|
Ти любитель збрехнути чи неуважно читати?Сообщение от Че Бурашка
![]()
Я не вірю в те, що ти нерозумієш про що мова йде. Я це розцінюю як навмисне спотворення слів опонента і нав`язування йому своїх думок.
Я говорив наступне:
Я ж пояснив, що на форум бабусі з дідусями не заходять, навіть просто дорослі люди віком після 30-ти тут складають абсолютну меншість.2)Серед дуже вузького зрізу опитуваних - молоді, що заходить на цей форум.
Мова йшла лише про те, що в данном уголосуванні приймав участь дуже вузький зріз населення. То ж свої висновки іншим не приплітай.Ви можете собі уявити діда чи бабу, який зайшов на одеський форум проголосувати? Я теж ні, а в опитуванні лише молодь.![]()
Я лише вчора піймав тебе два раза на цьому. Мені це теж здалося?тебе так только кажется![]()
Першим було твоя інтерпретація мого трактування націоналізму.
Ось тут, я вчора просив підтвердження.
Сообщение от Че Бурашка
Повторюю ще раз - це погана звичка у тебе розписуватися за інших!
Тут могла бути ваша реклама
к Йоко:
1) если сам свои слова не помнишь - в Кулуарах поройся. это там было, мне лень искать. считаешь, что я тебя неправильно понял, и ты так не думаешь - возьми и напиши об этом, не надо возмущаться. тебя очень часто "не так понимают", одним разом больше, одним - меньше, подумаешь
2) ты считаешь, что соотношения национальностей как-то изменилось, если бы заходили и голосовали люди всех возрастов. да или нет?
1)Тому і кажу, бо добре пам`ятаю.
Ось ти сам знайди і докажи те що мені приписуєш.
2)Так, вважаю що могло б змінитися.
Якщо б голосували люди всіх вікових категорій.
да не буду я ничего искать. делать нечего. это не я, наверное, из википедии тебе определения национализма и патриотизма приводил, чтобы ты разницу почувствовал. нет, так нет, мне безразлично.обоснуй. каким это образом?2)Так, вважаю що могло б змінитися.
Якщо б голосували люди всіх вікових категорій.
Ну, значить не вплітай своїх слів і думок комусь, щоб не просили нічого шукати раз не хочеться.да не буду я ничего искать
Це жарт?обоснуй. каким это образом?
Наведу приклад якоїсь віртуальної родини.
Де мама українка, тато росіянин і у них є син і дід з бабою - батьки мами, теж українці за наіональністю.
Син зайшов на форум і проголосував що він росіянин.
Отже, з 5-ти осіб врахувався один єдиний голос.
Щоб голосувалим всі було б:
Росіян - 2 особи (батько і син, який себе вважає теж росіянином)
Українців - 3 сооби (мати і її батьки)
Приклад більш ніж реальний, на місця українців і росіян можна поставили будь яку іншу національність.
Невже це так неочевидно, що аж перепитувати треба було?
великолепно. а отец, надо полагать, в этом "примере" сирота? почему его родители не учитываются?
а наоборот не бывает - отец украинец, мать русская?
да, Йоко, если брать конкретно мой случай, то было бы 2 голоса русский и один - украинец, т.к. мои дедушки и бабушки уже мертвы. не были б мертвы - было бы мертвы - было бы 4 русских и 3 - украинец. так что это демагогия это чистой воды. ты же не требовал указывать при голосовании национальность ближайших родственников.
Последний раз редактировалось Че Бурашка; 03.04.2007 в 12:13.
1. YOKO, а что же вы хотели в своём опросе узнать? Насколько я помню - речь и шла об Одесском регионе..2. Надо было в опросе предусмотреть этот вариант, и графу "украинец" умножать на четыре (хотя бы!). А лучше - на 6. Для достоверности.Хочу дізнатися яка національність найпоширеніша в нашому регіоні.![]()
3. Не понял, каюсь.. А в опросе разве нет?
это такой затейливый слив?какой такой "конкретный выпадок"? где здесь конкретика?Я йому конкретний випадок в приклад наводжу, а він "А ЕСЛИ" позачергове.![]()
любой здравомыслящий человек прекрасно понимает, что случаи бывают всякие, и пример этот твой - имеет и обратную силу, надо только родителей местами поменять (мать русская, отец украинец). а уж про отсутствие родителей у отца-русского - это вообще смехтвой пример (как ты его привел) работает только в том случае, если:
1. отец объяекта успел к настоящему моменту полностью осиротеть.
2. если у объекта нет ни братьев, ни сестер (которые в данном случае, тоже окажутся русскими).
в общем, бессмысленный какой-то разговоресли, да кабы.
Че, ти ще й підсліпкувати плюс до всього?
Я ж написав чорним по білому:
Окрім того, НАГАДУЮ СУТЬ ПРИКЛАДУ - це той момент, що голосовання на форумі не є об`єктивним і те, що результати можуть сильно відрізнятися від тих що є зараз.Приклад більш ніж реальний, на місця українців і росіян можна поставили будь яку іншу національність.
Ти ж мене запитував, чи можуть змінитися результати, якщо на форум заходили б усі.
І уточнив яким саме чином це могло б статися.
Последний раз редактировалось YOKO; 03.04.2007 в 13:22.
сам дуракда. опрос не точен. так ты ты эту мощную мысль имел в виду? с этим я согласен.Я ж написав чорним по білому:
Окрім того, НАГАДУЮ СУТЬ ПРИКЛАДУ - це той момент, що голосовання на форумі не є об`єктивним і те, що результати можуть сильно відрізнятися від тих що є зараз.
но при чем тут возраст респондентов?
ты вел к тому, что украинцев на самом деле в Одесском регионе по сравнению с русскими больше, чем показывает опрос. или я ошибаюсь?Ти ж мене запитував, чи можуть змінитися результати, якщо на форум заходили б усі.
І уточнив яким саме чином це могло б статися.
но твой пример работает в обе стороны (да во все стороны он работает).
поэтому я и не понимаю, как бы кардинально могли измениться результаты, если бы в опросе приняли участие люди более старшего поколения. эту мысль я и просил неоднократно пояснить.
Короче, заморився я вже від тебе.
Ти бачиш виключно тільки те, що МАЄШ НАМІР бачити.
Зато те, що я повторюю тобі по декілька разів, часто не досягає адресата взагалі.
Про вік МІНІМУМ 5 разів вже пояснював.
Переводим разговор в Кулуары. Иначе обоим (Че Бурашке и Йоко) сейчас достанется... На вас уже другие жалуются по поводу переходов на личности.
Кому тут в телевизор?
Тіки 7 євреїв?
"Не верю!" ©
Українець.
Нет лучшего средства для создания идиотов, чем алкоголь (Emil Kraepelin)
Але яких!!!
Социальные закладки