Сообщение от
veseliymakler
ViKySyA80, вы же постоялец форм, можно спросить с чем вы согласны?
Если по поводу жены, то позвольте вам напомнить что до прошлого года, а конкретно по закону
Сума страхового внеску встановлюється зазначеними особами самостійно для себе та членів їх сімей, які беруть участь у провадженні такими особами підприємницької діяльності та не перебувають з ними у трудових відносинах. При цьому сума страхового внеску з урахуванням частини фіксованого або єдиного податку, що перерахована до Пенсійного фонду України, повинна становити не менше мінімального розміру страхового внеску за кожну особу та не більше розміру страхового внеску, обчисленого від максимальної величини фактичних витрат на оплату праці найманих працівників, грошового забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, оподатковуваного доходу (прибутку), загального оподатковуваного доходу, з якої сплачуються страхові внески».
II. Цей Закон набирає чинності з дня опублікування.
Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ
8 липня 2010 року
-------------------------------------
Если мы платим так как в прошлом году, то почему мы должны руководствоваться Разъяснением Пенсионного Фонда, а не законом 2461, подписаный президентом?
Мне за жену самому очень интересно, потоиу что при той работе, что я веду, любой её ответ по телефону вместо меня - я имею в виду аренду недвижимости!,- можно рассматривать как участие в деятельности.
Я юрист по образованию, но когда попытался привести в законодательное соответствие все законодательные акты, то просто поплыл.
И я бы согласился, с ВАМИ, если бы не эта формулировка в Пенсионном, ставящая под сомнение, вообще все выплаты.
По поводу ДОПЛАТЫ, вы согласны с тем, что тоже ещё не были в этом году в Пенсионном?
Так там на стене висит формулировка платёжки, и я сам заполнял и оплачивал платежку за январь
Социальные закладки