Какой "майдан"?Кто вам его спонсирует? :lol:Сообщение от Iрися
Так я не до своєї влади зверталася... Могла б, сказала... Де ж Ви раніше були, я б сьогодні все це Єханурову сказала...Так потому что НЕ ВИДНО проукраинской политики в действиях нынешних ваших властей, НЕ ВИДНО!
До речі, а якщо влада не ВАША, а НАША, то вам тіпа ВИДНІШЕ?!
От тільки не треба з мене робити монстра. Ви ж мене не знаєте. І не знаєте наскільки багато я роблю того, що інші робили б тільки за гроші, або ще за якусь компенсацію...Нет конечно, но у меня критериев дружбы и взаимопомощи гораздо больше нежели один. Трудно что-либо объяснять человеку вскормленному на частнособственнических капиталистических дрожжах.
Просто користуєтесь поняттям дружба там, де їй не місце.
Якщо ви купите супер-пупер дорогу машину, а потім виявиться, що вона за якимись параметрами не підходить, то ви її продасте чи віддасте своїму ліпшому другу, який вже давну саме про таку мріяв?!
Чому Ви ніколи не відповідаєте на прямі питання, а натомість задаєте мені ще 5?!
Така політика не проканає...
Ну тоді ще скажіть, що я світофобка, бо впевнена, що благодійністю по відношенню до України ніхто в світі займатися не збирається. Всіх цікавить тільки власна користь.Вот это в России и понимается под русофобией, т.ч. не взыщите, Вы - русофобка.
А Ви ДУЖЕ наївний, якщо вважаєте, що США нас використовує, а Росія не хоче...
Це не в образу Росії... Це так, загальносвітові тенденції...
ну беде ще один майдан... Його вони послухають...Так кто ж вас спрашивать-то будет, если подготовка к вступлению уже идет полным ходом?
Социальные закладки