|
неужели в рашке таки употребляют тормозную жидкость. Сколько раз можно повторять, что рашка к великому и могучему не имеет никакого отношения. Ее родной язык - это мат. Все ваши посты - это сплошное нытье и ..... - ну, а об остальном можно говорить только на вашем родном языке, за который на ОФ наши справедливые модераторы справедливо отправляют в бан. Кстати, в 70-80 годы за украинский язык стыдили. Теперь, я думаю, русский ждет такая же участь. Мы будем читать Пушкина, Толстого, Достоевского (того еще русофоба), но в быту полностью перейдем на наш родной государственный язык. Все предпосылки к этому имеются. Так что, если вы живете в Украине, то учите язык.
Не слух http://www.theinsider.ua/business/53e4aa8bca269/
пс шо до сих пор делает этот свежеукраинец россиянин в Раде
Я не сливаюсь, просто Вы не подкрепляете свои высказывания аргументами.
По этому поводу вопросы:
Русский и украинский языки- это один и тот же идентичный язык?
Является ли для жителей донецкой и луганской области Роман Шухевич и Степан Бандера национальнцми героями?
Поясню последний вопрос- я не даю оценки этим личностям, просто спрашиваю признает ли их национальными героями подавляющее большинство населения упомянутых регионов.
С паспортом в Чебурашку! 😅
У Росії доступ до Wi-Fi буде тільки із паспортом
Відомості про користувачів оператори повинні зберігати півроку і розкривати на вимогу правоохоронців.
Прем'єр-міністр Дмитро Медведєв підписав постанову, згідно з яким доступ до відкритих мереж Wi-Fi більше не може здійснюватися анонімно.
Документ опубліковано на порталі правової інформації, передає ВВС Russian.
"У разі укладення строкового договору про надання разових послуг з передавання даних в пунктах колективного доступу оператор зв'язку здійснює ідентифікацію користувачів, яка здійснюється шляхом встановлення прізвища, імені та по-батькові (за наявності)", - йдеться у документі.
Постанова також вносить зміни в договори, які оператори зв'язку укладають з клієнтами - юридичними особами та індивідуальними підприємцями. Останні тепер повинні вказувати список осіб, які користуються загальними обладнанням. У списку повинні бути вказані прізвище, ім'я, по-батькові, реквізити паспорта та місце проживання.
Читайте також: Держдума створює для росіян "ідеальний світ" без мережевих трусиків, мату в кіно та інтернету
Оператори повинні також визначати обладнання, з допомогою якого користувач підключається до інтернету.
Ці відомості оператори повинні зберігати півроку і розкривати на вимогу правоохоронців.
Як повідомлялося раніше, львів'янки "переказали" росіянкам через Сбербанк заборонені мереживні трусики. За останній рік російська влада запровадила для населення чимало заборон на товари і послуги.
тема про революцию и войну, тебе, недоумок, в глаза это не бросилось?
заимел ты ныть, путаясь в соплях, однако...
Сергій Лещенко
1 год · Kyiv ·
Мне везет встретить кортеж Порошенко. Сегодня в 11:55 дня видел его в районе метро Арсенальная - он ехал из Конча-Заспы в сторону Банковой. Да, Порошенко поздно приезжает на работу - но он поздно и уезжает. Есть люди с таким биоритмом - сам этим страдаю. Позавчера видел кортеж Порошенко на Арсенальной в 1:45 ночи. Генпрокурор Ярема рассказывал, как ходил на доклад к Порошенко в 3:40 ночи http://www.pravda.co.../07/18/7032354/ Но что опять бросилось сегодня в глаза - кортеж Порошенко шел быстро, но в общем потоке, движение не перекрывалось ни в одну сторону. И это в 12 часов дня, при довольно интенсивном трафике. Это мелочь, но производит позитивное впечатление. И не называйте меня ботом Порошенко - я за него не голосовал.
Adesso comando io. Lei vada a bordo! E' chiaro? ©
Дистанционно работают шелпотребщики , а истинные мозги уезжают в США на пмж,точнее их выманивают хорошими условиями, ну убеждать Вас не буду, Вы заблуждетесь очень сильно насчет роли США и ее доле в мировых инновациях. Лидерство они будут держать еще очень долго. Даже посмотрите как легко они утерли нос рашке на постсоветском пространстве![]()
Білорусь з 19 серпня скасує обов'язкове ліцензування українських товарів.
Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ Республіки Білорусь.
Як наголошується, Міністерство закордонних справ Республіки Білорусь із задоволенням сприйняло прийняття Міжвідомчою комісією з міжнародної торгівлі України рішення від 5 серпня 2014 року "Про зупинення дії деяких рішень Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі".
"Наголошуємо, що з дати вступу в силу зазначеного рішення ліцензування імпорту українських товарів в Республіці Білорусь застосовуватися не буде. Таким чином, будь-які обмеження, введені у взаємній торгівлі, повністю усуваються", - йдеться в повідомленні.
"Розраховуємо, що надалі будь-які проблемні питання в двосторонніх торгово-економічних відносинах між нашими країнами будуть вирішуватися шляхом консультацій, в конструктивному ключі і на взаємовигідній основі", - зазначили в прес-службі.
Як повідомлялося, Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі вирішилазупинити з 19 серпня дію введених в липні мит на деякі білоруські товари з можливістю їхнього поновлення до 2017 року у разі торгових обмежень з боку Білорусі.
Социальные закладки