|
Да шо вы пристали к человеку? Раз г-н Бондар сказал, что языкового вопроса у нас нет - значит, его нет!
Звісно, що ні. Специфіка предикації в українському мовознавстві, вченими-сучасниками. Але... Вам мало, що відомо про це.в глобальном
Це був "стьоб" нашої "культури".Высокая культура языка профессионального филолога Бондарь таки светоч преподавания, что и видно по ученика
Звісно, що у школі за таке ставлять двійки. Але, коли дома, біля монітору, з чашкою кави, то можна після важкого дня і пожартувати.Правда? А мне за это ставили двойки.
Сколь многогранна жизнь и ее гримасы.
Це зовсім неправильне судження. Питання в тому, що є.Да шо вы пристали к человеку? Раз г-н Бондар сказал, что языкового вопроса у нас нет - значит, его нет!
Буває. Я, навіть віршики пишу, щоб пожартувати з цього питання. До речі, Андрухович також.Я, конечно, дико извиняюсь, но не могу удержаться, чтобы не задать вопрос - употребление суржика вы тоже используете в качестве литературного приема?
во как хорошо что есь такой спец как Бондарь, раз сказал в морг, значит в морг, и особо мозг напрягаь не надо)))
Чи може в студїю дати книжку з соціолінгвістики пана Бондаря? Але, ця книга лише для фахівців. Поспілкуватись би Вам з ним особисто.
Добре, що Олександр Іванович не читає Одесский форум.
Стьоб, як каже відомий літературознавець Гундарева.Он не поддерживает ее материально. Только на словах.
Це моя маленька гра.Подерв'янський тоже.
Простите, не сдержался.
До речі, коли потрібно суржик використовує в працях і Гундарева, і Забужко.
Социальные закладки