|
Вали работать,Контра.
не то звезда во лбу горит.
Для того, чтобы провернуть такую аферу с участием министра как минимум нужно заменить исполнителей.
А так похоже на клоунаду. Типа приехали, хотели помочь нескольким инвесторам, но тут вмешалось Правое дело и у нас ничего не получилось.
Гиблое дело, короче.
Ставки растут.
Так небыло там никакого министра,зато было правое дело вместе с инвесторами других строек вместе с Селезневым.
Мы ж на этой ветке обсуждали накануне приезд Исаенко 5 апреля - кто-то из них сказал,что завтра должен приехать еще и министр?
Никто,зато сами они побежали на нашу стройку.
Если бы информация была обнародована, то присутствовало бы не несколько инвесторов, а все, причем с родственниками до седьмого колена. А так опять какой-то тихий междусобойчик, бесполезный для решения проблемы. Насколько я понимаю только усугубляющий положение. И объяснять никому ничего не будут, вдруг жулик прочитает.![]()
еще раз повторяю. контра-не инвестор,
Уютный подтвердил. что среди инвесторов такой нет
не ведитесь на провокации людей селезнева
Импотенция - это не та болезнь, которая мешает закончить строительство объекта.
Директору ТОВ Альянс-Жилстрой
Горшкову А.А.
Шановні представники однієї з трьох найдавніших професій (як відомо, це - лихварі і розбійники, будівники,
виберіть самі, до кого Ви відноситеся, бо я затрудняюсь)!!
Я, та вся моя сім'я гірко ридала над труднощами, які настигли Вашу установу і Вас особисто. Щиро шкодуємо, що серед цих проблем немає чуми, пожежі, землетрусу, безпліддя, снігової лавини, виверження вулкану та імпотенції.
Чудово розумію, що ви зрубали трохи бабла з наших інвесторів, бабло пішло на бл...дєй і Хеннесі... кароче, ви думали, що бабла вистачить на добудову новоповерхівок тим лохам, які в вас іменуються „інвесторами” у договорі „Про резервування приміщення”, але ви кинулись рахувати - не фатає! Ну, коли добудуєте новоповерхівки тим лохам все одно невідомо, але бабло вам зараз треба, бо коньяк і курорти дорожчають.
Та якщо зараз не стягнути з інвесторів новоповерхівок за адресою м.Одеса, Головківська 5,7 суму заборгованість інвесторів 1 540 853,77 грн., там з мене особисто - то когось з Ваших топ-менеджерів можуть підняти в повітря на намиленій краватці. І, звичайно, проникшись Вашими турботами - я категорично
вимагаю від керівництва ТОВ«Альянс-Жилстрой” надати графік будівництва відкоректований на сьогоднішній день тому, що мені взагалі не ясно питання щодо виконання ТОВ«Альянс-Жилстрой” взятих на себе зобов’язань. А з вашого листа взагалі виходить, що зобов’язання по договорам взагалі існують лише у інвесторів.
Разом з тим, я також не відмовляюсь від прийнятих не себе зобов’язань, но в той же час вимагаю від ТОВ «Альянс-Жилстрой» повної інформації щодо строків закінчення будівництва та здачі житлових домів за адресою м.Одеса, вул.Головківська,5-7 в експлуатацію.
У зв’язку з вищенаведеним ми ПРОПОНУЄЮ ТОВ «Альянс-Жилстрой» внести зміни в договори інвесторів, які здійснюють поетапні проплати, про резервування приміщення новоповерхівок за адресою м.Одеса, Головківська 5,7 щодо перенесення строків лише після одержання письмового підтвердження ТОВ «Альянс-Жилстрой» одержання грошей, а саме залишку від непроданих квартир на завершення будівництва.
Також прошу ТОВ «Альянс-Жилстрой» надати чітку відповідь куди поділися кошти інвесторів у сумі 4 956 155,66 грн.
Адже 17 185 398.23 – 12 229 242,57=4 956 155,66 грн. ЗГІДНО листа ТОВ «Альянс-Жилстрой» № 01-0102/01/208
Если машина не едет, то нужно менять прокладку между рулем и сиденьем.
Социальные закладки