|
а на ком тогда висит (разрешение на експлуатацию и разрешение на розмещение обьекта.....услуг)
казус вот в чем ..по сути ты просто здаеш помещение и все тоесть никаких притензий со стороны прав потребителей..ит тд к тебе нет ,но к кому они могутбыть к конкретному предпринимателю....
Последний раз редактировалось EEE; 24.04.2007 в 08:18.
[удалено]
.. и еще если здать парикмахерскую под офис надо ли что-то менять в документах... ( с дной стороны на офис никаких бумаг ненадо ну введенное в експлуатацию помещени с фасадным входом...и все разрешений никаких просто кабинет )
[удалено]
1) На собственнике помещения (арендодателе) можно, чтоб "висело" разрешение на объект.
2) Не так всё просто: если в документах на ввод в эксплуатацию помещения значилась, например, парикмахерская, то офис - это - изменение целевого назначения. И если Вы в своей парикмахерской будете офисными делами заниматься, то это, как говорится - не беда, однако, для сдачи такого офиса в аренду именно как офиса лучше бы его всё-таки сделать офисом и по документам.
1) Можно, если докажет, что способен ...![]()
2) ОДНАКО, это не освобождает от инструктажа (а при необходимости - и обучения) по технике безопасности и охране труда! Т.к. если он Вам просто браку напорет - это - Ваше дело, а если пострадает он или др. люди - начнётся с охраны труда и может закончиться прокуратурой и даже судом.
... ну к примеру в парикмахерской открылся офис ..сменили вывеску...и что .. что нарушил что такое офис ето просто помещение...
просто у меня есть офис который здаю за 6 лет никто неприходил ну только пожарник...
реально ...а цирюльня сплошная головная боль жены по доходности ненамного превысит свою аренду....
Последний раз редактировалось EEE; 24.04.2007 в 08:52.
[удалено]
дык я ведь сказал "не освобождает", значит, оно нужно в любом случае
...
Против инструктажа я и не возражаю, он безусловно необходим и обязателен, даже если у соискателя имеется 10 дипломов.
А вот с документом об образовании как быть?
Примерно три года назад я сотрудничала с одной фирмой, директор (он же учредитель) которой принимал на работу только тех людей, которые имели диплом либо свидетельство по требуемой специальности, причем утверждал, что на сей счет существует какой-то закон, запрещающий иные способы приема на работу. Я тогда, за ненадобностью, не поинтересовалась, какой именно закон он имел ввиду, поэтому и хотела бы сейчас прояснить ситуацию - а вдруг он действительно был прав?
К О Н С Т И Т У Ц И Я
Стаття 43. Кожен має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя працею, яку він вільно обирає або на яку вільно погоджується.
Держава створює умови для повного здійснення громадянами права на працю, гарантує рівні можливості у виборі професії та роду трудової діяльності, реалізовує програми професійно-технічного навчання, підготовки і перепідготовки кадрів відповідно до суспільних потреб.
Використання примусової праці забороняється. Не вважається примусовою працею військова або альтернативна (невійськова) служба, а також робота чи служба, яка виконується особою за вироком чи іншим рішенням суду або відповідно до законів про воєнний і про надзвичайний стан.
Кожен має право на належні, безпечні і здорові умови праці, на заробітну плату, не нижчу від визначеної законом.
Використання праці жінок і неповнолітніх на небезпечних для їхнього здоров'я роботах забороняється.
Громадянам гарантується захист від незаконного звільнення.
Право на своєчасне одержання винагороди за працю захищається законом.
КЗоТ
Стаття 24. Укладення трудового договору
Трудовий договір укладається, як правило, в письмовій формі. Додержання письмової форми є обов'язковим:
1) при організованому наборі працівників;
2) при укладенні трудового договору про роботу в районах з особливими природними географічними і геологічними умовами та умовами підвищеного ризику для здоров'я;
3) при укладенні контракту;
4) у випадках, коли працівник наполягає на укладенні трудового договору у письмовій формі;
5) при укладенні трудового договору з неповнолітнім (стаття 187 цього Кодексу);
6) при укладенні трудового договору з фізичною особою;
7) в інших випадках, передбачених законодавством України.
При укладенні трудового договору громадянин зобов'язаний подати паспорт або інший документ, що посвідчує особу, трудову книжку, а у випадках, передбачених законодавством, - також документ про освіту (спеціальність, кваліфікацію), про стан здоров'я та інші документи.
Укладення трудового договору оформляється наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу про зарахування працівника на роботу.
Трудовий договір вважається укладеним і тоді, коли наказу чи розпорядження не було видано, але працівника фактично було допущено до роботи.
Особі, запрошеній на роботу в порядку переведення з іншого підприємства, установи, організації за погодженням між керівниками підприємств, установ, організацій, не може бути відмовлено в укладенні трудового договору.
Забороняється укладення трудового договору з громадянином, якому за медичним висновком запропонована робота протипоказана за станом здоров'я.
Может тот директор имел ввиду главбуха, а не рабочие специальности ?
![]()
Вот я же Вам сказал, что рабочих специальностей Вы там не найдёте. Смотрите для примеру три первых документа из попавшихся:
ПОЛОЖЕННЯ НБУ “Про порядок створення і державної реєстрації банків, відкриття їх філій, представництв, відділень”...
наказ МОЗ України N 385 "Про затвердження переліків закладів охорони здоров'я, лікарських, провізорських посад та посад молодших спеціалістів з фармацевтичною освітою у закладах охорони здоров'я"...
Ліцензійні умови провадження діяльності з надання фінансових кредитів за рахунок залучених коштів кредитними установами...
...
регистраторы СПД все еще на Л Толстого сидят ?? или перехали.??
[удалено]
Социальные закладки