкувалася продавець Олена. Вона представила мені зразки дверей, кольору та фурнітури, також сказала, що можуть за два тижня якісно виконати моє замовлення та що ціни у них нижчі, ніж у інших магазинах на аналогічні товари. Розмова з Оленою вплинула на моє рішення щодо придбання дверей саме у їхньому магазині.
    24 січня 2008 у мою квартиру приїхав майстер Василь, що зробив заміри та запропонував наступного дня приїхати до їх магазину, щоб підписати договір та сплатити 80 % вартості замовлення.
    25 січня 2008 року я приїхав до магазину №1 на ринку Меркурій, де мені було запропоновано підписати договір №28 згідно якого Виконавець приймав на себе зобов'язання виготовити та вмонтувати столярні вироби (двері) з сосни у кількості 5 одиниць до 8.03.2008 року, а Замовник (тобто я) повинен був провести оплату таким чином — задаток у день підписання договору у розмірі 80 % від суми договору, тобто 1280 доларів США, а у день монтажу столярних виробів (дверей) — сплатити залишок у розмірі 320 доларів США. Договір я підписав. Зі сторони Виконавця договір вже був підписаний та стояла печатка Фізичної особи-підприємця Монаку Валерія Антоновича. Олена також виписала товарний чек без номера, в якому було зафіксовано, що я сплатив 1300 доларів США.
    13 лютого 2008 року я знову приїхав до магазину №1 на ринку Меркурій, де замовив фурнітуру та скло до своїх дверей на суму 1945 гривень, а також поцікавився як йде процес виготовлення мого замовлення, на що почув впевнені завіряння, що двері вже виготовлені і їх потрібно тільки пофарбувати і через тиждень я побачу двері у своїй квартирі.
    Через декілька днів зі мною зв'язався по телефону майстер Василь, якому знадобився зразок кольору для дверей. Під час зустрічі того ж дня я передав Василю дощещку зі зразком фарби та поцікаквився про долю своїх дверей. Василь запевнив, що замовлення буде виготовлене вчасно.
    Через тиждень, а саме 20 лютого я зателефонував до магазину, де мене впевнили що до 8 березня 2008 року буде виготовлене моє замовлення.
    8 березня під час телефонної розмови з Оленою, я дізнався, що виконання замовлення затримується у зв'язку з весняними святами, але “на наступних вихідних двері будуть точно”.
    Коли підійшли “наступні вихідні” (23-24 березня 2008 року), я знову почав телефонувати до магазину за трьома номерами телефонів, але жоден з них не відповів.
    Коли ж я приїхав до магазину двері були зачинені.
    З 23 березня по нинішній час я намагався додзвонитися до магазину, неодноразово під'їжджав до нього, але зустрітися або поговорити з продавцем так і не зміг. У сусідньому контейнері під час одного з приїздів мені сказали, що продавців з магазину №1 давно не було видно і неодноразово за цей час до магазину підходили обмануті замовники.

Таким чином, майстер Василь та продавець Олена, що діяли за попередньою змовою незаконно обманом заволоділи моїми грошовими кошами.
    -
    Перелік телефонів, за якими я зв'язувався з продавцем Оленою та майстром Василем:
    8097-01-09-314
    8097-01-09-315
    8067-89-11-248

Но потом на связь они таки вышли, что-то решалось. как закончилось, честно говоря не знаю. Наверное хорошо, так как заявление в милицию так и не отдали.

3. Вверх #23
    Постоялец форума Аватар для zantoninaz
    Нашла у себя номер телефона девушки, которая в тоже время заказывала там двери. Мы встретили ее у закрытых дверей магазина и она сказала, что тоже заказывала у них двери, а теперь не может к ним дозвониться. Если надо, в личку могу написать номер.

Ответить в теме
Страница 2 из 2 ПерваяПервая 1 2

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права