Sblek,
какой же ты придурок.... просто баран тупой!
|
Sblek,
какой же ты придурок.... просто баран тупой!
шо ? уже забанили ?? ути-пути рогатенький... парнокопытненький... ну бодайся - бодайся . пока рога не обломали...![]()
Ви не праві!Він не мудак і демагог,він не брехун і трепло,він просто дуже молодий і дурний чоловічок.Він просто западнец...Його помаранчевый "мозок" підданий зомбированию.Сообщение от тягнибок
Дарк,мені писали на особисту пошту про вашу тупість,але це вже занадто...Вас назвати тупим ,це зробити Вам комплімент.Ви тупорилий !(без образи).Причому тупорилий від народження. :twisted:
Sblek,
засунь себе в жопу свой дурацкий пулемёт и стреляй там!
ОдЕсСа можешь лететь на йух вместе с гермафродитом Литой...
П.С. Шблек мене не забанят, а если и забанят - я вернусь и дальше буду ипать твои малюсенькие мозги...![]()
А чого від Дарка не виходиш?Обробився? :lol: :lol: :lol:Сообщение от Anonymous
Салют, деФФачки!
And if you go,
I wanna go with you!
And if you die,
I wanna die with уоu!
(S.O.A.D. - "Lonely Day")
Хех, забанили меня, юмаристы блять... Ждите возвращения...![]()
"Але, як ми уже вказали, у парламенті від Тягнибока було мало користі. Правда, якщо його мозки використовувати було важке..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
О севі:
Тихо регоче й дрочить... З повагою, Літа.
Фиг с ним с Донцовым.
Достаточно того, что Тягнибок считает что Украина только для этнических украинцев, остальным оно разрешает существовать.
НА СТОЛБАХ !!!!!!!
Всю фашистскую кодлу.
НА СТОЛБАХ !!!!!!!
Сообщение от fort12
Тягнибок,це порожнє місце!!!Нуль!!!Досить подивитися на його фізіономію.Можна уявити собі як выглядить Веган Дарк.Обманутий і смішний хлопчисько.
Ну, я хоч не виглядаю, як шльондра з роз*їзженою 3,14здою. Літа, чому б тобі не запропонувати свої послуги форту12. Він як раз твого поля ягодіца...![]()
Пшёл вон из Одессы
Пошла нах, стерва сцыкливая...![]()
Социальные закладки