| ||
Тема: Сепаратизм в Украине
Боже меня упаси настраиваться против вашего выбору я просто никак не возьму в толк, - это будет объединение вокруг Ватикана или все таки РПЦ? Бо вы терминами пользуетесь как вам заблагорассудится, то новые изобретаете то старые применяете в новых смыслах. Вот смыслы то и ускользают.
Национализм, патриотизм и религия! Каждый понимает эти понятие по своему, и использует как ему выгодно!
Фактично ви і настроюєте себе, а точніше загажовані проти мого вибору. Прочитайте своє тільки перше своє речення, де головним для мене є "я просто никак не возьму в толк", бо далі вже написана вами загажована (отсебятина). Де в мене мова йде про Ватікан, або РПЦ? У мене мова йде тільки про Християнство!!! Я не ділю Християнську Віру по конфесіям! А ділить її єдину Хрмстиянську Віру, тільки ворог людини! По відомому пригципу "розділяй і владуй". Саме ваш загажований принцип поведінки.
Сладкий мой, - есть мир мечты - виртуальный, а есть и реальный обыденный. Ну откуда же я мог знать, что вы не от мира сего? Стройте себе свою евроатлантическохристиянскую Киевскую Русь. Еще впереди многое предстоит сделать... например понять самому - что это за кентавр такой? Может тогда и другие начнут вас понимать?
Саме в сучасних умовах в Україні маються реальні і практичні можливості показати всьому світу, як треба і необхідно обєднувати єдиний і один народ, маючи на увазі русічів, українців і біларусів в єдину державу Християнську Київську Русь!!!
А поки українці не можуть навіть об"єднатись в своїй державі Україні, то проповідь моя дійсно буде пепедчасною для ІРА, або для північної Кореї. Народам світу потрібен добрий і реальний приклад, і бажаю моєму народу проявити мудрість і створоти його реальним, бо він цього заслуговує.
По перше щіро дякую за це повідомлення! Ви мене приємно вразили. Маючи такі мудророзумнні повідомлення від Івана Ільїна, і отримуючи від Вас антинаціольні повідомлення Ви мене здивували. Моя модель практично повністю співпадає з розумінням І.Ільїна окрім одної на мій погляд помарки. Він написав: "Самое глубокое еденение людей возикают из духовнй однородности, ..." Зупинимось на слові "глубокое" А через абзац пише: "Национальное чувство не только не противоречит христианству, но попучает от него высший смысл и основание, ..." А тут виділим слово "высший", бо на моє розуміння "глибина суть" протилежна "висотної суті". Тому я 3(три) моїх основних писанини назвав, 1 в 2001р. "Добро висотна суть", 2 в 2002р. "Осанна на висоті" і 3 в 2004р. "Висотна Суть". Бо апостоли Ісуса Христа навчають: "Збирайте собі скарби на небі, де ні міль, ні іржа не нищать їх, де злодії не підкопуються і не викрадають." (Матвія: 6; 20.) "Хто згори приходить, Той над усіма, хто від землі - земний і по земному говорить. Хто з неба приходить, Той над усіма." (Іоана: 3; 31). "думайте про те, що вгорі, а не про те, що на землі." (Колосян: 3; 2.)
Звертаючи увагу на 2 Вашу помітку, то вона написана явно від лукавого. Зверніть увагу тільки на останій заключний абзац: "Врагам свободы националистической нетерпимости, фанатизму не следует относиться терпимо, наоборот нужно относиться нетерпимо. Врагам свободы совсем не нужно давать безграничной свободы. По отношению к ним нужна диктатура действительной свободы." Фактично і по суті це означає - комунофашистський, диктаторський і злочиний режим!
І на Ваше прохання відповідаю: Я повністю згоден з матералом І.Ільїна "Християнський націоналізм" з його книги "Основы Христианской куьтуры." яку я не читав. І я бажав би, щоб наша пропозиція була підтримана народом!!!
Последний раз редактировалось Істинко; 01.03.2012 в 01:06.
Я получил море удовольствия! Истинки и есть сепаратисты! Бога-то нет! А "истинки" их придумывают и охмуряют Козлевичей... ксёндзы(попы,рэбэ,пасторы и всякая остальная шушера).
Вообще то сильно напоминает украинскую реплику сионизма...
Несколько сумбурно, на мой взгляд, но постараюсь ответить...
Первое: я агностик, поэтому особенно вдаваться в религию не буду, а сразу перейду к более эээ... мирским вопросам.
Второе: там, где Вы утверждаете, что текст от лукавого, написано: "Врагам свободы националистической нетерпимости, фанатизму не следует относиться терпимо...", с чем Вы, насколько я понял, несогласны. Откуда вытекает, что следует их терпеть?? Или, того хуже, потакать? Я в курсе, что есть такой христианский тезис, как: "Кто ударит тебя в правую щеку твою, обрати к нему и другую» (Мф. 5: 39) , но ведь в таком случае это должно относиться и к националистам-христианам. Однако, следования этому тезису из их лагеря что-то не наблюдается... Откуда можно сделать вывод, что они не есть истинные христиане? А всего лишь националисты... Причем воинствующие.
Третье: несмотря на Ваш, достаточно развернутый ответ, Вы так и не ответили на вопрос: "...учитывает ли Ваша модель обьединения всех людей, или только людей с такими же взглядами на обьединение, как у Вас". А ведь это был ключевой вопрос моего поста.
Краще вам стати діагностиком чим "агностиком", шоб докручувати цитати одну зпочатку, а іншу з кінця, і не в відповідайте своїм домислом, а точніше своїм нерозумним і злим умислом. А яка розумна людина може дозволити собі "Християнський націоналізм" видавати за "фанатизм"? Але головне попереду. Біблія не тільки духовнорелігійна, а і філосовські обгрунтованна у всіх сферах життя і існування людства. Тому любе перекручення Біблейських істин для людини і народів світу недопустима. А дехто дозволяє собі її вільне трактуваня і викристування. Так мій опонент дозволяє собі в стиху Матфія 5; 39: і відкидає ключове "Я кажу вам: не противтесь злому." Ви розумієте різницю між злим і злом? А захищати нас Християн вчить і таке повідомлення: "Бо праведно перед Богом відплатити утисками тим, які кривдять вас," (2 Солунян: 1; 6) А ви працюєте на користь зла. Бо з умислом відкинувши ключове висловлювання з цитати Апостола Матфія, будуєте все на своїй загажованй, комуносоціальній основі, совкового уявлення життя відносно інших людей. Ви вже по суті отримали мою відповідь на ваше ніби ключове питання, та не зрозуміли. Повторюю: " І я бажав би, щоб наша пропозиція була підтримана народом!!!". "Коли ж хтось не розумиє - нехай не розуміє." (1 Корінфян: 14; 38)
Социальные закладки