Очень жаль, что у многих наших граждан только две извилины
|
Очень жаль, что у многих наших граждан только две извилины
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
На счет извилин задавай вопрос тому,кому задавала его тут https://forumodua.com/showthread.php?t=438581&p=38082482&viewfull=1#post38082482
В ваших важных диспутах быть третейским судьей не собираюсь и даже не планирую![]()
Премьер-министр Николай Азаров считает, что попытки оппозиции выразить недоверие Кабинету Министров необоснованны, а ее критика неконструктивна.
«Стратегия оппозиции: чем хуже живем, тем лучше для них, провалилась. Вместо этого правительство получило мандат доверия к курсу, который проводит»,- заявил Азаров.
При этом он подчеркнул, что такое голосование народных депутатов - это позитивная оценка социальной политики Кабмина со стороны конструкционного большинства и украинского общества.
"Мандат доверия" наверно специально оппозиция дала. Зачем было поднимать вопрос, зная, что проиграют?
90 голосов против 190, из почти 450 (не помню сколько там не хватает в составе рады) это мандат доверия?
Сниму порчу, на видео!
Дорого!
Азаров, как всегда, повеселил. А с голосованием, таки да, мутная история. Оппозиция недодала десяток голосов, опасаясь, что комуняки проголосуют полностью. Точно так же поступили и краснопузые. В общем, "подстраховались" обе стороны. Зачем было тогда голосовать - выявить потенциальных перебежчиков? Ну и где санкции? Пропиариться? Сомнительный пиар... Нипанятна...
Может из-за этого?
Спостереження останніх днів: Азарова почали активно "зливати", причому свої ж. Але роблять це руками Наталії Королевської. Лише за останній тиждень спостерігаємо декілька скандалів у сфері відповідальності Міністерства соціальної політики.
Перший – міжнародний скандал через гуманітарну допомогу, яка вже 4 місяці через бардак у соціальному міністерстві гниє на українській митниці. Суть цього питання проста, і це зовсім не боротьба з контрабандою, про яку так палко говорила пані міністр із трибуни Верховної Ради.
Причина зупинки всієї гуманітарної допомоги – нездатність міністра Королевської оперативно погодити з іншими відомствами та Нацбанком проекти наказів про визнання допомоги саме гуманітарною. Немає в переліку товарів, які перебувають на митниці, жодних кабріолетів, Ауді чи Лексусів. Немає!
Проблема зовсім в іншому: сотні тисяч українців – чорнобильців, учасників війни, інвалідів, дітей-сиріт, малозабезпечені родини – не можуть отримати інвалідні візки, медичні препарати, ліки, обладнання, спеціалізоване харчування для дітей-інвалідів та іншу життєво необхідну допомогу. Два місяці на 6 мільйонів доларів на Одеській митниці лежить вантаж медикаментів для 100 тисяч хворих на цукровий діабет. Нерозмитненими наприкінці березня були і різдвяні (!!!) подарунки для дітей-інвалідів і дітей-сиріт.
І це пряма і безпосередня провина персонально Королевської.
Цікаво спостерігати, як павуки у банці пожирають один одного
А вчора додався і другий скандал. Заборгованість із зарплат. Напевно всі пам'ятають, що однією з перших фраз Королевської на новій посаді була обіцянка до нового року погасити всю заборгованісь.
Не погасила. Більше того, лише за два останні місяці заборгованість із зарплат в Україні зросла на 25 (!!!!) %. У сільському господарстві – на 16%, транспорті – на 135%, науці – на 26%, соціальній сфері – на 19%, в охороні здоров'я – на 43%. Загалом заборгованість із заробітних плат в Україні вже становить понад 1 млрд 100 млн гривень. І головним порушником законодавства про оплату праці виступає саме уряд Азарова.
Завал на всіх соціальних напрямах.
А інтрига полягає в іншому: чи доб'є Королевська Азарова і розчистить плацдарм для приходу нового сімейного уряду "младореформаторів"? Чи все ж Микола Янович як досвідчений бюрократ побачить цю гру Королевської і пожене її з міністерства раніше? Протистояння у владі загострюється, і це – факт. Уряд – посипався, а голосів на новий уряд у Раді немає. Цікаво спостерігати, як павуки в банці пожирають один одного.
Висновок один – очевидно, що в цій боротьбі буде сторона, яка виграє. Але хто вже у програші, так це український народ. У боротьбі кланів за місце під кабмінівським сонцем учасники війни та інваліди, діти-сироти та малозабезпечені родини не можуть отримати допомоги. А мільйони українських бюджетників (учителів, лікарів, науковців, працівників культури та соціальної сфери та ін.) вчасно не отримують і без того мізерні заробітні плати.
Новий уряд – нові "пакращення". Хіба хтось очікував іншого?
Последний раз редактировалось тайпи; 24.04.2013 в 12:17.
Блаженны миротворцы, ибо они будут наречены сынами Божиими
Я заметила на форуме одну особенность. если ты протиив " свободы",не признаешь бандеру, шухевича героями, то за ПР, если за обучение на русском языке, значит за костусева. Что, мир у вас тоже только черно-белый? Вы ,в отличие от меня, делаете ноги, но присваиваете мне мысли непонятно кого. Ах, да,я ведь питаюсь от написания своих сообщений. И с таким мышлением люди еще хотят каких-то перемен.
Правда, трудно понять такую позицию: сидим в говне и будем сидеть....а вдруг что нибудь иное будет еще хуже? Позиция Премудрого Пескаря из сказок Салтыкова-Щедрина. А для того чтобы что-то изменить, что-то решить нужны варианты...надо пробовать. Кто не рискует- не пьет шампанское...не сделает бизнес. Как можно при криминально-рыночной экономике верить обещаниям...жить старыми протухшими фобиями?
странно именно это читать от Вас
а вот моя дочь, в свои 13 лет сама решила - учиться буду на украинском (с) и чё?если за обучение на русском языке
У меня ситуация...да в принципе...давайте не будем обсуждать меня...я все жЫш надеюсь прочесть Ваш пост в "одобрямс" ПРЧто, мир у вас тоже только черно-белый? Вы ,в отличие от меня, делаете ноги, но присваиваете мне мысли непонятно кого.
Это я сказал????Ах, да,я ведь питаюсь от написания своих сообщений. И с таким мышлением люди еще хотят каких-то перемен.
Социальные закладки